Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #31 (permalink)  
Old April 16, 2011, 06:14 AM
10e's Avatar
10e 10e is offline
Allstar
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Markham, Ontario
Posts: 530

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by badatcards View Post
The HWC's stats page was a hit last year. People from every team were using the Smack talk box . I would still go check the other stats page once and a while but HWC's( FixT's) page was 1million times better.
That stats page and smack talk box was awesome.

Let's go Bananas this May!
__________________

Xeven: How about 10^8.450980400142567e-001 -as a possible replacement for "10e"

http://www.heatware.com/eval.php?id=71732
Reply With Quote
  #32 (permalink)  
Old April 16, 2011, 06:18 AM
Rison's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Sep 2009
Location: Truro, NS
Posts: 936

My System Specs

Default

I agree about the stats page - it rocked last year.. made it a lot more fun being able to see everything in one place + the smack talk box.
__________________

Quote:
I'll learn to manage my anger, when people learn to manage their stupid.
Reply With Quote
  #33 (permalink)  
Old April 16, 2011, 09:12 AM
chrisk's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Jul 2008
Location: GTA, Ontario
Posts: 7,401

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Rison View Post
I agree about the stats page - it rocked last year.. made it a lot more fun being able to see everything in one place + the smack talk box.
No matter what happens, by the look of Rison's sig, we be gettin a trophy one way or the other
__________________
Fold for team #54196
Reply With Quote
  #34 (permalink)  
Old April 16, 2011, 01:26 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: mtl
Posts: 12,694
Default

never!!! :p
Reply With Quote
  #35 (permalink)  
Old April 16, 2011, 01:33 PM
BrainEater's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2007
Location: Calgary
Posts: 2,504
Default

Sweetness.

Can I switch my clients now ?....I can always remote em but....I'm here (in Calgary) for 18 more hours , I could set em all up now.

__________________
Intel 3930k /rIVe/32 Gb vengeance LP/Nvidia TITAN/760/760/Intel 520's/WD raptors/etc...
Reply With Quote
  #36 (permalink)  
Old April 16, 2011, 03:29 PM
chrisk's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Jul 2008
Location: GTA, Ontario
Posts: 7,401

My System Specs

Default

Guys added rule # 9:
Quote:
We should not do anything that hurts the folding project. This includes but is not limited to, priming WUs and installing clients on machines without proper permission.
Priming a WU means delaying output so that a WU is submitted very shortly after the start of the CC. The basic reasoning is that delaying work for a contest is bad for the folding project in general.
__________________
Fold for team #54196
Reply With Quote
  #37 (permalink)  
Old April 16, 2011, 04:10 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,613

My System Specs

Default

But can we start folding prior to the start (ex. bigadv) so that the end of folding said WU matches the start of the Challenge...
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #38 (permalink)  
Old April 16, 2011, 04:50 PM
chrisk's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Jul 2008
Location: GTA, Ontario
Posts: 7,401

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by 3.0charlie View Post
But can we start folding prior to the start (ex. bigadv) so that the end of folding said WU matches the start of the Challenge...
Yes. Timing a WU is something that can happen.
__________________
Fold for team #54196
Reply With Quote
  #39 (permalink)  
Old April 16, 2011, 05:52 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: mtl
Posts: 12,694
Default

i have a feeling a number of sr2 boxes will accidentally happen to just finish a wu right when the race starts!

you know, wink, by pure wink accident!!! :D

this is so fun haha

9*goes to buy some more
Reply With Quote
  #40 (permalink)  
Old April 18, 2011, 07:53 AM
10e's Avatar
10e 10e is offline
Allstar
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Markham, Ontario
Posts: 530

My System Specs

Default

I didn't do anything like that last year and won't be doing it again this year. I only set my clients a day earlier so that BigAdv units would show up on the first day.

Since this year I know exactly how long it take my boxes to finish a BigAdv unit I'll just be setting each accordingly and hope they don't get 2684s LOL.
__________________

Xeven: How about 10^8.450980400142567e-001 -as a possible replacement for "10e"

http://www.heatware.com/eval.php?id=71732
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Chimp Challenge 2011 Stats Page FiXT HardwareCanucks F@H Team 121 May 9, 2011 11:45 AM
Chimp Challenge 2011 BrainEater HardwareCanucks F@H Team 10 March 20, 2011 03:54 PM