Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #41 (permalink)  
Old October 15, 2012, 07:01 AM
zincvidia's Avatar
Trial Member
 
Join Date: Jul 2008
Location: Edmonton, AB, Canada
Posts: 1

My System Specs

Default

I had the same issue with V.7 FAH client as draemn, but after a bit of forum hopping tried FAH GPU Tracker V2 and it started folding... usually around 20K PPD.
Reply With Quote
  #42 (permalink)  
Old October 15, 2012, 07:45 AM
Tim_H's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: May 2011
Location: Regina, SK
Posts: 216
Default

Want to try the new beta version of V7? says that it's supposed to support Fermi, and update the gpu.txt file automatically.
Folding Forum • View topic - FAHClient V7.2.9 (8th Open-Beta)
Reply With Quote
  #43 (permalink)  
Old October 15, 2012, 08:32 AM
SugarJ's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Langley, BC
Posts: 6,075

My System Specs

Default

Will try tonight and let you know how it works for me.
Reply With Quote
  #44 (permalink)  
Old October 15, 2012, 08:34 AM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,474

My System Specs

Default

I haven't looked all that deeply into the beta, but if memory serves correctly it's just the whitelist that's been updated to include kepler. You'll probably still need to use the Client type Beta switch to get it to fold.
__________________
MSI Z87I Gaming AC / i5 4670K / 2X 4G Gskill 1866 DDR3 / XFX XTR 750 / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / random 160G Sata HDD
Inwin 904 / Swiftech MCP655-b / Alphacool NexXxos XT45 120 Rad / 2X Scythe GT AP-15 / EK Supreme HF / Dell UltraSharp U2412M

Asrock AM1H-ITX / AM1 Athlon 5350 / 2X4G Gskill PC3-14900 / Intel 6235 Wi-Fi / 90W Targus Power Brick / 320G Seagate Momentus / Mini-Box M350 / 1X 22" Dell IPS / 1X 22" HP
Reply With Quote
  #45 (permalink)  
Old October 18, 2012, 08:22 AM
SugarJ's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Langley, BC
Posts: 6,075

My System Specs

Default

I downloaded and installed the 8th Beta linked above last night, and my 680 was up and folding immediately.

I did add the client-type beta flag in case it was just the WU that worked, will report back tonight.
Reply With Quote
  #46 (permalink)  
Old October 18, 2012, 08:36 AM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,474

My System Specs

Default

Unless times have changed what happens without the beta flag is that the WU appears to start and pegs power @ around 50% but the WU never advances to 1%.
__________________
MSI Z87I Gaming AC / i5 4670K / 2X 4G Gskill 1866 DDR3 / XFX XTR 750 / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / random 160G Sata HDD
Inwin 904 / Swiftech MCP655-b / Alphacool NexXxos XT45 120 Rad / 2X Scythe GT AP-15 / EK Supreme HF / Dell UltraSharp U2412M

Asrock AM1H-ITX / AM1 Athlon 5350 / 2X4G Gskill PC3-14900 / Intel 6235 Wi-Fi / 90W Targus Power Brick / 320G Seagate Momentus / Mini-Box M350 / 1X 22" Dell IPS / 1X 22" HP
Reply With Quote
  #47 (permalink)  
Old October 18, 2012, 08:52 AM
Tim_H's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: May 2011
Location: Regina, SK
Posts: 216
Default

Quote:
Originally Posted by SugarJ View Post
I downloaded and installed the 8th Beta linked above last night, and my 680 was up and folding immediately.

I did add the client-type beta flag in case it was just the WU that worked, will report back tonight.
Good to hear, I don't suppose you want to try it without the beta flag, see what happens?
Reply With Quote
  #48 (permalink)  
Old October 18, 2012, 10:02 AM
SugarJ's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Langley, BC
Posts: 6,075

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by sswilson View Post
Unless times have changed what happens without the beta flag is that the WU appears to start and pegs power @ around 50% but the WU never advances to 1%.
It appeared to advance to 6.5% before I figured out how to add the beta flag. I did not check the log though.

Quote:
Originally Posted by Tim_H View Post
Good to hear, I don't suppose you want to try it without the beta flag, see what happens?
Sure, I'll try it out. I'll take the beta flag out tonight and see what happens.
Reply With Quote
  #49 (permalink)  
Old October 18, 2012, 11:38 AM
SwingOP3's Avatar
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Dec 2009
Location: Regina
Posts: 122
Default

Any ppd numbers?
__________________
Reply With Quote
  #50 (permalink)  
Old October 18, 2012, 07:38 PM
SugarJ's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Langley, BC
Posts: 6,075

My System Specs

Default

Appears to be 20k ppd on a 8018 WU with TPF of 3:57. My points from today would back that up, as my total PPD according to FAH Control is supposed to be 70k, and I've submitted 53k points so far since midnight.

I just removed the client-type beta flag, and let it run. Went through 4 frames when I was on the phone, so I'll leave it and see how it does overnight.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes