Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #41 (permalink)  
Old January 26, 2012, 08:16 AM
supaflyx3's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2010
Location: Chilliwack BC
Posts: 2,546

My System Specs

Default

Thanks for this! signed up, hopefully ill get it going pretty quick.
__________________
Reply With Quote
  #42 (permalink)  
Old January 26, 2012, 08:20 AM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2011
Location: Montreal
Posts: 1,596

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by SwingOP3 View Post
Hey MARSTG, are you getting those ppd estimates using a smp calculator or have you found a way to monitor using HFM.net?
fah bonus point calculator Folding@home Bonus Point Calculator

I would say is working fine for SwingOp3 as he has 2 updates today of over 20k points each.
__________________

Last edited by MARSTG; January 26, 2012 at 09:51 AM.
Reply With Quote
  #43 (permalink)  
Old January 26, 2012, 09:56 AM
Tim_H's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: May 2011
Location: Regina, SK
Posts: 216
Default

speaking of monitoring
the guys at evga have a how-to
HP Cloud Services HFM.NET client setup

I haven't set it up yet, Hopefully I have some time tonight to try it out. doesn't look to bad though
Reply With Quote
  #44 (permalink)  
Old January 26, 2012, 09:58 AM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 8,068

My System Specs

Default

Thank you HP

__________________
Mael
Big Lian Li
Forever Alone
Reply With Quote
  #45 (permalink)  
Old January 26, 2012, 10:08 AM
great_big_abyss's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2011
Location: Winnipeg
Posts: 2,211

My System Specs

Default

up and running using the evga win 7 system.

How can I use HFM.net to monitor them?
__________________



HTPC: Z77A-G45; 3770K; Coolermaster GeminII; 2x4GB Kingston HyperX 1600Mhz; MSI R7-260X; 2x 128GB Crucial M4 SSD; 1TB WD Green, 2x 2TB WD Green; PC P&C 750W PS; Fractal Design Node 605;
Son's Rig: M5A97; 1055T; CNPS20LQ; 2x4GB Corsair Vengeance 1600Mhz; ASUS GTX650Ti Boost; 80GB Intel 520 SSD; 320GB WD Black HDD; SPI 700W; Bitfenix Shinobi;
Reply With Quote
  #46 (permalink)  
Old January 26, 2012, 10:27 AM
Arinoth's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Halifax
Posts: 8,599

My System Specs

Default

Which setup method did you use again Lowfat?
Reply With Quote
  #47 (permalink)  
Old January 26, 2012, 10:29 AM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 8,068

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by SwingOP3 View Post
I feel like I'm wading in way over my head.

BUT

A quick search brought up a guide on OCN Quick and Dirty HPCS F@H Setup Guide
I used this method. But not all instances are strong enough to complete a P6903 in time. Had to turn one of them them on to regular SMP.
__________________
Mael
Big Lian Li
Forever Alone
Reply With Quote
  #48 (permalink)  
Old January 26, 2012, 11:02 AM
Arinoth's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Halifax
Posts: 8,599

My System Specs

Default

Hmm I'm good until the part where I need to SSH in, I tried to use PuttY and the public IP address it gave me but it said the connection timed out.
Reply With Quote
  #49 (permalink)  
Old January 26, 2012, 11:18 AM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 8,068

My System Specs

Default

Try using the application they suggested in the thread maybe. I use Terminal in OSX so I can't help w/ Putty since I've never used it.
__________________
Mael
Big Lian Li
Forever Alone
Reply With Quote
  #50 (permalink)  
Old January 26, 2012, 11:20 AM
Arinoth's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Halifax
Posts: 8,599

My System Specs

Default

The application they use is a Linux based terminal emulator, plus I'm stuck at the actual figuring out how to connect part. The rest of it makes sense...

It's saying you need to have a copy of linux to essentially do this, as you need to use the Linux Terminal for their directions to work (either in VMware or fully installed as an OS)
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Absolute best Folding GPU for Folding CasheKicker HardwareCanucks F@H Team 21 February 14, 2012 10:54 AM
Folding client V7 - SLI - Cannot use system during folding..fix? Jake_HT HardwareCanucks F@H Team 8 January 18, 2012 11:17 AM
6 GPU folding computer/need help with dedicated folding machine Silent_Avenger New Builds 11 December 25, 2011 02:17 PM
folding on 3 core / core free for gpu folding phil3_66666 HardwareCanucks F@H Team 12 January 11, 2010 07:07 PM
CPU folding BT! HardwareCanucks F@H Team 9 December 2, 2008 11:20 PM