Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old December 30, 2011, 10:38 AM
Allstar
F@H
 
Join Date: Apr 2009
Location: Kingston Ontario
Posts: 926
Default

Quote:
Originally Posted by MARSTG View Post
that board alone is 2000$. factor in the RAM and 4 CPUs like that and is a 20K $ system, the price of a new small car.
Car's can't fold...
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old December 30, 2011, 12:53 PM
Alpine's Avatar
Allstar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Boucherville / South shore of MTL
Posts: 872

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by MARSTG View Post
that board alone is 2000$. factor in the RAM and 4 CPUs like that and is a 20K $ system, the price of a new small car.
my car cost less than that
__________________
Main system
|I7 3930K|Asus P9X79 WS|Evga GTX 690 Signature|Samsung 256G Pro|Corsair H100|Dominator Platinium 16GB 2133Mhz|
Corsair AX1200|Corsair 540 AIR|Corsair SP2500|Corsair Vengeance 2000|
Server system
|I7 3820|Asus P9X79|12G G.Skill 1600Mhz|Noctua NH-D14|Corsair Force 3 120GB|LSI megaRAID 9261 8|RAID5 5X 3TB|Corsair AX650|Fractal Design Arc Midi|

Twitch
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
which would fold better? TheGrapist Video Cards 1 September 19, 2010 10:53 PM
Can't get my ati to fold.. EaGle1337 HardwareCanucks F@H Team 8 May 5, 2010 10:41 AM
Using CPU to fold BrokenHalo83 HardwareCanucks F@H Team 2 April 19, 2009 11:42 PM
Why Fold? biff HardwareCanucks F@H Team 15 November 19, 2008 08:25 PM
Why do You Fold? Supergrover HardwareCanucks F@H Team 4 August 28, 2007 06:02 PM