Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old June 22, 2010, 02:42 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: mtl
Posts: 12,694
Default

if you use the systray, hit settings and you have it there

for console, you set it up or edit it with the details you want.
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old June 22, 2010, 02:55 PM
stoanee's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2007
Location: Lacombe Alberta
Posts: 3,250

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by johnnyepy View Post
hmm I put the number on the next line after my name is that not correct?

Depends on which client. Check the stickies here for details, it should all be in there, if not feel free to ask!

Quick guide to using your PS3 for Folding@Home

http://www.hardwarecanucks.com/forum...ks-guides.html
__________________
heatware
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Absolute best Folding GPU for Folding CasheKicker HardwareCanucks F@H Team 21 February 14, 2012 09:54 AM
folding on 3 core / core free for gpu folding phil3_66666 HardwareCanucks F@H Team 12 January 11, 2010 06:07 PM
The Folding must go on! Kilauea HardwareCanucks F@H Team 25 November 29, 2009 09:48 AM
Folding redwagon Off Topic 13 June 18, 2009 10:28 AM
New to folding - Need help Jake_HT HardwareCanucks F@H Team 42 February 25, 2009 08:06 PM