Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old January 31, 2010, 09:29 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Sep 2009
Location: Montreal, QC
Posts: 5,415

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by matsta31 View Post
Question, how do I know how many ''successfull'' WU have been done with my passkey and when I will access the bonuses ? Just wondering, where I could get the data,

here is my user stats I can only see total credits, not per client or per WU:
If you open up your log file, it will tell you how many units have been successfully completed after every completed workunit. The lines you need to look for will look something like this:
Quote:
[08:29:10] + Results successfully sent
[08:29:10] Thank you for your contribution to Folding@Home.
[08:29:10] + Number of Units Completed: 474
Also, you can use a monitoring program to tell you how many units have been completed. I know for certain that HFM.NET can tell you how many units have been completed and how many have failed.
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old January 31, 2010, 09:38 PM
Arinoth's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Halifax
Posts: 8,589

My System Specs

Default

That's some good tpf, was that when you weren't using the system at all or do you have the 9800s set to default (low or not high). Since i get about 34-35 min tpf due to having both my gtx260s set to high priority and getting more ppd then the default low that the gpu clients auto set them to.
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old February 1, 2010, 05:45 AM
matsta31's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2008
Location: Montreal
Posts: 2,204
Default

My gx2 was working on and idle computer. The cpu from this rig is not used by any smp clients.

For HFM, It does give you the number of WU made, but only since the last time the software was started. I'll look in the log file for the number of WU and use a bonus calculator to see.

Altough I was more looking for a credit per WU kinda of stats, to see if the bonus was applied. Something like BOINC is able to give.
__________________

Sold hardware again.....
Currently using WHS hardware....
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old February 1, 2010, 06:01 AM
Arinoth's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Halifax
Posts: 8,589

My System Specs

Default

Not really, you'd have to run another 1920 to see what your total number is as its archived/updated each time you submit a finished work unit. Other then that you'd have to manually calculate out of your total ppd, knowing how much each gpu normally gives you (if any) and then see. Though you have to do 10 1920s within 4 days so if you have just from cpu within 4 days of 19 200 points then you can probably assume you completed the min 10.
Reply With Quote
  #15 (permalink)  
Old February 1, 2010, 07:42 AM
matsta31's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2008
Location: Montreal
Posts: 2,204
Default

nother question, in the Linux FAH VMware my start command is the following :

./FAH6 -SMP 8 -Bigadv -Advmethods

I have read I should not use the Advmethods flag to get Bigadv, true or not ? Someone getting Bigadv with the advmethods flag ? I will try it tonight once I have acces to my rig. But for now, I am still getting some 1920 Credit wu.
__________________

Sold hardware again.....
Currently using WHS hardware....
Reply With Quote
  #16 (permalink)  
Old February 1, 2010, 07:52 AM
MarkOne's Avatar
Banned
F@H
 
Join Date: Oct 2009
Location: Chertsey 60 KM north of Montreal
Posts: 4,015
Default

don't know if it's what you ask but my command line is like this to have bigadv

./fah6 -bigadv -smp 8

.
Reply With Quote
  #17 (permalink)  
Old February 1, 2010, 08:12 AM
matsta31's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2008
Location: Montreal
Posts: 2,204
Default

Yep it was the question, I'll reboot the Linux FAH and see what it does without the advmethods flag. Thanks !
__________________

Sold hardware again.....
Currently using WHS hardware....
Reply With Quote
  #18 (permalink)  
Old February 1, 2010, 08:36 AM
10e's Avatar
10e 10e is offline
Allstar
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Markham, Ontario
Posts: 543

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by matsta31 View Post
Yep it was the question, I'll reboot the Linux FAH and see what it does without the advmethods flag. Thanks !
If you use the -advmethods flag you have a chance of getting one of the 1920 point work units thrown in at some point in time. I also run without it.

Use it without the -advmethods flag. I also run ./fah6 -configonly first to configure the flags for -bigadv -smp 8 so the only time I type in anything other ./fah6 is if I want to add the *-oneunit* flag.
__________________

Xeven: How about 10^8.450980400142567e-001 -as a possible replacement for "10e"

http://www.heatware.com/eval.php?id=71732
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How you setup the Big ADV in HFM.net MarkOne HardwareCanucks F@H Team 1 January 23, 2010 03:01 PM
SMP help Soultribunal HardwareCanucks F@H Team 9 May 28, 2009 06:57 PM
SMP client help phil3_66666 HardwareCanucks F@H Team 17 April 24, 2009 09:34 PM
SMP stray files Alwaysrun HardwareCanucks F@H Team 3 March 14, 2009 11:43 AM
SMP rental grinder HardwareCanucks F@H Team 9 November 16, 2008 03:46 PM