Hardware Canucks

Hardware Canucks (http://www.hardwarecanucks.com/forum/)
-   HardwareCanucks F@H Team (http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardwarecanucks-f-h-team/)
-   -   Folding@home with WHS (http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardwarecanucks-f-h-team/28751-folding-home-whs.html)

p3t3rson February 9, 2010 06:09 PM

Folding@home with WHS
 
Does any know if its possible/safe to run a GPU folding@home on a WHS? I am thinking about selling off my second rig to help pay for a couple of new Fermi's (whenever they are finally ready) and sticking my 9800GX2 in my WHS to folding with. Any thoughts?

_dangtx_ February 9, 2010 06:14 PM

whs....hmm....tries to remember what that is....something home server?

p3t3rson February 9, 2010 06:20 PM

oh sorry...Windows Home Server (32 bit)

matsta31 February 9, 2010 06:30 PM

Yeah I was running my overclocked 9800 Gx2 on my WHS. Sadly, my POS PSU crapped on me :) I was asking for it running it on an antec earthwatt.....

So has long has you have a good enough psu, go for it :punk:

Ps. Whs works on xp Nvidia drivers...

_dangtx_ February 9, 2010 06:31 PM

possible? if the install goes tru why not? safe? as long as the hardware to support the card is there, no worries.

matsta31 February 9, 2010 07:05 PM

at least it did not take my backups !

Linus February 9, 2010 07:45 PM

don't run anything but WHS and tested plug-ins on your WHS. It can cause your boot drive to think it's faulty and the only way to fix it is a reformat.

Trust me. I've done it like 3x before I found out about the bug.

I was running the DivX connected server and F@H at the time.

Rison February 10, 2010 04:22 AM

I run F@H cpu on my WHS. It's terrible because it's only 32 bit (with a dual core cpu.. :blarg:)
I never tried installing a GPU client and putting a video card in - I figured it would break when you tried to load other drivers.

p3t3rson February 10, 2010 05:07 AM

Quote:

Originally Posted by Linus (Post 331493)
don't run anything but WHS and tested plug-ins on your WHS. It can cause your boot drive to think it's faulty and the only way to fix it is a reformat.

Trust me. I've done it like 3x before I found out about the bug...

Thanks:thumb: Thats exactly what I was worried about.


All times are GMT -7. The time now is 11:34 AM.