Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old February 8, 2010, 08:39 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: mtl
Posts: 12,694
Default any one having issues getting wu's?

gpu wu's , that is.


[06:37:26] Core found.
[06:37:26] Working on queue slot 02 [February 9 06:37:26 UTC]
[06:37:26] + Working ...
[06:37:26]
[06:37:26] *------------------------------*
[06:37:26] Folding@Home GPU Core
[06:37:26] Version 1.31 (Tue Sep 15 10:57:42 PDT 2009)
[06:37:26]
[06:37:26] Compiler : Microsoft (R) 32-bit C/C++ Optimizing Compiler Version 14.00.50727.762 for 80x86
[06:37:26] Build host: amoeba
[06:37:26] Board Type: Nvidia
[06:37:26] Core :
[06:37:26] Preparing to commence simulation
[06:37:26] - Assembly optimizations manually forced on.
[06:37:26] - Not checking prior termination.
[06:37:26] - Expanded 46632 -> 252912 (decompressed 542.3 percent)
[06:37:26] Called DecompressByteArray: compressed_data_size=46632 data_size=252912, decompressed_data_size=252912 diff=0
[06:37:26] - Digital signature verified
[06:37:26]
[06:37:26] Project: 5765 (Run 12, Clone 154, Gen 2039)
[06:37:26]
[06:37:26] Assembly optimizations on if available.
[06:37:26] Entering M.D.
[06:37:32] Tpr hash work/wudata_02.tpr: 2324340396 1881251774 2688228384 599381692 370166753
[06:37:32]
[06:37:32] Calling fah_main args: 14 usage=100
[06:37:32]
[06:37:33] Working on Protein
[06:37:33] Client config found, loading data.
[06:37:33] Starting GUI Server
[06:37:42] - Couldn't send HTTP request to server
[06:37:42] + Could not connect to Work Server (results)
[06:37:42] (171.67.108.21:80)
[06:37:42] - Error: Could not transmit unit 00 (completed February 9) to work server.


[06:37:42] + Attempting to send results [February 9 06:37:42 UTC]




Folding@Home Client Version 6.23

Folding@home - Main

################################################## #############################
################################################## #############################

Launch directory: C:\Users\pc\AppData\Roaming\Folding@home-gpu


[06:26:28] - Ask before connecting: No
[06:26:28] - User name: _dangtx_ (Team 54196)
[06:26:28] - User ID: 6CAFD77D366A9A20
[06:26:28] - Machine ID: 2
[06:26:28]
[06:26:28] Loaded queue successfully.
[06:26:28] Initialization complete
[06:26:28] - Preparing to get new work unit...
[06:26:28] + Attempting to get work packet
[06:26:28] - Connecting to assignment server
[06:26:30] - Successful: assigned to (171.64.65.71).
[06:26:30] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[06:26:30] Loaded queue successfully.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old February 8, 2010, 08:42 PM
matsta31's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2008
Location: Montreal
Posts: 2,204
Default

me to, I have 2 gpus doing nothing now.... stuck at loading queue - same as you
__________________

Sold hardware again.....
Currently using WHS hardware....

Last edited by matsta31; February 8, 2010 at 08:51 PM.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old February 8, 2010, 08:51 PM
Soultribunal's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2008
Location: Mississauga
Posts: 8,068

My System Specs

Default

Restart the clients a few times, if not restart your machine.

ST
__________________




"We know not why he calls for us, only that when he does we must answer" - DMP 2009

"Dear Iceberg, I am sorry to hear about global warming. Karma is a bitch. Signed - Titanic"

I would rather believe and find god doesn't exist than to not believe and find that he does.

www.realhardwarereviews.com
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old February 8, 2010, 09:51 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: mtl
Posts: 12,694
Default

had to restart them several times, not sure if that did the trick or it happened for the server to allow wu's again at that one time frame.
thanks





hmmm


[07:52:18] Completed 86%
[07:53:10] Completed 87%
[07:54:02] Completed 88%
[07:54:54] Completed 89%
[07:54:57] + Could not connect to Work Server (results)
[07:54:57] (171.67.108.26:8080)
[07:54:57] + Retrying using alternative port
[07:54:58] - Couldn't send HTTP request to server
[07:54:58] (Got status 503)
[07:54:58] + Could not connect to Work Server (results)
[07:54:58] (171.67.108.26:80)
[07:54:58] Could not transmit unit 03 to Collection server; keeping in queue.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old February 8, 2010, 10:07 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Sep 2009
Location: Montreal, QC
Posts: 5,415

My System Specs

Default

No problems here.
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old February 8, 2010, 10:22 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: mtl
Posts: 12,694
Default

had to restart another one. till dude posted i thought it was a localized issue :)
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
network issues Cobrajr122 Networking 5 December 13, 2009 07:11 PM
OVERCLOCKING issues. =/ wingzero3002 Troubleshooting 1 December 3, 2009 08:42 AM
monitor has some issues Bubbzilla Troubleshooting 2 November 22, 2009 09:45 PM
Lag issues... CactusJoe Troubleshooting 4 April 29, 2009 06:14 PM
Which radiator? (issues) Micmal Water Cooling 2 June 19, 2008 01:23 AM