Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #21 (permalink)  
Old August 24, 2011, 05:16 PM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Nov 2008
Location: Ottawa, ON
Posts: 1,226

My System Specs

Default

ACK the GUI lag from this WU is unbearable to the point where I must stop folding to send e-mails!
Setting the "Aero" theme helps for some reason - one would think that Vista Basic would lag less but isn't the case.

Did anyone get the environment variable FAH_GPU_IDLE to work on this WU?
__________________
"The computer programmer says they should drive the car around the block and see if the tire fixes itself." [src]
Reply With Quote
  #22 (permalink)  
Old August 24, 2011, 06:49 PM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2010
Location: Fort St. John, BC
Posts: 1,219

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by geokilla View Post
What drivers you using?
Hmm not 100% sure but I was using 276 or something like that (from june I think) and just updated to the 280 and therefore ran these WUs on both drivers and didn't notice much difference.

Either way, I'm not running these unless I have more incentive to as they really have a negative impact on trying to use my computer.
Reply With Quote
  #23 (permalink)  
Old August 24, 2011, 07:32 PM
geokilla's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Aug 2008
Location: Toronto
Posts: 3,624

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by frontier204 View Post
ACK the GUI lag from this WU is unbearable to the point where I must stop folding to send e-mails!
Setting the "Aero" theme helps for some reason - one would think that Vista Basic would lag less but isn't the case.

Did anyone get the environment variable FAH_GPU_IDLE to work on this WU?
Aero does speed it up for some reason. Who knows why.

FAH_GPU_IDLE environment variable does not work for Core 15. Lowering the CPU usage when configuring the client does not have an effect on GPU usage either. This means I gotta stock GPU folding when trying to watch dramas or YouTube or Justin.tv.
__________________
Reply With Quote
  #24 (permalink)  
Old August 24, 2011, 08:11 PM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2011
Location: Montreal
Posts: 1,501

My System Specs

Default

I still haven't got one of them, my GTX 460 is staying only on projects 6800 to 6804. driver is 260.99
__________________
Reply With Quote
  #25 (permalink)  
Old August 26, 2011, 05:48 PM
geokilla's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Aug 2008
Location: Toronto
Posts: 3,624

My System Specs

Default

You need to have the -advmethods flag. I pulled mine.
__________________
Reply With Quote
  #26 (permalink)  
Old August 26, 2011, 06:13 PM
chrisk's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Jul 2008
Location: GTA, Ontario
Posts: 7,401

My System Specs

Default

I got one of these last night (first time I folded a GPU WU in ages...just figured I would throw one on). The heat was a good 10c higher. On water, so the temps stayed around 60c, and got a good 20k ppd on the unit.
__________________
Fold for team #54196
Reply With Quote
  #27 (permalink)  
Old August 30, 2011, 08:58 PM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2011
Location: Montreal
Posts: 1,501

My System Specs

Default

ok, i got one, the GTX460 is staying at 68 degrees, i got some AC and default fan profile from evga precision. The TPF is like 7'20" and credit is like 5187 but the preferred deadline is 12 days so I am adding as a rule in gpu tracker for this project number the GPU to run only at 80%.
__________________
Reply With Quote
  #28 (permalink)  
Old August 31, 2011, 04:27 PM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2011
Location: Montreal
Posts: 1,501

My System Specs

Default

project 7621 is with the same behavior, added a rule for that too :)
__________________
Reply With Quote
  #29 (permalink)  
Old August 31, 2011, 04:48 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: mtl
Posts: 12,694
Default

im still getting the regular ones lol
Reply With Quote
  #30 (permalink)  
Old August 31, 2011, 05:12 PM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2011
Location: Montreal
Posts: 1,501

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by geokilla View Post
You need to have the -advmethods flag. I pulled mine.
so did I
__________________
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New GPU3 WUs? I don't like 'em... 3.0charlie HardwareCanucks F@H Team 5 June 14, 2011 08:37 AM
DVD drive causing PC not to boot Nexile Troubleshooting 15 November 13, 2010 10:56 AM
WB causing GPU to bend tragd Water Cooling 9 October 11, 2010 01:39 PM
GPU3 Issues. (solved, new GPU3 WUs coming) ilya HardwareCanucks F@H Team 5 September 20, 2010 09:16 PM
Help please: What's Causing this? mjpd1983 Video Cards 11 June 18, 2010 04:34 PM