Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #81 (permalink)  
Old October 19, 2011, 06:34 PM
PerryC's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Apr 2011
Location: Burton, NB
Posts: 737

My System Specs

Default

So about a 9% increase in production (based on 80k ppd) for a 1 minute decrease in tpf....pretty good. Honestly wasn't expecting that much of a difference.
__________________
The oath to serve your country did not include a contract for normal luxury, and comforts enjoyed within our society. On the contrary it implies hardships, loyalty and devotion to duty, regardless of rank
Reply With Quote
  #82 (permalink)  
Old October 19, 2011, 06:41 PM
Alpine's Avatar
Allstar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Boucherville / South shore of MTL
Posts: 858

My System Specs

Default

just reboot and disabling the Powernow.... will see

BTW, here the final with my P6903 wu

Project ID: 6903
Core: GRO-A5
Credit: 22706
Frames: 100


Name: AMD 16 Cores
Path: \\192.168.88.244\Fah\
Number of Frames Observed: 100

Min. Time / Frame : 00:46:43 - 83*031,8 PPD
Avg. Time / Frame : 00:46:54 - 82*545,4 PPD



And now with a 6904 for now with a Power blah blah enable

Project ID: 6904
Core: GRO-A5
Credit: 31541
Frames: 100


Name: AMD 16 Cores
Path: \\192.168.88.244\Fah\
Number of Frames Observed: 17

Min. Time / Frame : 01:03:06 - 86*598,9 PPD
Avg. Time / Frame : 01:03:13 - 86*359,3 PPD
Cur. Time / Frame : 00:00:00 - 0,0 PPD
R3F. Time / Frame : 00:00:00 - 0,0 PPD
All Time / Frame : 00:00:00 - 0,0 PPD
Eff. Time / Frame : 01:04:05 - 84*613,3 PPD
__________________
Main system
|I7 3930K|Asus P9X79 WS|Evga GTX 690 Signature|Samsung 256G Pro|Corsair H100|Dominator Platinium 16GB 2133Mhz|
Corsair AX1200|Corsair 540 AIR|Corsair SP2500|Corsair Vengeance 2000|
Server system
|I7 3820|Asus P9X79|12G G.Skill 1600Mhz|Noctua NH-D14|Corsair Force 3 120GB|LSI megaRAID 9261 8|RAID5 5X 3TB|Corsair AX650|Fractal Design Arc Midi|

Twitch
Reply With Quote
  #83 (permalink)  
Old October 19, 2011, 07:58 PM
Alpine's Avatar
Allstar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Boucherville / South shore of MTL
Posts: 858

My System Specs

Default

I gain ~ 1:30 in tpf....

I was a 1h3m 13sec Now 1h1m 31 secs PPD 89 556 = 3197 PPD more
__________________
Main system
|I7 3930K|Asus P9X79 WS|Evga GTX 690 Signature|Samsung 256G Pro|Corsair H100|Dominator Platinium 16GB 2133Mhz|
Corsair AX1200|Corsair 540 AIR|Corsair SP2500|Corsair Vengeance 2000|
Server system
|I7 3820|Asus P9X79|12G G.Skill 1600Mhz|Noctua NH-D14|Corsair Force 3 120GB|LSI megaRAID 9261 8|RAID5 5X 3TB|Corsair AX650|Fractal Design Arc Midi|

Twitch
Reply With Quote
  #84 (permalink)  
Old October 20, 2011, 07:06 AM
Alpine's Avatar
Allstar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Boucherville / South shore of MTL
Posts: 858

My System Specs

Default

after few hrs with PowerNow disable, i did have a drop of the tpf of 1 min 30 sec with the 2 first %. After that, tfp is going up at what i have before i remove it. (1h3m12secs). But im running bios 902 and not 2005 or somethiing like that
__________________
Main system
|I7 3930K|Asus P9X79 WS|Evga GTX 690 Signature|Samsung 256G Pro|Corsair H100|Dominator Platinium 16GB 2133Mhz|
Corsair AX1200|Corsair 540 AIR|Corsair SP2500|Corsair Vengeance 2000|
Server system
|I7 3820|Asus P9X79|12G G.Skill 1600Mhz|Noctua NH-D14|Corsair Force 3 120GB|LSI megaRAID 9261 8|RAID5 5X 3TB|Corsair AX650|Fractal Design Arc Midi|

Twitch
Reply With Quote
  #85 (permalink)  
Old October 20, 2011, 04:20 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,618

My System Specs

Default

I think I have found the culprit: the kraken was not properly installed. I'll see after a few frames what the tpf is like.

Also, I bought a GT210 and dropped it in the case; but I'll need to dig deeper about setting this up to work with RDC
since all I have is a black screen with the Console Redirection (to change the BIOS settings), and Xorg has a hard
making connection.

So it's out. I'll play with it some more over the week-end, setting up a monitor closeby if needed.
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #86 (permalink)  
Old October 20, 2011, 06:56 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,618

My System Specs

Default

Hah! Beat that. 45:39 tpf.

__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #87 (permalink)  
Old October 20, 2011, 07:10 PM
Alpine's Avatar
Allstar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Boucherville / South shore of MTL
Posts: 858

My System Specs

Default



Crap 1 min faster WOWWW .. congrats !!


I think i really need to update the bios !!!
__________________
Main system
|I7 3930K|Asus P9X79 WS|Evga GTX 690 Signature|Samsung 256G Pro|Corsair H100|Dominator Platinium 16GB 2133Mhz|
Corsair AX1200|Corsair 540 AIR|Corsair SP2500|Corsair Vengeance 2000|
Server system
|I7 3820|Asus P9X79|12G G.Skill 1600Mhz|Noctua NH-D14|Corsair Force 3 120GB|LSI megaRAID 9261 8|RAID5 5X 3TB|Corsair AX650|Fractal Design Arc Midi|

Twitch

Last edited by Alpine; October 20, 2011 at 07:25 PM.
Reply With Quote
  #88 (permalink)  
Old October 22, 2011, 11:43 AM
Shadowmeph's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 3,312

My System Specs

Default

I was surfing around today and stumbled across a review on the KGPE-D16 motherboard I found it fairly interesting especially the tweaks this person used .I am wondering if the actually would be worth trying.
How fast are dual AMD Opteron 6128 G34 processors in the ASUS KGPE-D16? - Asus KGPE-D16 Dual Socket G34/ AMD SR5690/ V&2GbE/ SSI EEB Server Motherboard KGPED16ASMB4IKVM - Epinions.com
Reply With Quote
  #89 (permalink)  
Old October 22, 2011, 02:38 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,618

My System Specs

Default

Interesting. So:

Disable The On-Board Graphics Card And Get A PCI-e x16 Video Card!
and
you should shut off the following under the Memory Configuration screen in your KGPE-D16 bios: Channel Interleaving, Bank Swizzle Mode, Node Interleaving, CS Sparing Enable

I'll check those BIOS options tomorrow.
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #90 (permalink)  
Old October 23, 2011, 09:35 AM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,618

My System Specs

Default

Update with a 6903: tpf of 45min 06sec (87242 ppd)... with no other changes. I've yet to check out the BIOS settings, since I don't want to screw up this WU...
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes