Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #21 (permalink)  
Old February 1, 2010, 01:27 PM
martin_metal_88's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2009
Location: Quebec City
Posts: 4,175

My System Specs

Default

Cmon mark don't tell me you forget to enable the -Advmethod when advanced setting ask for it:P And there is no more need for folding you already pass me in ranking XD
__________________
Ask for more

Martin_metal_88
Colenzo : See system spec!

Odysseus : I7 860 @ 3.6Ghz || GA P55-UD5 || G.skill Ripjaws F3-16000 2000Mhz 2X2GB || Coolermaster ATCS 840 || Silverstone Strider plus 850W || WD 640 black - WD 1TB green - Samsung F3 2TB || MSI 5670 1GB Cyclone ||Coolermaster Hyper 212 + ||

Reply With Quote
  #22 (permalink)  
Old February 1, 2010, 01:36 PM
MarkOne's Avatar
Banned
F@H
 
Join Date: Oct 2009
Location: Chertsey 60 KM north of Montreal
Posts: 4,015
Default

Thanks Zero but I don't touch anything for now ..... look at the JP-CPU1 CPU2 and GPU ...my son and wife use it time to time , if it create a problem I will just shut down the CPU2 in the day , it will be better than the 400 ppd I have before , if this 55k PPD + the coming 2 * 920 is not enough... for keep me in the top 20 .. I drop it
Reply With Quote
  #23 (permalink)  
Old February 1, 2010, 01:38 PM
MarkOne's Avatar
Banned
F@H
 
Join Date: Oct 2009
Location: Chertsey 60 KM north of Montreal
Posts: 4,015
Default

Quote:
Originally Posted by martin_metal_88 View Post
Cmon mark don't tell me you forget to enable the -Advmethod when advanced setting ask for it:P And there is no more need for folding you already pass me in ranking XD

Martin it's a 4 core no Hypertreading.... if I don't bought my 2 920 I will change the 750 for a 860.. but if you add the 4 gb more than I need for it + $ 130 for the 860 it's not worth

by the way the Gigolobite EP55 start to p...me off for real.. the temp of the NB don't work. the keyboard stock in the bios ( same g11 as you )

Last edited by MarkOne; February 1, 2010 at 01:48 PM.
Reply With Quote
  #24 (permalink)  
Old February 1, 2010, 01:41 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Sep 2009
Location: Montreal, QC
Posts: 5,415

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by MarkOne View Post
Thanks Zero but I don't touch anything for now ..... look at the JP-CPU1 CPU2 and GPU ...my son and wife use it time to time , if it create a problem I will just shut down the CPU2 in the day , it will be better than the 400 ppd I have before , if this 55k PPD + the coming 2 * 920 is not enough... for keep me in the top 20 .. I drop it
SMP2 is easier to shut down and start up than running VMs, it uses less resources, and it puts out a lot more PPD. It's worth the small amount of trouble to set it up just to save you some time and effort in the future.
Reply With Quote
  #25 (permalink)  
Old February 1, 2010, 01:44 PM
MarkOne's Avatar
Banned
F@H
 
Join Date: Oct 2009
Location: Chertsey 60 KM north of Montreal
Posts: 4,015
Default

Quote:
Originally Posted by Zero82z View Post
SMP2 is easier to shut down and start up than running VMs, it uses less resources, and it puts out a lot more PPD. It's worth the small amount of trouble to set it up just to save you some time and effort in the future.
ya but it does not work for now with this 8676 port problem.. will try later when I have a 920 running to not lost too much PPD
Reply With Quote
  #26 (permalink)  
Old February 1, 2010, 05:44 PM
MarkOne's Avatar
Banned
F@H
 
Join Date: Oct 2009
Location: Chertsey 60 KM north of Montreal
Posts: 4,015
Default

On don't say my final word on that..... the linux client or the ntfred one don't want to install because they don't see 8 cores.... My bigadv on my 860 will finish soon. I will restart an other setup on it put the smp -4 , and after transfer the folder to the 750 rigs , may be I gone have an error, may be it gone work ...we will see
Reply With Quote
  #27 (permalink)  
Old February 4, 2010, 06:35 AM
MarkOne's Avatar
Banned
F@H
 
Join Date: Oct 2009
Location: Chertsey 60 KM north of Montreal
Posts: 4,015
Default

It's one hour I read the instruction for the SMP3. ...... I find the problem... get ready to see some improvement...
Reply With Quote
  #28 (permalink)  
Old February 4, 2010, 04:35 PM
MarkOne's Avatar
Banned
F@H
 
Join Date: Oct 2009
Location: Chertsey 60 KM north of Montreal
Posts: 4,015
Default

Quote:
Originally Posted by lowfat View Post

It isn't going to be possible w/ the 750.

you beat I gone try it .. I don't believe that 4 fake core ( the HT ) make a big difference. We will see. and if It close at 4,2 ... I will take the next phase ...as in phase cooling.. and see what surprise this ROG board have to offer.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Lost my bigadv MarkOne HardwareCanucks F@H Team 19 January 26, 2010 07:05 PM
notfred's Folding Virtual Appliance -bigadv variant: now with v6.29 SMP client Zero82z HardwareCanucks F@H Team 15 January 24, 2010 11:14 AM
Important; SMP Client Updates; Including -bigadv LCB001 HardwareCanucks F@H Team 13 January 22, 2010 07:07 PM
-bigadv bonus in FAHMON martin_metal_88 HardwareCanucks F@H Team 9 January 16, 2010 09:01 AM
Setting -bigadv martin_metal_88 HardwareCanucks F@H Team 37 January 11, 2010 09:10 PM