Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old April 26, 2012, 01:23 PM
Soullessone21's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2011
Location: Calgary AB
Posts: 1,289

My System Specs

Default Can you fold with a 680

My wife leaves her tower on all the time and leaves folding on, so when we got a 680GTX we decided hers was the best fit. She said she turned on folding@home for the first time since the card swap this morning and the Video card is no listed, as well as the fact her folding numbers were down from 6k(I know low) to 1K now and only the CPU is folding...

Did we do something wrong? do we need a different client?

Any help is great
__________________
Follow us on facebook at https://www.facebook.com/realhardwarereviews?ref=hl
Site and Forum online
http://forums.realhardwarereviews.com/index.php
Contests will be done on there from now on :)
http://realhardwarereviews.com/
Always up for a Beer in Calgary or Area

“Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.”
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old April 26, 2012, 01:28 PM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,227

My System Specs

Default

v7 client and GTX 680 update
__________________
EVGA X58 3X SLI / i7 980X / 3X 4G Mushkin Blackline Frostbite / XFX Pro 1000W / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / WD 6401AALS / TT Lvl 10 GT
Swiftech MCP655 WC Pump / EK XT 240 Rad / 2X Scythe Ultra Kaze / EK Supreme HF / Primochill Myriad Dual Bay Res / Dell UltraSharp U2412M

Gigabyte C1007UN-D / 2X4G Gskill PC3-10700 / Pico PSU / 2.5" 750G Toshiba HDD / Mini-Box M350 / 1X 19" BenQ / 1X 17" HP
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old April 26, 2012, 01:53 PM
Soullessone21's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2011
Location: Calgary AB
Posts: 1,289

My System Specs

Default

updated GPU does not show in F@H still :S
__________________
Follow us on facebook at https://www.facebook.com/realhardwarereviews?ref=hl
Site and Forum online
http://forums.realhardwarereviews.com/index.php
Contests will be done on there from now on :)
http://realhardwarereviews.com/
Always up for a Beer in Calgary or Area

“Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.”
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old April 26, 2012, 02:08 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,599

My System Specs

Default

I have yet to produce a single ppd on my 680....
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old April 26, 2012, 02:20 PM
Soullessone21's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2011
Location: Calgary AB
Posts: 1,289

My System Specs

Default

aww damn same here, so frustrating, really wanted to help the team fold but now I have to leave my main rig on and watch the house heat up fast. its a 8150 with dual 6970's all under water and it gets warm....

Time to go bang my head on the desk
__________________
Follow us on facebook at https://www.facebook.com/realhardwarereviews?ref=hl
Site and Forum online
http://forums.realhardwarereviews.com/index.php
Contests will be done on there from now on :)
http://realhardwarereviews.com/
Always up for a Beer in Calgary or Area

“Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.”
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old April 26, 2012, 02:32 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,599

My System Specs

Default

I know 10e managed to fold on his 680, no idea how though...
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old April 26, 2012, 02:39 PM
Soullessone21's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2011
Location: Calgary AB
Posts: 1,289

My System Specs

Default

good to know, the only reason I swapped back to Nvidia after 7 years of bad talking them was to fold kinda a kick in the nutz to get their flagship and not fold with it haha
__________________
Follow us on facebook at https://www.facebook.com/realhardwarereviews?ref=hl
Site and Forum online
http://forums.realhardwarereviews.com/index.php
Contests will be done on there from now on :)
http://realhardwarereviews.com/
Always up for a Beer in Calgary or Area

“Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.”
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't Fold on GTX 460 geokilla HardwareCanucks F@H Team 8 March 23, 2011 06:14 PM
which would fold better? TheGrapist Video Cards 1 September 19, 2010 09:53 PM
Can't get my ati to fold.. EaGle1337 HardwareCanucks F@H Team 8 May 5, 2010 09:41 AM
Using CPU to fold BrokenHalo83 HardwareCanucks F@H Team 2 April 19, 2009 10:42 PM
Why do You Fold? Supergrover HardwareCanucks F@H Team 4 August 28, 2007 05:02 PM