Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old July 2, 2011, 07:41 AM
Arinoth's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Halifax
Posts: 8,607

My System Specs

Default

You can tell a server issue by looking at the log page as it'll typically say "unable to communicate with server"
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old July 2, 2011, 10:06 AM
Banned
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: mtl
Posts: 12,694
Default

all right so its going? :)

i never had to update bios on a vid card for the above purpose lol
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old July 2, 2011, 12:03 PM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2011
Location: Montreal
Posts: 1,633

My System Specs

Default

i am at work right now but when I left was churning one WU. seems to take around 80 minutes to finish one.
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old July 2, 2011, 12:07 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: mtl
Posts: 12,694
Default

thats good.

but i still dont get the bios update lol.
Reply With Quote
  #15 (permalink)  
Old July 2, 2011, 12:53 PM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2011
Location: Montreal
Posts: 1,633

My System Specs

Default

well , I just made it just in case.
Reply With Quote
  #16 (permalink)  
Old July 2, 2011, 01:12 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: mtl
Posts: 12,694
Default

out of curiosity, after the flash, did the sensors' behavior change at all?
Reply With Quote
  #17 (permalink)  
Old July 2, 2011, 01:15 PM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2011
Location: Montreal
Posts: 1,633

My System Specs

Default

i didn't look but what are you referring to? for temps? fan speed?
Reply With Quote
  #18 (permalink)  
Old July 2, 2011, 01:23 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: mtl
Posts: 12,694
Default

yes,temps and voltages.

edit if you didnt sort it out folding wise i'd have some leftover stella from last night cold in the fridge :D

already had some dude come this morning with his 570,works fine in my pc but not in his,even gave him
my psu to test with ;)
Reply With Quote
  #19 (permalink)  
Old July 2, 2011, 01:30 PM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2011
Location: Montreal
Posts: 1,633

My System Specs

Default

didn't have time to check that, but difficult to make an assumption, didn't check temp or speed of fan even before the bios update.
Reply With Quote
  #20 (permalink)  
Old July 2, 2011, 01:38 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: mtl
Posts: 12,694
Default

cool.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
NVIDIA GeForce GTX 550 Ti 1GB Review Comment Thread SKYMTL Video Cards 26 June 24, 2011 09:25 AM
ZOTAC announces GeForce GTX 550 Ti Multiview Sam_Reynolds Press Releases & Tech News 0 June 21, 2011 09:15 AM
GTX 260 vs 550 TI AbsoluteKyle Video Cards 7 May 13, 2011 05:27 PM