Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old November 22, 2011, 09:07 AM
Shadowmeph's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 3,308

My System Specs

Default Taking forever for my 6128s :(

I bought a pair of 6128s through ebay about a week ago and I checked the track s latest upday and Your item departed our AUSTIN, TX 78710 sort facility on November 16, 2011.
I live on the west coast and sure wished they would get here lol I am wondering how much longer will I have to wait.
I guess all I need is cpu heatsinks I am still not sure where and how I am going to set this up I have no case and am debating on just butchering an old case that was used for a Pentium and mounting the board on it with a fan or two blowing on it open air. if I had the room I would just mount the whole system on a piece of plywood the mount the plywood on a wall. I was going to do that with a firewall I am in the process of building but I am nopt sure if I can get a decent wifi card to work.

in the mean time not knowing when my cpus will arrive I am wondering if it would be worth shutting down my Q6600 folder and replacing it with a AMD 955be but I am not sure of how much more PPDs I would get if any.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old November 22, 2011, 09:35 AM
Alpine's Avatar
Allstar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Boucherville / South shore of MTL
Posts: 858

My System Specs

Default

Tracking # is maybe not working.

I have order something from Newjersey (im in montreal) begining november and the tracking # dosen't giving me any infos. 6 days later items was at my door.
__________________
Main system
|I7 3930K|Asus P9X79 WS|Evga GTX 690 Signature|Samsung 256G Pro|Corsair H100|Dominator Platinium 16GB 2133Mhz|
Corsair AX1200|Corsair 540 AIR|Corsair SP2500|Corsair Vengeance 2000|
Server system
|I7 3820|Asus P9X79|12G G.Skill 1600Mhz|Noctua NH-D14|Corsair Force 3 120GB|LSI megaRAID 9261 8|RAID5 5X 3TB|Corsair AX650|Fractal Design Arc Midi|

Twitch
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old November 22, 2011, 10:05 AM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2011
Location: Montreal
Posts: 1,473

My System Specs

Default

maybe this screenshot will help. Stats from my Phenom II X4 840@3.2GHz. Right now is chewing a unit from project 6099. TPF (1%) is 25 mins!
Attached Images
 
__________________
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old November 22, 2011, 10:29 AM
Rookie
 
Join Date: Nov 2011
Location: Hamilton
Posts: 25
Default

Ive got a 965BE coming from TX that left Texas on the 10th, still not here yet. Two weeks earlier I had a Mobo and 2600k leave texas Monday and was at my door Friday. No rhyme or reason it seems. Both shipped USPS Priority Air.

Do you mind sharing how much you got the 6128's for? Im starting to keep an eye out myself.

-OF
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old November 22, 2011, 10:40 AM
Shadowmeph's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 3,308

My System Specs

Default

My q6600 running factory settings I am doing project P6098 my ppd/mhz is 3754.1 and its credit is 7152 I am not sure if this is good or not for this cpu

















I picked up 2 6128s for $346.90 USD shipped .
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old November 22, 2011, 10:58 AM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: Montreal
Posts: 1,773

My System Specs

Default

I'm waiting for earbuds from USPS... still no update so far and it's been 10 business days haha
__________________

Back up - Ebay (Inik1) or Heatware
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old November 22, 2011, 12:23 PM
Tim_H's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: May 2011
Location: Regina, SK
Posts: 216
Default

Yeah, Shipping can suck sometimes.

as to the upgrade I have both AMD and Intel processors crunching SMP units right now
Phenom II x4 940BE at 3.52
currently working on a 6989
current TPF - 4:41
current PPD - 10,900
credit - 3557

and
Xeon X3330 at 3.6
currently working on a 7156
current TPF - 4:21
current PPD - 13,100
credit - 3976

ever think of overclocking?

*Edit: Should also mention that these are headless Linux boxes

Last edited by Tim_H; November 22, 2011 at 12:25 PM. Reason: mention OS
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old November 22, 2011, 06:22 PM
Rookie
 
Join Date: Nov 2011
Location: Hamilton
Posts: 25
Default

Great price in the 6128's, I gotta keep my eyes open I want to set up a 2p or 4p box in the next couple months.
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old November 22, 2011, 07:13 PM
Allstar
F@H
 
Join Date: Mar 2007
Location: Calgary, AB
Posts: 659

My System Specs

Default

I nearly bit on a 6282 I saw on ebay for 750, but the seller only had a rating of 2 and didnt list shipping to Canada. Then there's the problem of finding 3 more of them at a decent price. And.... there were rumours of the chips not meeting their expectations and/or sucking a lot more juice.
__________________
QuadZilla & The Four Horsemen

Have an A-1 day!
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old November 24, 2011, 01:18 PM
Shadowmeph's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 3,308

My System Specs

Default

Hey 4DoorGTZ what kind of case are you using for KingQuad I can't tell looking at your pics
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DVD drives taking forever to read Overclocker~4.1 Troubleshooting 3 July 23, 2010 09:37 PM
First Time ever taking out CPU!! help! hohohee CPU's and Motherboards 55 March 6, 2010 07:31 PM
taking it way to far gingerbee Off Topic 22 July 28, 2009 07:27 AM
Need Help- Taking i7 plunge LostTrucker New Builds 8 March 1, 2009 11:32 AM
OCZ taking over Babrbarossa Video Cards 7 December 8, 2006 04:56 PM