Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old September 7, 2011, 07:36 PM
BrainEater's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2007
Location: Calgary
Posts: 2,527
Default xxx9999999 workframes ?

I just had my two gpu3 rig's essentially error out .....they went to xxx.99999 workframes then died , sent my 580's into full fan mode and everything.

Anyone see this ?
__________________
Intel 3930k /rIVe/32 Gb vengeance LP/Nvidia TITAN/760/760/Intel 520's/WD raptors/etc...
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old September 11, 2011, 07:56 PM
BrainEater's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2007
Location: Calgary
Posts: 2,527
Default

No one eh ?

It hasnt happened again , it was just odd both rigs did it at the same time.

__________________
Intel 3930k /rIVe/32 Gb vengeance LP/Nvidia TITAN/760/760/Intel 520's/WD raptors/etc...
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old September 11, 2011, 08:00 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,667

My System Specs

Default

Probably bad WUs pulled from the same server.
Or a simple hick-up from your PSU.

Shite happens.
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old September 30, 2011, 06:50 PM
BrainEater's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2007
Location: Calgary
Posts: 2,527
Default

hmmmmm

Ok , I have caught the machine in the act...

Here's what you first see ;



The last time I saw this , the rig just died....Now , it actually keeps going , and will return positive results to stanford.

However , if you stop the client , you will get this :



-----

Then If you restart , you get this :



----

At this point you need to delete the std files and start from scratch.

Seems to me it's a flakey unit but .....

Edit : As far as I know "Client Died" is not a positive outcome....

__________________
Intel 3930k /rIVe/32 Gb vengeance LP/Nvidia TITAN/760/760/Intel 520's/WD raptors/etc...

Last edited by BrainEater; September 30, 2011 at 06:57 PM.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old September 30, 2011, 07:04 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,667

My System Specs

Default

I don't even remember reading about that. Ever.
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old September 30, 2011, 07:06 PM
chrisk's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Jul 2008
Location: GTA, Ontario
Posts: 7,407

My System Specs

Default

The fahwiki says this could be due to bad memory/or timings issues:
Common Error Messages - FaHWiki

Tried memtest? I know its a GPU unit but give your rig's memory a check with 1-2 passes.
__________________
Fold for team #54196
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old September 30, 2011, 07:12 PM
BrainEater's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2007
Location: Calgary
Posts: 2,527
Default

I havnt tried memtest but I will.....this is a 'formerly' stable rig ...no OC etc....

__________________
Intel 3930k /rIVe/32 Gb vengeance LP/Nvidia TITAN/760/760/Intel 520's/WD raptors/etc...
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old September 30, 2011, 07:13 PM
chrisk's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Jul 2008
Location: GTA, Ontario
Posts: 7,407

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by BrainEater View Post
I havnt tried memtest but I will.....this is a 'formerly' stable rig ...no OC etc....

The fact that you had this issue on two rigs makes me doubt this resolution but stranger things have happened.
__________________
Fold for team #54196
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old September 30, 2011, 07:17 PM
BrainEater's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2007
Location: Calgary
Posts: 2,527
Default

Yep....that's what makes me think workunit...

Mebbie stanford is crunching 'Hulk' genes....who knows....it's odd they return correctly.

__________________
Intel 3930k /rIVe/32 Gb vengeance LP/Nvidia TITAN/760/760/Intel 520's/WD raptors/etc...
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old September 30, 2011, 08:29 PM
Dead Things's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2008
Location: Centre of the Universe
Posts: 1,572

My System Specs

Default

Oh my god, they killed Client!

You bastards!
__________________
Follow my folding, mining & benching shenanigans @dt_oc!

Think you can overclock? Then show us what you got!
Join the Hardware Canucks Overclocking team today!
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes