Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old February 26, 2010, 11:12 AM
Banned
F@H
 
Join Date: Sep 2009
Location: Montreal, QC
Posts: 5,415

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by lpfan4ever View Post
It's a G92 core according to GPU-z, but uhm, I'm an idiot and forgot I had a second PCIe slot in the S939 rig, which is currently running an NVIDIA card. I'm sure that would be MUCH easier.
You need to use the -forcegpu nvidia_g80 flag for all nVidia GPUs regardless of which core the card is actually using.
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old February 26, 2010, 11:13 AM
Banned
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: mtl
Posts: 12,694
Default

remind me again why one must use that line? so far i havent had issues not using it :)
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old February 26, 2010, 11:15 AM
Banned
F@H
 
Join Date: Sep 2009
Location: Montreal, QC
Posts: 5,415

My System Specs

Default

It isn't always necessary, but sometimes the client won't run without it.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
first time with nvidia.... nvidia or ati? hohohee Video Cards 27 April 27, 2009 08:49 PM
Going from ATI to Nvidia crazyhorsejohnny Video Cards 7 April 14, 2009 10:03 AM
ATI vs Nvidia Computergeek Video Cards 20 July 4, 2008 11:34 AM
Nvidia or ATI Witwikki Video Cards 11 February 6, 2008 05:38 PM
ati vs Nvidia Rapid-X Video Cards 14 January 26, 2008 10:22 AM