Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #151 (permalink)  
Old January 29, 2012, 09:08 AM
Rookie
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 19
Default

Quote:
Originally Posted by lowfat View Post
Having a lot of issues w/ HPCS. It wouldn't allow me to connect to some of the servers so I deleted them. But now I can't add new ones as it errors out. Woe is me.
im kinda thinking about just terminating all of my current ones and setting up new ones for the new team
Reply With Quote
  #152 (permalink)  
Old January 29, 2012, 09:57 AM
PerryC's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Apr 2011
Location: Burton, NB
Posts: 737

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Arinoth View Post
Well it's looking like my A3s have a tpf of over an hour, and whatever the hell my 4 cpu one is folding has a 4 min tpf, with hfm reporting ppd of between 500 to 2k across the board.
The 6097/6098/6099 WUs I have been getting are in the 11-14 min per frame, taking them up around 20-24 hours complete. One took almost 27 hours.
__________________
The oath to serve your country did not include a contract for normal luxury, and comforts enjoyed within our society. On the contrary it implies hardships, loyalty and devotion to duty, regardless of rank
Reply With Quote
  #153 (permalink)  
Old January 29, 2012, 11:41 AM
SwingOP3's Avatar
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Dec 2009
Location: Regina
Posts: 127
Default

Quote:
Originally Posted by supaflyx3 View Post
Bad username or team? No its not.
You're sure you put your passkey in correctly? I see one unit completed for 585 points which is the base points for an a3 work unit.
__________________
Reply With Quote
  #154 (permalink)  
Old January 29, 2012, 11:53 AM
supaflyx3's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2010
Location: Chilliwack BC
Posts: 2,545

My System Specs

Default

I don't have a passkey AFAIK..
__________________
Reply With Quote
  #155 (permalink)  
Old January 29, 2012, 11:54 AM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,667

My System Specs

Default

Bingo.
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #156 (permalink)  
Old January 29, 2012, 12:07 PM
supaflyx3's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2010
Location: Chilliwack BC
Posts: 2,545

My System Specs

Default

should i? O_o
__________________
Reply With Quote
  #157 (permalink)  
Old January 29, 2012, 12:09 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,667

My System Specs

Default

To reap in the benefits of the bonuses of folding SMP? You bet. Make sure you completed 10 A3 or A5 WUs with your username, then head to Folding@Home to set one up.
Once you receive the key via email, change all your clients (with the -configonly flag) by adding the passkey.
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #158 (permalink)  
Old January 29, 2012, 12:11 PM
supaflyx3's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2010
Location: Chilliwack BC
Posts: 2,545

My System Specs

Default

herp, thanks ill get on that.
__________________
Reply With Quote
  #159 (permalink)  
Old January 29, 2012, 06:27 PM
Top Prospect
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 94
Default

Quote:
Originally Posted by 3.0charlie View Post
Make sure you completed 10 A3 or A5 WUs with your username, then head to Folding@Home to set one up.
10 units need to be completed with the passkey in order to qualify for bonus for subsequent WUs (and also an 80% or better completion rate).
__________________
24 threads @ 4GHz
Reply With Quote
  #160 (permalink)  
Old January 30, 2012, 04:18 AM
supaflyx3's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2010
Location: Chilliwack BC
Posts: 2,545

My System Specs

Default

Thanks Charlie, I believe that fixed it. Only 3am and I've already got more then 20k points, thats how many i got in 1 day before.
__________________
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Absolute best Folding GPU for Folding CasheKicker HardwareCanucks F@H Team 21 February 14, 2012 10:54 AM
Folding client V7 - SLI - Cannot use system during folding..fix? Jake_HT HardwareCanucks F@H Team 8 January 18, 2012 11:17 AM
6 GPU folding computer/need help with dedicated folding machine Silent_Avenger New Builds 11 December 25, 2011 02:17 PM
folding on 3 core / core free for gpu folding phil3_66666 HardwareCanucks F@H Team 12 January 11, 2010 07:07 PM
CPU folding BT! HardwareCanucks F@H Team 9 December 2, 2008 11:20 PM