Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old August 5, 2011, 01:05 PM
PerryC's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Apr 2011
Location: Burton, NB
Posts: 737

My System Specs

Question SMP and GPU2 at sametime?

Okay put a HD 5750 into my Dell. Currently that proc...E6300 1.86Ghz is folding using an smp client. Turns in a WU about every 30 hours...600pts or so. I want to fold the gpu on the gpu2 client. I know it will only produce around 1500-2000ppd...thats still more than what I am getting now.

Is it worth my time to run the gpu2 and smp at the sametime, or should I just run the gpu client?
__________________
The oath to serve your country did not include a contract for normal luxury, and comforts enjoyed within our society. On the contrary it implies hardships, loyalty and devotion to duty, regardless of rank
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old August 5, 2011, 01:27 PM
supaflyx3's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2010
Location: Chilliwack BC
Posts: 2,536

My System Specs

Default

450ppd isnt worth it for smp, just use gpu2
__________________
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old August 5, 2011, 05:20 PM
PerryC's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Apr 2011
Location: Burton, NB
Posts: 737

My System Specs

Default

Pretty much what I figured. What is the best monitoring a gpu client?
__________________
The oath to serve your country did not include a contract for normal luxury, and comforts enjoyed within our society. On the contrary it implies hardships, loyalty and devotion to duty, regardless of rank
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old August 5, 2011, 05:30 PM
supaflyx3's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2010
Location: Chilliwack BC
Posts: 2,536

My System Specs

Default

HFM.net
__________________
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old August 5, 2011, 05:45 PM
PerryC's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Apr 2011
Location: Burton, NB
Posts: 737

My System Specs

Default

little slow today. Forgot I had set up hfm.net during the last Chimp Challenge so just went and added the gpu client. Going to let the cpu client finish this Wu before I stop it...at about 60% right now.

GPU client at about 10% already....3 min tpf
__________________
The oath to serve your country did not include a contract for normal luxury, and comforts enjoyed within our society. On the contrary it implies hardships, loyalty and devotion to duty, regardless of rank
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old August 5, 2011, 05:54 PM
supaflyx3's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2010
Location: Chilliwack BC
Posts: 2,536

My System Specs

Default

should pick up an nivida card and run gpu3 ;)
__________________
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old August 7, 2011, 06:08 AM
PerryC's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Apr 2011
Location: Burton, NB
Posts: 737

My System Specs

Default

The 5750 is going through 4-5 WUs a day....way better than the smp client that was I running. Been thinking about getting a Nvidia card for it. Going to get my main build sorted out, then turn my old Dell into some sort of file server/folding rig. It will never reach the output of some the people here, but its better than nothing.
__________________
The oath to serve your country did not include a contract for normal luxury, and comforts enjoyed within our society. On the contrary it implies hardships, loyalty and devotion to duty, regardless of rank
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old August 7, 2011, 06:57 AM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Nov 2008
Location: Ottawa, ON
Posts: 1,226

My System Specs

Default

Your GPU should support the newer client: New Beta Client v7! - ATI folders rejoice!
If you're using GPU2 though, don't forget that it will eat at least 10% of your CPU time and slow down your SMP even more, so I wouldn't do GPU2 + SMP.

If you turn that computer into a file server, the SMP folding will be better if you use Linux. My Dell with a stock E6400 2.13 GHz is getting ~1600 PPD. The computer runs NO GPU, so I only use remote access (SSH) to interact with it.
__________________
"The computer programmer says they should drive the car around the block and see if the tire fixes itself." [src]
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old August 7, 2011, 07:33 AM
Arinoth's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Halifax
Posts: 8,585

My System Specs

Default

I'm surprised it took this long for someone to suggest to use the beta client 7 as it reportedly gives more ppd for ATI cards then GPU2 did, as well as it contains its own monitoring client within it now.
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old August 7, 2011, 08:09 AM
PerryC's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Apr 2011
Location: Burton, NB
Posts: 737

My System Specs

Default

My gpu2 client is less than an hour away from completing a WU. I will check out the v7 client then, I was unaware that it had the ability to monitor itself now.
__________________
The oath to serve your country did not include a contract for normal luxury, and comforts enjoyed within our society. On the contrary it implies hardships, loyalty and devotion to duty, regardless of rank
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
GTX 280 GPU2 not underclocking Cobrajr122 Video Cards 8 October 9, 2010 09:51 PM
New GPU2 WU for NVIDIA geokilla HardwareCanucks F@H Team 12 February 13, 2010 12:19 PM
GPU2 woes.. lemonlime HardwareCanucks F@H Team 7 May 5, 2009 06:33 AM
Best drivers to use for Gpu2 Dashock HardwareCanucks F@H Team 3 April 2, 2009 07:28 PM
GPU2 folding + 3d screensavers..... BrainEater HardwareCanucks F@H Team 22 March 14, 2009 08:05 PM