Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old January 14, 2010, 07:43 PM
MVP
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Calgary, AB
Posts: 377

My System Specs

Default Folding Muli-GPU on Windows 7

Need a little help here. Converted over to Windows 7 64-bit from XP 32-bit and I can't seem to get a second GPU to run FAH. I can start one console client but if I start the second one, the second one always results in UNSTABLE MACHINE.

I have already extended the desktop to the second video card but that doesn't seem to work. Do I need a dummy plug for Windows 7 folding?

Edit: Oops, title should read "Folding Multi-GPU on Windows 7"
__________________
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old January 14, 2010, 07:46 PM
Arinoth's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Halifax
Posts: 8,607

My System Specs

Default

This is what i do to fold on multi gpu, on windows 7, with no extended desktop and no dummy plugs
Target: "C:\Program Files (x86)\Folding@home\Folding@home-gpu\Folding@home.exe" -advmethods -forcegpu nvidia_g80 -gpu 0
Start in: C:\Users\Arinoth\AppData\Roaming\Folding@home-gpu
Target: "C:\Program Files (x86)\Folding@home\Folding@home-gpu\Folding@home.exe" -advmethods -forcegpu nvidia_g80 -gpu 1
Start in: C:\Users\Arinoth\AppData\Roaming\Folding@home--gpu2

where advmethods allows me to get experimental and usually higher ppd work units
the forcegpu nvidia_g80 allows me to fold without a dummy plug or extending and the gpu0 or 1 indicates which gpu it is
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old January 14, 2010, 07:49 PM
MVP
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Calgary, AB
Posts: 377

My System Specs

Default

Thanks! I don't have the force nvidia flag, so I'll try that.

Edit: It's working now, thanks Arinoth
__________________

Last edited by redwagon; January 14, 2010 at 08:07 PM.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old January 14, 2010, 08:26 PM
Perineum's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Mar 2009
Location: Surrey, B.C.
Posts: 4,049

My System Specs

Default

Good tip Arinoth, this should be added to a Win 7 folding sticky.....
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old January 14, 2010, 08:31 PM
chrisk's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Jul 2008
Location: GTA, Ontario
Posts: 7,410

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Perineum View Post
Good tip Arinoth, this should be added to a Win 7 folding sticky.....
Maybe I should bump this thread I did last summer that included this screenshot:


Folding with SLI enabled and no dummy plug/second monitor!
__________________
Fold for team #54196
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Absolute best Folding GPU for Folding CasheKicker HardwareCanucks F@H Team 21 February 14, 2012 10:54 AM
[WTB] gpu for folding kyle_L Buy/Sell & Trade 11 January 11, 2010 04:37 PM
Advice on a new folding GPU Caldezar HardwareCanucks F@H Team 26 January 8, 2010 10:06 PM
Dual GPU Folding on one GPU (FahCore_14 only) geokilla HardwareCanucks F@H Team 2 August 8, 2009 06:35 PM
Folding with 2 different gpu's gouki HardwareCanucks F@H Team 5 July 5, 2009 02:28 PM