Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #111 (permalink)  
Old February 1, 2008, 05:04 AM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,656

My System Specs

Default

Sounds like it's running as a service... have you checked Task Manager to see if the process is running? Also have you ran the install.bat file, adding your password?
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #112 (permalink)  
Old February 1, 2008, 07:17 AM
SugarJ's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Langley, BC
Posts: 6,103

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by 3.0charlie View Post
Sounds like it's running as a service... have you checked Task Manager to see if the process is running? Also have you ran the install.bat file, adding your password?
Yes, and yes. Uninstalled it, currently running GUI client no problem. I'll try a fresh install into a different directory when I'm home.

BTW, at stock speed Coretemp reporting 34 and 31. I think I have a little headroom to play with when I start to OC it tonight.
Reply With Quote
  #113 (permalink)  
Old February 1, 2008, 07:41 AM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,656

My System Specs

Default

I remember reading about a similar problem - but can't find it. Keep us posted.

You're not o'cing yet? Then have fun!
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #114 (permalink)  
Old February 1, 2008, 07:49 AM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,656

My System Specs

Default

(sorry for the double-post, but found it...)

Here's the link with the same problem: Client problem.
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #115 (permalink)  
Old February 1, 2008, 11:18 AM
SugarJ's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Langley, BC
Posts: 6,103

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by 3.0charlie View Post
(sorry for the double-post, but found it...)

Here's the link with the same problem: Client problem.

Thanks 3.0, I'm sure it had something to do with having to re-activate XP when I put the new E8400 and mobo in. I think I'll set my system back to no log-on, reset, and then put it back to passworded. Re-install SMP client and re-try.

And no, I haven't started to OC the E8400 yet. I had a couple of beers at my rugby club last night, was exploring the BIOS because it's totally different from my Asus, decided not to take that on while I was half-buzzed and tired. I'd planted everything in my case before I went, but didn't get to boot it before I had to go. Once I start that, I'll move over to the thread in oc'ing going on about the P35-DS3L. Annoy everyone there with my trials and tribulations.

Tells you something that the 1st thing I tried to run was FaH, huh. But it's also a good stress test.
Reply With Quote
  #116 (permalink)  
Old February 1, 2008, 11:23 AM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,656

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by SugarJ View Post
Tells you something that the 1st thing I tried to run was FaH, huh. But it's also a good stress test.
FAH is the best stability test out there, mem included.

As for the DS3L, fire your questions - I think I have tried every single possibility on that board.
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #117 (permalink)  
Old February 1, 2008, 04:19 PM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,636

My System Specs

Default

Grrrrrr........

Did anybody else's linux smp beta run out on the 2nd of Feb??????

Gonna have to do a fresh install or something..... :(
__________________
MSI Z87I Gaming AC / i7 4770K / 2X 4G Gskill 1866 DDR3 / XFX XTR 750 / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / random 160G Sata HDD
Inwin 904 / Swiftech MCP655-b / Alphacool NexXxos XT45 120 Rad / 2X Scythe GT AP-15 / EK Supreme HF / Dell UltraSharp U2412M

Asrock AM1H-ITX / AM1 Athlon 5350 / 2X4G Gskill PC3-14900 / Intel 6235 Wi-Fi / 90W Targus Power Brick / 320G Seagate Momentus / Mini-Box M350 / 1X 22" Dell IPS / 1X 22" HP
Reply With Quote
  #118 (permalink)  
Old February 1, 2008, 04:51 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,656

My System Specs

Default

As seen on the FAH forum (Folding Forum • View topic - Updated public beta clients):
Quote:
We are in the process of releasing the updated beta clients. So far, beta2 has been released for OSX-Intel-Console and Linux versions. These are available from the download page. Other clients will be coming shortly. These clients will expire August 2, 2008.

The Linux and OSX clients have no major differences beta1 to beta2. We anticipate a few minor changes in the Windows SMP client.
So technically you should be good until August 2nd...
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #119 (permalink)  
Old February 1, 2008, 05:29 PM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,636

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by 3.0charlie View Post
As seen on the FAH forum (Folding Forum • View topic - Updated public beta clients):

So technically you should be good until August 2nd...
Nope, I believe the new ones will expire August 2nd.... :(

I'll probably take the chance to load up a leaner Linux on my VM..... :)
__________________
MSI Z87I Gaming AC / i7 4770K / 2X 4G Gskill 1866 DDR3 / XFX XTR 750 / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / random 160G Sata HDD
Inwin 904 / Swiftech MCP655-b / Alphacool NexXxos XT45 120 Rad / 2X Scythe GT AP-15 / EK Supreme HF / Dell UltraSharp U2412M

Asrock AM1H-ITX / AM1 Athlon 5350 / 2X4G Gskill PC3-14900 / Intel 6235 Wi-Fi / 90W Targus Power Brick / 320G Seagate Momentus / Mini-Box M350 / 1X 22" Dell IPS / 1X 22" HP
Reply With Quote
  #120 (permalink)  
Old February 1, 2008, 05:37 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,656

My System Specs

Default

That's my point - if they expire on August 2nd, why is it an issue today? Anyway, let us know if the new Client is worth the re-installation.
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Antec TPQ Problems Discussion Thread enaberif Power Supplies 27 March 13, 2008 04:10 PM
Phenom Preview Discussion Thread Misoprostol CPU's and Motherboards 34 December 14, 2007 01:00 AM
Thermalright XWB-1 Review Discussion Thread Misoprostol Water Cooling 11 October 25, 2007 07:53 PM
GPU Round Up Discussion Thread Misoprostol Water Cooling 18 July 17, 2007 06:22 PM