Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old January 5, 2012, 08:32 PM
Shadowmeph's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 3,367

My System Specs

Default

I am pretty sure the ones on newegg.ca are only 4 ram slots not 8
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old January 5, 2012, 08:34 PM
Shadowmeph's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 3,367

My System Specs

Default

how much does That bulldozer chip produce?

I wished that I could just totally remove my vid card and successfully get access to my folder.
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old January 5, 2012, 08:48 PM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2011
Location: Montreal
Posts: 1,520

My System Specs

Default

actually that model is the one with the 8 slots. but why would it matter? just use higher density memory modules.
__________________
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old January 5, 2012, 08:56 PM
enaberif's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Dec 2006
Location: Calgahree, AB
Posts: 10,604
Default

Quote:
Originally Posted by Shadowmeph View Post
how much does That bulldozer chip produce?

I wished that I could just totally remove my vid card and successfully get access to my folder.
Why can't you? very easy to do a headless setup
Reply With Quote
  #15 (permalink)  
Old January 5, 2012, 09:22 PM
Shadowmeph's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 3,367

My System Specs

Default

I can't access my terminal on the folder I can access the desktop move my mouse around but there is nothing on the desktop or even any of the status bars, I even change from gnome to the xfce hoping that would make it easier but still the same thing .
Reply With Quote
  #16 (permalink)  
Old January 5, 2012, 09:26 PM
enaberif's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Dec 2006
Location: Calgahree, AB
Posts: 10,604
Default

Quote:
Originally Posted by Shadowmeph View Post
I can't access my terminal on the folder I can access the desktop move my mouse around but there is nothing on the desktop or even any of the status bars, I even change from gnome to the xfce hoping that would make it easier but still the same thing .
if your running linux install ssh for terminal access then install "screen"
Reply With Quote
  #17 (permalink)  
Old January 5, 2012, 10:59 PM
Shadowmeph's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 3,367

My System Specs

Default

Cool I will check that out thankyou
Reply With Quote
  #18 (permalink)  
Old January 5, 2012, 11:41 PM
supaflyx3's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2010
Location: Chilliwack BC
Posts: 2,537

My System Specs

Default

Then download putty on your client, connect using SSH. After that you login like you normally would in terminal and you're rocking. Screen allows you to run applications after you've closed terminal, to recover a screened application i believe the command is "screen -r *process ID*"
__________________
Reply With Quote
  #19 (permalink)  
Old January 6, 2012, 04:41 AM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,643

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Shadowmeph View Post
how much does That bulldozer chip produce?

I wished that I could just totally remove my vid card and successfully get access to my folder.
Between 55k and 95k, depending on the WU folded. Once found to be stable, this rig will be offered in the BST area.

I'm sure you'll work it out. I've installed xrdp on my rigs and use Windows RDC to remotely control the rigs.
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #20 (permalink)  
Old January 6, 2012, 05:33 AM
stoanee's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2007
Location: Lacombe Alberta
Posts: 3,250

My System Specs

Default

Name suggestion=Pinball Wizard
__________________
heatware
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
'Deux' 3.0charlie HardwareCanucks F@H Team 194 December 23, 2011 08:36 PM
Cheap PC for Brother elimtl New Builds 9 April 21, 2011 04:12 PM
brother computer CTA New Builds 11 December 22, 2010 06:38 PM
Input on rig for my brother Waldie New Builds 35 February 19, 2010 06:17 PM
New build for my brother.. Realityshift New Builds 7 July 17, 2009 07:26 PM