Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #441 (permalink)  
Old January 6, 2011, 10:18 AM
matsta31's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2008
Location: Montreal
Posts: 2,204
Default

According to our own Dead_Things, LGA2011 should bring a 6 and a 8 core CPU by the end of the year. Now, tell me what dozer will do !
__________________

Sold hardware again.....
Currently using WHS hardware....
Reply With Quote
  #442 (permalink)  
Old January 6, 2011, 10:25 AM
Dead Things's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2008
Location: Centre of the Universe
Posts: 1,572

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by _dangtx_ View Post
crickey, so octo core only for 2011? :)
Hex too. S1155 - as far as I know - is for up to 4/8 only as far as what's planned for now.
__________________
Follow my folding, mining & benching shenanigans @dt_oc!

Think you can overclock? Then show us what you got!
Join the Hardware Canucks Overclocking team today!
Reply With Quote
  #443 (permalink)  
Old January 6, 2011, 10:31 AM
Banned
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: mtl
Posts: 12,694
Default

cool. kept my hopes up for intel this time around, at least in the number of cores. performance per core no disappointment with sb :)
Reply With Quote
  #444 (permalink)  
Old January 6, 2011, 08:22 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 7,977

My System Specs

Default

I am finding it extremely hard to find a pair of reasonably priced hexacores for my second SR-2. Why o' why did all the ones on Ebay have to quit being sold as soon as I could afford to purchase them.
Reply With Quote
  #445 (permalink)  
Old January 6, 2011, 11:14 PM
Dead Things's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2008
Location: Centre of the Universe
Posts: 1,572

My System Specs

Default

I believe some fellow named Murphy could tell you exactly why oh why.
__________________
Follow my folding, mining & benching shenanigans @dt_oc!

Think you can overclock? Then show us what you got!
Join the Hardware Canucks Overclocking team today!
Reply With Quote
  #446 (permalink)  
Old January 6, 2011, 11:57 PM
Xeven's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Aug 2010
Location: Vancouver, BC
Posts: 489
Default

Something's up with one of my clients, 183K PPD? Wished it was true, but it's most probably whacked.

__________________

PSXeven. Batards of the World Unite!
The gap between happiness and utter misery is only but a few inches

Last edited by Xeven; January 7, 2011 at 01:26 AM.
Reply With Quote
  #447 (permalink)  
Old January 7, 2011, 02:06 AM
Rison's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Sep 2009
Location: Truro, NS
Posts: 936

My System Specs

Default

To those who have RMA'd an SR-2 (isn't that everyone who owns one?) - did you send it back in the original box (minus the outside sleeve).. and if so, did you get it back?
__________________

Quote:
I'll learn to manage my anger, when people learn to manage their stupid.
Reply With Quote
  #448 (permalink)  
Old January 7, 2011, 09:16 AM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 7,977

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Rison View Post
To those who have RMA'd an SR-2 (isn't that everyone who owns one?) - did you send it back in the original box (minus the outside sleeve).. and if so, did you get it back?
I'll be able to tell you in a few hours. I sent mine back in the original box minus the sleeve and all the crap inside. Replacement is out for delivery at the moment. One thing I'll say is wow they sure shipped that replacement fast. It only took three days to get from California to northern Alberta.
Reply With Quote
  #449 (permalink)  
Old January 7, 2011, 09:26 AM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,643

My System Specs

Default

My deliveries were overnight... I only got the inner (large) box back. No outer (pretty) shell, no inner (smaller) box of accessories. Only send the board in a ESP bag, with the socket protectors on inside the blank black box. Nothing else.

And make sure the stock Xeon backplates are installed.
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #450 (permalink)  
Old January 7, 2011, 09:36 AM
matsta31's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2008
Location: Montreal
Posts: 2,204
Default

I never sent it to RMA !
__________________

Sold hardware again.....
Currently using WHS hardware....
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Absolute best Folding GPU for Folding CasheKicker HardwareCanucks F@H Team 21 February 14, 2012 09:54 AM
Folding At Home / Screen Name mismatch thread sswilson HardwareCanucks F@H Team 38 August 10, 2010 11:22 PM
folding@home thread. Updated as necessary - _dangtx_ _dangtx_ HardwareCanucks F@H Team 628 June 25, 2010 08:48 PM
folding on 3 core / core free for gpu folding phil3_66666 HardwareCanucks F@H Team 12 January 11, 2010 06:07 PM
Shayan's New To Folding Thread shayan288 HardwareCanucks F@H Team 58 September 6, 2009 03:03 PM