Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #21 (permalink)  
Old May 20, 2011, 11:09 AM
wizardB's Avatar
Rookie
F@H
 
Join Date: Mar 2008
Location: North Vancouver,BC
Posts: 9
Default

which power figure watts used...cpu %......gpu%?
Reply With Quote
  #22 (permalink)  
Old May 20, 2011, 11:18 AM
Arinoth's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Halifax
Posts: 8,602

My System Specs

Default

Can't seem to get this to work on two different computers here (same windows 7 image, different gpu/cpu combos)
Reply With Quote
  #23 (permalink)  
Old May 20, 2011, 11:19 AM
SKYMTL's Avatar
HardwareCanuck Review Editor
 
Join Date: Feb 2007
Location: Montreal
Posts: 11,775
Default

What's the issue exactly?
__________________
Reply With Quote
  #24 (permalink)  
Old May 20, 2011, 11:22 AM
Arinoth's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Halifax
Posts: 8,602

My System Specs

Default

It freezes after i start it, probably 5-10 seconds in. I was hopping to run it original on a dual 9800gx2 machine, but no luck there, then tried moving my hard drive to a 3870x2 with no luck either. I've tried starting with default to smp and to gpu with same results, also tried both 32 and 64 bit versions (even though this is a 32 bit machine)
Reply With Quote
  #25 (permalink)  
Old May 20, 2011, 11:37 AM
Banned
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: mtl
Posts: 12,694
Default

yes,wattage. kill a watt and blue planet are your frends :)
Reply With Quote
  #26 (permalink)  
Old May 20, 2011, 02:41 PM
wizardB's Avatar
Rookie
F@H
 
Join Date: Mar 2008
Location: North Vancouver,BC
Posts: 9
Default

K don't have one will get one next week I'm interested to see the draw too
Reply With Quote
  #27 (permalink)  
Old June 11, 2011, 06:23 PM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2011
Location: Montreal
Posts: 1,610

My System Specs

Default

Made the necessary changes in the client, waiting to see if any improvement. Soon getting the upgrade : Arinoth's 550TI. Can't wait!
Reply With Quote
  #28 (permalink)  
Old June 11, 2011, 06:49 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: mtl
Posts: 12,694
Default

nice. a stock 550 pulls what...7k ppd? oc'ed 8-9k?
Reply With Quote
  #29 (permalink)  
Old June 11, 2011, 07:35 PM
Dr_BenD_over's Avatar
Fallen Folder
F@H
 
Join Date: Jul 2008
Location: Nova Scotia
Posts: 2,418

My System Specs

Default

I wish I had paid more attention, core 16 would have really helped during the CC had I known about it then.
__________________
All's well that's Haswell
Reply With Quote
  #30 (permalink)  
Old June 12, 2011, 08:51 AM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2011
Location: Montreal
Posts: 1,610

My System Specs

Default

I am moving up the ladder : started at 530, currently at 474. woohooo
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
folding on 3 core / core free for gpu folding phil3_66666 HardwareCanucks F@H Team 12 January 11, 2010 07:07 PM
GPU client 100% cpu core utilization? hd4200 folding? 0o0 HardwareCanucks F@H Team 18 December 21, 2009 04:53 PM
Dual GPU Folding on one GPU (FahCore_14 only) geokilla HardwareCanucks F@H Team 2 August 8, 2009 06:35 PM
Mid level and low level parts for sale mattlef Buy/Sell & Trade 0 July 21, 2008 01:05 PM