Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old April 13, 2011, 07:36 AM
Wi-Fuzzy's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Dec 2009
Location: Dauphin Manitoba Canada
Posts: 288

My System Specs

Default PPD weirdness

I just noticed that I am losing about 15,000-20,000 PPD on my video cards. They are getting the same units and showing the same PPD but my updates have dropped? Seems to have started yesterday and every update is lower than it should be. All my cards seem to be sending thier work units and getting new one pomptly. Right now I have 30,000 points and I would normally have 38-40K after this update. Yesterday was kinda the same thing.....any ideas?
__________________

Last edited by Wi-Fuzzy; April 13, 2011 at 07:42 AM.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old April 13, 2011, 10:53 AM
Rison's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Sep 2009
Location: Truro, NS
Posts: 936

My System Specs

Default

Are you using the computer more? Something could be eating the GPU cycles causing it to slow down. I used to reboot my GPU folding every few days.. windows does weird things. There are programs out there that can set affinity and priority, with respect to setting up your GPU folding properly, perhaps looking into that couldn't hurt.
__________________

Quote:
I'll learn to manage my anger, when people learn to manage their stupid.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old April 13, 2011, 11:41 AM
Wi-Fuzzy's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Dec 2009
Location: Dauphin Manitoba Canada
Posts: 288

My System Specs

Default

6 of the GPUs are in folding boxes only and 2 of them are in a computer that only gets used by me 1ish hours a day. And HFM.NET says nothing has changed...same PPD as last week and the week before.
__________________

Last edited by Wi-Fuzzy; April 13, 2011 at 12:16 PM.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old April 13, 2011, 04:39 PM
Wi-Fuzzy's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Dec 2009
Location: Dauphin Manitoba Canada
Posts: 288

My System Specs

Default

Ok...I did the math. I took the lowest PPD for all of my GPU cards...not an average, just the lowest number they got in the last to weeks. It adds up to 104,000 PPD, but is probably more like 110,000 - 115,000 PPD really. I am getting about 85,000 PPD now. For the 2 weeks prior I was getting about 105,000 - 110,000 PPD in updates. Nothing has changed at my end. I checked all the logs...uploads and downloads are the same as before. It seems like I am doing the same amount of work and getting less for it. Can someone Hijack your points? I know it's a stupid question...but I really can't come up with anything else. It's not really a big deal...I'm just curious.
__________________
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old April 13, 2011, 06:04 PM
Wi-Fuzzy's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Dec 2009
Location: Dauphin Manitoba Canada
Posts: 288

My System Specs

Default

I'm an idiot. I solved the problem. Please delete this thread so I do not have to admit what the problem was.....PLEASE......
__________________
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old April 13, 2011, 06:19 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: mtl
Posts: 12,694
Default

Quote:
Originally Posted by Wi-Fuzzy View Post
I'm an idiot. I solved the problem. Please delete this thread so I do not have to admit what the problem was.....PLEASE......

nononono,youre a good folder!

and..what was the problemo? :p


come on,spil lthe beans. ole uncle dan here es listening.

also,when in doubt, have a cold one. afterall you think cooler with some in yer systemQ!
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old April 13, 2011, 06:25 PM
Wi-Fuzzy's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Dec 2009
Location: Dauphin Manitoba Canada
Posts: 288

My System Specs

Default

Two of my 560s decided to become "anonymous" with no folding team number........ As for why, I have no &@%!ing idea..... Cost me about 30,000 PPD. But on the bright side...I do have one more idiot award to add to my collection.
__________________
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old April 13, 2011, 06:32 PM
chrisk's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Jul 2008
Location: GTA, Ontario
Posts: 7,403

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Wi-Fuzzy View Post
Two of my 560s decided to become "anonymous" with no folding team number........ As for why, I have no &@%!ing idea..... Cost me about 30,000 PPD. But on the bright side...I do have one more idiot award to add to my collection.
Another positive note, Stanford got some work done!

...but yes, the credit is nice too!!
__________________
Fold for team #54196
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old April 13, 2011, 06:53 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: mtl
Posts: 12,694
Default

how about this. i setup some machines for a bud,installed f@h and all...but forgot to leave the
switch on when i left his place...:D
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old April 13, 2011, 09:48 PM
Wi-Fuzzy's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Dec 2009
Location: Dauphin Manitoba Canada
Posts: 288

My System Specs

Default

..LOL
__________________
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
XFX ATI 6870 Core Clock weirdness... Dnabb10 Troubleshooting 1 November 23, 2010 12:26 PM
Crazy GPU PPD, Crap CPU PPD, help please Taz HardwareCanucks F@H Team 5 July 31, 2009 05:37 PM
E8400 temp weirdness Snafu CPU's and Motherboards 25 February 3, 2009 07:47 PM
Weirdness in Clean Install on Dell Laptop dadzilla Troubleshooting 7 December 25, 2008 12:24 PM
where'd all my PPD go? Gamashinoch HardwareCanucks F@H Team 15 September 5, 2007 04:03 PM