Hardware Canucks

Hardware Canucks (http://www.hardwarecanucks.com/forum/)
-   HardwareCanucks F@H Team (http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardwarecanucks-f-h-team/)
-   -   Anyone Else still having Issues? (http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardwarecanucks-f-h-team/29054-anyone-else-still-having-issues.html)

Soultribunal February 19, 2010 05:15 AM

Anyone Else still having Issues?
 
I got most of my Rigs up and running but I am still having some issues with being unable to send WU's.

ST

Deeival February 19, 2010 06:05 AM

I lost a bigadv yesterday at 100% cause it would not send and I had to shut down the WU. And right now my GPU client is trying to contact 2 different servers without any success.

I get a 503 error from 171.67.108.21 & 171.67.108.26.

BrainEater February 19, 2010 07:24 AM

yea a couple of my clients are having issues sending too....others are fine.

:blarg:

Zero82z February 19, 2010 07:31 AM

I don't think I've had any problems myself, but there are a few lingering server issues so it's certainly a possibility.

martin_metal_88 February 19, 2010 08:09 AM

No problem reported here, at all I have to say that everything is pretty fine this week even if you know me as a noob in folding and always having trouble. is your server down like some were last week???

Eldonko February 19, 2010 08:11 AM

It seems like this problem is on and off a lot lately. Pretty annoying TBH

lowfat February 19, 2010 08:13 AM

GPU has a whole bunch of WU's in it queue that need to be sent off.

martin_metal_88 February 19, 2010 08:14 AM

Quote:

Originally Posted by Eldonko (Post 336093)
It seems like this problem is on and off a lot lately. Pretty annoying TBH


Maybe some change are in progress at stanford??? It's the end of the budget in U.S. to for many place and they have to spend every remaining cent.


All times are GMT -7. The time now is 02:26 AM.