Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #571 (permalink)  
Old January 28, 2011, 06:26 PM
matsta31's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2008
Location: Montreal
Posts: 2,204
Default

That is a pain....fail EVGA....

to bad it is not a 24 Pinnacle or I would buy it from you !

I also just lost a 99% Bigadv because of date change Cmos clearing... .... fail.
__________________

Sold hardware again.....
Currently using WHS hardware....
Reply With Quote
  #572 (permalink)  
Old January 28, 2011, 06:38 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 8,964

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by matsta31 View Post

I also just lost a 99% Bigadv because of date change Cmos clearing... .... fail.


EVGA really needs to do some serious work on their SR-2 bios.
__________________
The Crippled God WIP
Queen of Dreams WIP
Big Lian Li
Complete
Forever Alone Complete
Reply With Quote
  #573 (permalink)  
Old January 28, 2011, 07:27 PM
Chilly's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Sep 2007
Location: Ontario
Posts: 2,661
Default

Wow, I would hate to jinx myself *knock on wood* but no issues to report here. Not to say it hasn't been difficult at times or stressed me out, but that was all to do with finding a good overclock and mismatched memory(not boards fault).

Only reason I ain't folding right now is because of school, I'm using the SR2 to host all my Virtual Machine Labs.
Reply With Quote
  #574 (permalink)  
Old January 28, 2011, 07:30 PM
matsta31's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2008
Location: Montreal
Posts: 2,204
Default

I consider my experience not to bad once I learned to OC it. I got lucky too I guess.
__________________

Sold hardware again.....
Currently using WHS hardware....
Reply With Quote
  #575 (permalink)  
Old January 28, 2011, 07:35 PM
Chilly's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Sep 2007
Location: Ontario
Posts: 2,661
Default

Oh, as for lowfats dual 6950 issue, I had issues getting my dual 6970 to work, I forget what I did to get them working, but I do have them running just fine with NUMA enabled and disabled. I wish I could remember what I did to get my 6970's to work on the SR2....

WAIT I REMEBER! I booted into the BIOS with just one card, boosted the NF200 voltage from 1.2v to 1.3v, put in the second card, and BAM! It worked great.
Reply With Quote
  #576 (permalink)  
Old January 28, 2011, 11:20 PM
stoanee's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2007
Location: Lacombe Alberta
Posts: 3,255

My System Specs

Default

Typing on the SR-2 right now. Need some time to optimize, overclock and get folding!
__________________
heatware

Reply With Quote
  #577 (permalink)  
Old January 28, 2011, 11:24 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 8,964

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by stoanee View Post
Typing on the SR-2 right now. Need some time to optimize, overclock and get folding!
Better keep a bottle of Advil by your computer desk as the headaches are going to be starting ASAP.
__________________
The Crippled God WIP
Queen of Dreams WIP
Big Lian Li
Complete
Forever Alone Complete
Reply With Quote
  #578 (permalink)  
Old January 28, 2011, 11:27 PM
stoanee's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2007
Location: Lacombe Alberta
Posts: 3,255

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by lowfat View Post
Better keep a bottle of Advil by your computer desk as the headaches are going to be starting ASAP.
__________________
heatware

Reply With Quote
  #579 (permalink)  
Old January 28, 2011, 11:27 PM
LCB001's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Feb 2008
Location: Aylmer QC.
Posts: 1,770

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by stoanee View Post
Typing on the SR-2 right now. Need some time to optimize, overclock and get folding!
So it should be Folding by tomorrow morning ?? ...
__________________
Folding For Team 54196

Reply With Quote
  #580 (permalink)  
Old January 28, 2011, 11:38 PM
stoanee's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2007
Location: Lacombe Alberta
Posts: 3,255

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by LCB001 View Post
So it should be Folding by tomorrow morning ?? ...
Having trouble extracting core, been away too long.........
__________________
heatware

Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Absolute best Folding GPU for Folding CasheKicker HardwareCanucks F@H Team 21 February 14, 2012 10:54 AM
Folding At Home / Screen Name mismatch thread sswilson HardwareCanucks F@H Team 38 August 10, 2010 11:22 PM
folding@home thread. Updated as necessary - _dangtx_ _dangtx_ HardwareCanucks F@H Team 628 June 25, 2010 08:48 PM
folding on 3 core / core free for gpu folding phil3_66666 HardwareCanucks F@H Team 12 January 11, 2010 07:07 PM
Shayan's New To Folding Thread shayan288 HardwareCanucks F@H Team 58 September 6, 2009 03:03 PM