Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old January 16, 2010, 05:06 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,627

My System Specs

Default

Aero is only with Vista and 7.
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old January 16, 2010, 05:09 PM
MarkOne's Avatar
Banned
F@H
 
Join Date: Oct 2009
Location: Chertsey 60 KM north of Montreal
Posts: 4,015
Default

Quote:
Originally Posted by 3.0charlie View Post
Aero is only with Vista and 7.
this part was a joke ....but waht is the solution for the same problem with XP
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old January 16, 2010, 05:39 PM
martin_metal_88's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2009
Location: Quebec City
Posts: 4,175

My System Specs

Default

If you are set a the classic windows XP look maybe this is the problem. try other look.
__________________
Ask for more

Martin_metal_88
Colenzo : See system spec!

Odysseus : I7 860 @ 3.6Ghz || GA P55-UD5 || G.skill Ripjaws F3-16000 2000Mhz 2X2GB || Coolermaster ATCS 840 || Silverstone Strider plus 850W || WD 640 black - WD 1TB green - Samsung F3 2TB || MSI 5670 1GB Cyclone ||Coolermaster Hyper 212 + ||

Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old January 16, 2010, 05:44 PM
MarkOne's Avatar
Banned
F@H
 
Join Date: Oct 2009
Location: Chertsey 60 KM north of Montreal
Posts: 4,015
Default

Quote:
Originally Posted by martin_metal_88 View Post
If you are set a the classic windows XP look maybe this is the problem. try other look.

I don't use that pc for other thing than folding ...but even do sometime I want to look what happen
Reply With Quote
  #15 (permalink)  
Old January 16, 2010, 05:57 PM
Rookie
F@H
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 28
Default

Everything here runs under Sun Solaris Unix 7 so there is another job for hubby.
But since it appears we're getting at least as much as other GTX260/216 owners
it probably better left as-in with shaders at 1500. Thanks.
Reply With Quote
  #16 (permalink)  
Old January 16, 2010, 06:46 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: mtl
Posts: 12,694
Default

ive seen it happen, depends on hw/wu/drivers.
Reply With Quote
  #17 (permalink)  
Old January 16, 2010, 06:58 PM
MarkOne's Avatar
Banned
F@H
 
Join Date: Oct 2009
Location: Chertsey 60 KM north of Montreal
Posts: 4,015
Default

Can I put a 9400 non folding in the first slot attached to a monitor, and a 260 folding with a plug in the second slot ? the 9400 should not lag no ?
Reply With Quote
  #18 (permalink)  
Old January 16, 2010, 07:01 PM
Rookie
F@H
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 28
Default

The lag actually is a pretty rare occurrence on these rigs with 260/216 cards.
Shows up mostly when scrolling up and down the online TV Guide pages.

Hey Dan, would you mind downing a few nice big swigs of Red for Brad and I tonight?
Good lord neither of us seem able to unwind and you know what he and I are up against.

csm
Reply With Quote
  #19 (permalink)  
Old January 16, 2010, 07:40 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: mtl
Posts: 12,694
Default

sure can. a bit expensive to just fill the one slot tough :)
Reply With Quote
  #20 (permalink)  
Old January 16, 2010, 08:53 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Sep 2009
Location: Montreal, QC
Posts: 5,415

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by MarkOne View Post
.......any solutions for XP ?
Yep. Upgrade .
Quote:
Originally Posted by MarkOne View Post
Can I put a 9400 non folding in the first slot attached to a monitor, and a 260 folding with a plug in the second slot ? the 9400 should not lag no ?
That might actually do it. It's worth a shot if you have a spare card around that you can test it out with.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PC slow down ? Kilauea Troubleshooting 12 September 11, 2009 08:54 AM
smartphone slow down tzetsin Troubleshooting 9 April 25, 2009 12:27 PM
REALLY slow Digikid Suggestions & Feedback 12 March 24, 2009 02:39 PM
EVGA gtx260+ or XFX gtx260 Black Edition Kyure Video Cards 20 February 12, 2009 11:39 AM
Slow server? 3.0charlie Suggestions & Feedback 3 September 11, 2007 05:49 PM