Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old October 12, 2010, 12:58 PM
Top Prospect
 
Join Date: Feb 2009
Location: Montreal
Posts: 53

My System Specs

Default

For sure, here:

__________________
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old October 12, 2010, 01:11 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Sep 2009
Location: Montreal, QC
Posts: 5,415

My System Specs

Default

Something is definitely very wrong there. Open up Task Manager and take a look at your CPU usage. Is it at 100% while the client is running? Go to the processes tab and see what percentage is being used by fahcore_a3.exe.
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old October 12, 2010, 01:45 PM
Top Prospect
 
Join Date: Feb 2009
Location: Montreal
Posts: 53

My System Specs

Default

__________________
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old October 12, 2010, 01:47 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Sep 2009
Location: Montreal, QC
Posts: 5,415

My System Specs

Default

The only thing I can think of is for you to try completely removing the client and setting up a fresh copy. I don't see a reason why your performance is so poor.
Reply With Quote
  #15 (permalink)  
Old October 12, 2010, 04:32 PM
Allstar
F@H
 
Join Date: Apr 2009
Location: Kingston Ontario
Posts: 926
Default

It might just be the wu... a while back I kept getting wu's that yielded ridiculously low ppd 150-400 ( I think they were P6013 wu's... not sure as it was a while ago). These units wouldn't even finish by the deadline... I ditched the last couple but kept getting them. Reinstalling the client prevented me from getting them again... I'd let this one finish and see what the next unit yields, then try reinstalling the client or deleting the queue.dat file if required.
Reply With Quote
  #16 (permalink)  
Old October 13, 2010, 09:22 AM
Top Prospect
 
Join Date: Feb 2009
Location: Montreal
Posts: 53

My System Specs

Default

Hmmm I stopped the GPU calculation and at the same time, my CPU calculation skyrocketed. I went from 30-40min/percent to about 3 min per percent... Is this normal? Seems like the GPU client was slowing down the CPU one...
__________________
Reply With Quote
  #17 (permalink)  
Old October 13, 2010, 09:38 AM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,644

My System Specs

Default

Use Prifinnity to adjust the Process priorities.
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Should my PPD be this low? ilya HardwareCanucks F@H Team 3 May 4, 2010 06:57 PM
My ppd low? gtx260 ubernoobie HardwareCanucks F@H Team 15 May 3, 2010 06:58 PM
Low VMware ppd somecanadianguy HardwareCanucks F@H Team 8 September 24, 2009 02:01 PM
Low PPD on VMs Perineum HardwareCanucks F@H Team 11 August 30, 2009 05:19 PM
Crazy GPU PPD, Crap CPU PPD, help please Taz HardwareCanucks F@H Team 5 July 31, 2009 05:37 PM