Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old November 10, 2011, 12:44 PM
Rison's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Sep 2009
Location: Truro, NS
Posts: 936

My System Specs

Default Whoevers folding for me... stop.

Hi.

Title says all. Whoever is folding under my name, please stop. I don't run GPU clients, I don't need the extra PPD or anything. I run bigadv and bigbeta only, and like the fact I have low WU total, but a large points volume.
__________________

Quote:
I'll learn to manage my anger, when people learn to manage their stupid.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old November 10, 2011, 01:35 PM
chrisk's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Jul 2008
Location: GTA, Ontario
Posts: 7,406

My System Specs

Default

Wow thats strange.

Did you install on a relative's machine??
__________________
Fold for team #54196
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old November 10, 2011, 01:39 PM
Sagath's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Feb 2009
Location: Petawawa, ON
Posts: 2,540

My System Specs

Default

Is this possible once you have a passkey? I'm actually curious about this...Are you sure you didnt set it up on some machine, and forget about it?
__________________
Quote:
Originally Posted by Lpfan4ever View Post
AKG shot the hamsters, and then Perineum drove his Mustang with summer tires into the server.
My Disclaimer to any advice or comment I make;
Quote:
Originally Posted by CroSsFiRe2009 View Post
I'm a self certified whizbang repair technician with 20 years of professional bullshit so I don't know what I'm talking about
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old November 10, 2011, 01:42 PM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,634

My System Specs

Default

GPU folding doesn't require a passkey. AFAIK, it's only the "fold X number of WUs in order to get the bonus" clients that require a passkey.
__________________
MSI Z87I Gaming AC / i7 4770K / 2X 4G Gskill 1866 DDR3 / XFX XTR 750 / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / random 160G Sata HDD
Inwin 904 / Swiftech MCP655-b / Alphacool NexXxos XT45 120 Rad / 2X Scythe GT AP-15 / EK Supreme HF / Dell UltraSharp U2412M

Asrock AM1H-ITX / AM1 Athlon 5350 / 2X4G Gskill PC3-14900 / Intel 6235 Wi-Fi / 90W Targus Power Brick / 320G Seagate Momentus / Mini-Box M350 / 1X 22" Dell IPS / 1X 22" HP
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old November 10, 2011, 01:44 PM
Sagath's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Feb 2009
Location: Petawawa, ON
Posts: 2,540

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by sswilson View Post
GPU folding doesn't require a passkey. AFAIK, it's only the "fold X number of WUs in order to get the bonus" clients that require a passkey.
Ah, I wasnt sure if it was account bound once you got that key, or not. Thanks for the clarification Steve :D
__________________
Quote:
Originally Posted by Lpfan4ever View Post
AKG shot the hamsters, and then Perineum drove his Mustang with summer tires into the server.
My Disclaimer to any advice or comment I make;
Quote:
Originally Posted by CroSsFiRe2009 View Post
I'm a self certified whizbang repair technician with 20 years of professional bullshit so I don't know what I'm talking about
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old November 10, 2011, 01:47 PM
Shadowmeph's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 3,396

My System Specs

Default

I never knew that was possible. hey that explains why your ontop hehe ) Kidding kidding)
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old November 10, 2011, 02:06 PM
Dead Things's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2008
Location: Centre of the Universe
Posts: 1,572

My System Specs

Default

That's it - I'm switching all my GPU clients from Rose to Rison!
__________________
Follow my folding, mining & benching shenanigans @dt_oc!

Think you can overclock? Then show us what you got!
Join the Hardware Canucks Overclocking team today!
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old November 10, 2011, 02:16 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,656

My System Specs

Default

There are 3 'Rison' usernames, on 3 teams. Rison's contributions to Folding@home
But only you have active rigs in the last 7 days.
Weird.
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old November 10, 2011, 02:23 PM
Allstar
F@H
 
Join Date: Apr 2009
Location: Kingston Ontario
Posts: 926
Default

Your username shows 6 active clients for our team... How many machines (clients) do you have running? Maybe the extra wu's are regular smp units because your machines aren't getting -bigadv units. There have been reports of a shortage lately...
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old November 10, 2011, 08:12 PM
Allstar
F@H
 
Join Date: Mar 2007
Location: Calgary, AB
Posts: 660

My System Specs

Default

Boo, 30m point penalty.

:)
__________________
QuadZilla & The Four Horsemen

Have an A-1 day!
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Stop The Meter On Your Internet Use darren700 Networking 4 November 4, 2010 08:15 PM
Polite way to stop folding some WUs? Kramy HardwareCanucks F@H Team 4 May 10, 2010 09:25 AM
2 of 3 pci ports stop boot up NoKlu Troubleshooting 2 October 2, 2009 10:51 PM
ms crap again will it every stop gingerbee O/S's, Drivers & General Software 15 April 1, 2009 07:33 PM
I cannot stop laughing right now... encorp Off Topic 36 March 15, 2009 02:50 PM