Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old October 25, 2011, 04:47 PM
Allstar
F@H
 
Join Date: Apr 2009
Location: Kingston Ontario
Posts: 926
Default GPU work servers down?

ARE THERE ANY GPU FOLDERS STILL OUT THERE ??? None of my cards are getting any work... anybody else having the same problem?
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old October 25, 2011, 05:05 PM
chrisk's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Jul 2008
Location: GTA, Ontario
Posts: 7,396

My System Specs

Default

I'm actually folding a 580 gpu now (problem with my smp setup) and its chugging along on a WU no problems.
edit: a couple of reports of 300 netloads on folding forum
__________________
Fold for team #54196
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old October 25, 2011, 05:09 PM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,227

My System Specs

Default

Yeah, I'm GPU folding as well and got a big gooseegg on the last update. It happens from time to time, and more often than not just ends up scoring all of the points on a single update.
__________________
EVGA X58 3X SLI / i7 980X / 3X 4G Mushkin Blackline Frostbite / XFX Pro 1000W / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / WD 6401AALS / TT Lvl 10 GT
Swiftech MCP655 WC Pump / EK XT 240 Rad / 2X Scythe Ultra Kaze / EK Supreme HF / Primochill Myriad Dual Bay Res / Dell UltraSharp U2412M

Gigabyte C1007UN-D / 2X4G Gskill PC3-10700 / Pico PSU / 2.5" 750G Toshiba HDD / Mini-Box M350 / 1X 19" BenQ / 1X 17" HP
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old October 25, 2011, 05:39 PM
PerryC's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Apr 2011
Location: Burton, NB
Posts: 737

My System Specs

Default

I had an issue the other day where the work server was down and wouldn't receive the completed WU...it ended up having to be restarted and I turned in two work units at once.
__________________
The oath to serve your country did not include a contract for normal luxury, and comforts enjoyed within our society. On the contrary it implies hardships, loyalty and devotion to duty, regardless of rank
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old October 25, 2011, 08:43 PM
Dead Things's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2008
Location: Centre of the Universe
Posts: 1,561

My System Specs

Default

Dunno if the issue passed or what, but I just launched a few GPUs this evening, and they all have been getting work just fine. 171.64.65.64, 171.67.108.54 & 171.67.108.11.
__________________
Follow my folding, mining & benching shenanigans @dt_oc!
Proud to be Folding @ Home
deadthings @ Team 37412



Think you can overclock? Then show us what you got!
Join the Hardware Canucks Overclocking team today!
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old October 25, 2011, 10:31 PM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2011
Location: Montreal
Posts: 1,397

My System Specs

Default

60% of my production is done over gpu production
__________________
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old October 26, 2011, 04:31 AM
Allstar
F@H
 
Join Date: Apr 2009
Location: Kingston Ontario
Posts: 926
Default

Must have been a minor glitch... Cards are getting work fine now.
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old October 27, 2011, 01:29 PM
MVP
F@H
 
Join Date: Mar 2007
Location: Alberta
Posts: 261

My System Specs

Default

Are you running the V7.124 beta client? If so you can look under the Status tab and connect to the collection server via the hyperlink. It has the server status log and will let you know if it is accepting work or not. Usually they get the servers up again or configure a redirect for your finished work.
__________________
Code:
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old October 27, 2011, 01:58 PM
Allstar
F@H
 
Join Date: Apr 2009
Location: Kingston Ontario
Posts: 926
Default

Nope... running 6.23 and 6.41 on GPU's. Servers were probably just down for a while. We recently switched internet providers and I thought it might have been our connection... again... Man does DISTRIBUTEL ever suck... have had nothing but problems since we switched.
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old October 27, 2011, 06:21 PM
Top Prospect
F@H
 
Join Date: May 2010
Location: Toronto
Posts: 78
Default

Can you get teksavvy in kingston? i know cable is a no cuz its cogeco land, but maybe you could get the new 25/7 dsl tier.
__________________

i7 920 D0 @ 4ghz
Custum WC Loop
Asus P6X58D-E
6 Gb Corsair 1333
EVGA 760 GTX
NZXT Phantom
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How do you name your servers botat29 Networking 4 April 16, 2011 09:00 PM
servers down Wi-Fuzzy HardwareCanucks F@H Team 1 March 26, 2011 12:10 PM
VM servers botat29 New Builds 5 February 15, 2011 07:42 PM
Attempt #10 to get work failed, and no other work to do. LaughingCrow HardwareCanucks F@H Team 3 May 5, 2010 08:29 AM
GPU work Servers Down? Soultribunal HardwareCanucks F@H Team 54 February 16, 2010 03:20 PM