Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old February 9, 2010, 05:47 AM
matsta31's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2008
Location: Montreal
Posts: 2,204
Default Bigadv user Key

Can 2 rigs use one key for Bigadv ? I have one rig running who is qualified for Bigadv units and currently looking to use another one. Can I use the same key or do I need another one from stanford ?

What I did is : Ask for a second key and it is now at th 5th succesfully completed WU. But now I am wondering If I can use 2 keys or if I should use the same key ?
__________________

Sold hardware again.....
Currently using WHS hardware....
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old February 9, 2010, 05:53 AM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,628

My System Specs

Default

Use the same key.
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old February 9, 2010, 06:00 AM
matsta31's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2008
Location: Montreal
Posts: 2,204
Default

ah I should have, now it is to late for today...

I'll take a look later, but someone know how I can change the configuration of the Linux FAH console ? So I could change the key ?
__________________

Sold hardware again.....
Currently using WHS hardware....
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old February 9, 2010, 08:35 AM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 7,955

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by matsta31 View Post
ah I should have, now it is to late for today...

I'll take a look later, but someone know how I can change the configuration of the Linux FAH console ? So I could change the key ?
You can change configuration using w/ the web configuration or by going and editing the config.cfg (usually in \\Fah\fah if you left it default) and editing the key there.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old February 9, 2010, 11:13 AM
Arinoth's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Halifax
Posts: 8,585

My System Specs

Default

Its all related to just your folding account and you can fold with that on however many you want
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old February 9, 2010, 03:45 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Sep 2009
Location: Montreal, QC
Posts: 5,415

My System Specs

Default

You have one passkey per user. If you request a passkey multiple times, it should keep sending you the same one.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
IMPORTANT FOR BIGADV USERS: -bigadv workunits now require the 6.29 Linux SMP client Zero82z HardwareCanucks F@H Team 9 February 9, 2010 03:35 PM
Bigadv a1 phil3_66666 HardwareCanucks F@H Team 8 February 6, 2010 08:06 PM
-bigadv on a I5-750 ??? MarkOne HardwareCanucks F@H Team 27 February 4, 2010 03:35 PM
Lost my bigadv MarkOne HardwareCanucks F@H Team 19 January 26, 2010 06:05 PM
Setting -bigadv martin_metal_88 HardwareCanucks F@H Team 37 January 11, 2010 08:10 PM