Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old February 19, 2010, 05:15 AM
Soultribunal's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2008
Location: Mississauga
Posts: 8,066

My System Specs

Default Anyone Else still having Issues?

I got most of my Rigs up and running but I am still having some issues with being unable to send WU's.

ST
__________________




"We know not why he calls for us, only that when he does we must answer" - DMP 2009

"Dear Iceberg, I am sorry to hear about global warming. Karma is a bitch. Signed - Titanic"

I would rather believe and find god doesn't exist than to not believe and find that he does.

www.realhardwarereviews.com
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old February 19, 2010, 06:05 AM
Deeival's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Aug 2009
Location: Cariboo, BC
Posts: 285
Default

I lost a bigadv yesterday at 100% cause it would not send and I had to shut down the WU. And right now my GPU client is trying to contact 2 different servers without any success.

I get a 503 error from 171.67.108.21 & 171.67.108.26.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old February 19, 2010, 07:24 AM
BrainEater's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2007
Location: Calgary
Posts: 2,513
Default

yea a couple of my clients are having issues sending too....others are fine.

__________________
Intel 3930k /rIVe/32 Gb vengeance LP/Nvidia TITAN/760/760/Intel 520's/WD raptors/etc...
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old February 19, 2010, 07:31 AM
Banned
F@H
 
Join Date: Sep 2009
Location: Montreal, QC
Posts: 5,415

My System Specs

Default

I don't think I've had any problems myself, but there are a few lingering server issues so it's certainly a possibility.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old February 19, 2010, 08:09 AM
martin_metal_88's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2009
Location: Quebec City
Posts: 4,175

My System Specs

Default

No problem reported here, at all I have to say that everything is pretty fine this week even if you know me as a noob in folding and always having trouble. is your server down like some were last week???
__________________
Ask for more

Martin_metal_88
Colenzo : See system spec!

Odysseus : I7 860 @ 3.6Ghz || GA P55-UD5 || G.skill Ripjaws F3-16000 2000Mhz 2X2GB || Coolermaster ATCS 840 || Silverstone Strider plus 850W || WD 640 black - WD 1TB green - Samsung F3 2TB || MSI 5670 1GB Cyclone ||Coolermaster Hyper 212 + ||

Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old February 19, 2010, 08:11 AM
Eldonko's Avatar
Hardware Canucks Reviewer
 
Join Date: Apr 2007
Location: Calgary, AB
Posts: 5,445
Default

It seems like this problem is on and off a lot lately. Pretty annoying TBH
__________________
Donkeys kill more people annually than plane crashes or shark attacks.
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old February 19, 2010, 08:13 AM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 7,979

My System Specs

Default

GPU has a whole bunch of WU's in it queue that need to be sent off.
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old February 19, 2010, 08:14 AM
martin_metal_88's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2009
Location: Quebec City
Posts: 4,175

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Eldonko View Post
It seems like this problem is on and off a lot lately. Pretty annoying TBH

Maybe some change are in progress at stanford??? It's the end of the budget in U.S. to for many place and they have to spend every remaining cent.
__________________
Ask for more

Martin_metal_88
Colenzo : See system spec!

Odysseus : I7 860 @ 3.6Ghz || GA P55-UD5 || G.skill Ripjaws F3-16000 2000Mhz 2X2GB || Coolermaster ATCS 840 || Silverstone Strider plus 850W || WD 640 black - WD 1TB green - Samsung F3 2TB || MSI 5670 1GB Cyclone ||Coolermaster Hyper 212 + ||

Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
any one having issues getting wu's? _dangtx_ HardwareCanucks F@H Team 5 February 8, 2010 09:22 PM
353 Issues Soultribunal HardwareCanucks F@H Team 18 December 23, 2009 04:36 AM
OVERCLOCKING issues. =/ wingzero3002 Troubleshooting 1 December 3, 2009 07:42 AM
Lag issues... CactusJoe Troubleshooting 4 April 29, 2009 05:14 PM
LG GH22NS30 issues Crapalier Troubleshooting 0 December 22, 2008 05:17 PM