Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old January 14, 2010, 03:33 PM
geokilla's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Aug 2008
Location: Toronto
Posts: 3,625

My System Specs

Default Not Getting WU

I upgraded the image that linuxrouter from EVGA created and tried doing the backup script. The system registry is edited, but the backup script is not running. Not sure if the registry is causing the problem or not so I thought I'd share this.

I've been trying to get a WU from the servers for the past 30 minutes or so with no luck. It was working fine before I upgraded the image so I don't know if it's something I did or if it's the server's side. I checked the sever status and everything looks like it's going well. Got any tips on what to do?
__________________
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old January 14, 2010, 04:49 PM
chrisk's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Jul 2008
Location: GTA, Ontario
Posts: 7,403

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by geokilla View Post
I upgraded the image that linuxrouter from EVGA created and tried doing the backup script. The system registry is edited, but the backup script is not running. Not sure if the registry is causing the problem or not so I thought I'd share this.

I've been trying to get a WU from the servers for the past 30 minutes or so with no luck. It was working fine before I upgraded the image so I don't know if it's something I did or if it's the server's side. I checked the sever status and everything looks like it's going well. Got any tips on what to do?

It's Stanford. I am not getting my new bigadv either, and here is a thread about it:
Folding Forum • View topic - bigadv (& SMP) - "no appropriate work server was available"


Linux smp/vmware not getting them.

edit: haha here is another thread: Folding Forum • View topic - No appropriate work server was available

Panic over at the foldingforums. Just wait for a bit and she'll be back up. Until then my i7 gets a rest from folding bigadvs (time to let Windows install the updates it has been bellyaching about for the past days)
__________________
Fold for team #54196
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old January 14, 2010, 05:02 PM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,532

My System Specs

Default

Heh.... I'll try to put on my "I'm concerned that the bigadv folders aren't getting WUs" face rather than thinking that it's a chance for my poor little gpus to catch up.... ;)
__________________
MSI Z87I Gaming AC / i5 4670K / 2X 4G Gskill 1866 DDR3 / XFX XTR 750 / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / random 160G Sata HDD
Inwin 904 / Swiftech MCP655-b / Alphacool NexXxos XT45 120 Rad / 2X Scythe GT AP-15 / EK Supreme HF / Dell UltraSharp U2412M

Asrock AM1H-ITX / AM1 Athlon 5350 / 2X4G Gskill PC3-14900 / Intel 6235 Wi-Fi / 90W Targus Power Brick / 320G Seagate Momentus / Mini-Box M350 / 1X 22" Dell IPS / 1X 22" HP
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old January 14, 2010, 05:04 PM
chrisk's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Jul 2008
Location: GTA, Ontario
Posts: 7,403

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by sswilson View Post
Heh.... I'll try to put on my "I'm concerned that the bigadv folders aren't getting WUs" face rather than thinking that it's a chance for my poor little gpus to catch up.... ;)
*Puts on my opportunity to OC and tweak the folding rig face*


You running any smp or vmware? they are supposed to be down too.
__________________
Fold for team #54196
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old January 14, 2010, 05:06 PM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,532

My System Specs

Default

Yeah I've got a single vmware smp running, but it pulled a WU around noon so I should be good for another 6+ hours.... ;)
__________________
MSI Z87I Gaming AC / i5 4670K / 2X 4G Gskill 1866 DDR3 / XFX XTR 750 / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / random 160G Sata HDD
Inwin 904 / Swiftech MCP655-b / Alphacool NexXxos XT45 120 Rad / 2X Scythe GT AP-15 / EK Supreme HF / Dell UltraSharp U2412M

Asrock AM1H-ITX / AM1 Athlon 5350 / 2X4G Gskill PC3-14900 / Intel 6235 Wi-Fi / 90W Targus Power Brick / 320G Seagate Momentus / Mini-Box M350 / 1X 22" Dell IPS / 1X 22" HP
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old January 14, 2010, 05:15 PM
geokilla's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Aug 2008
Location: Toronto
Posts: 3,625

My System Specs

Default

All my SMP clients are down.. Windows and Linux alike.

I'd love to try and get a higher overclock on my E7200, but I feel like I'm topped out at 3.73Ghz
__________________
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old January 14, 2010, 05:34 PM
Allstar
F@H
 
Join Date: Mar 2007
Location: Calgary, AB
Posts: 659

My System Specs

Default

My i7 laptop has been retrying for an hour or so. Guess its a good time to pack it up since I head out of town tomorrow morning.
__________________
QuadZilla & The Four Horsemen

Have an A-1 day!
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old January 14, 2010, 05:49 PM
Lamb's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Dec 2008
Location: Montreal, QC
Posts: 813

My System Specs

Default

My Bigadv is good until the 16th, should be up by then (I hope ^^)
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old January 14, 2010, 06:09 PM
J_M's Avatar
J_M J_M is offline
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Nov 2009
Location: Burnaby (Vancouver)
Posts: 54

My System Specs

Default

No work for 2 of my SMP (1 windows and 1 notfred) clients either. I might have to turn on the heat upstairs if they don't get busy soon.
__________________
It was on fire when I got here.
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old January 14, 2010, 06:16 PM
Allstar
F@H
 
Join Date: Apr 2009
Location: Kingston Ontario
Posts: 926
Default

Mine are working fine, just picked up 2 353 pointers in the last 20 min.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes