Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #31 (permalink)  
Old October 29, 2007, 08:29 PM
Apollo4g's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Jul 2007
Location: Montreal
Posts: 876
Default

Quote:
Originally Posted by Eldonko View Post
Follow this procedure if you are having issues sending completed units to server:

Cannot retrieve work units

:)
Thanks Eldonko!
I reinstalled it and am waiting to see if it sends the next WU.
If not ill try what you told me! MAybe then i can work my quad for HWC
__________________
800D | i7 920 | EVGA Classified LE | 5970 EK Waterblock | 12GB - 1600 Dominators DDR3 | Silverstone Decathlon 1200W | Vertex 120GB |
ASUS Xonar HDAV1.3 | Heatkiller 3.0 | Thermochill PA.120.3 | Freezone Elite | 2x655's with EK Dual D5 Top | T-Virus Res |



Reply With Quote
  #32 (permalink)  
Old October 29, 2007, 08:45 PM
Eldonko's Avatar
Hardware Canucks Reviewer
 
Join Date: Apr 2007
Location: Calgary, AB
Posts: 5,445
Default

NP. Make sure your client is set up to NOT use IE settings. If you have that on it wont send either since that last windows xp update.
__________________
Donkeys kill more people annually than plane crashes or shark attacks.
Reply With Quote
  #33 (permalink)  
Old October 30, 2007, 02:45 AM
Apollo4g's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Jul 2007
Location: Montreal
Posts: 876
Default

Well did a fresh reinstall and set no to IE settings.
Just finished my first WU since the reinstall and package sent

Thanks everyone for the help!

My quad is now folding for team HWC at 3.6Ghz
It should get us a little closer to that 400 mark
__________________
800D | i7 920 | EVGA Classified LE | 5970 EK Waterblock | 12GB - 1600 Dominators DDR3 | Silverstone Decathlon 1200W | Vertex 120GB |
ASUS Xonar HDAV1.3 | Heatkiller 3.0 | Thermochill PA.120.3 | Freezone Elite | 2x655's with EK Dual D5 Top | T-Virus Res |



Reply With Quote
  #34 (permalink)  
Old October 30, 2007, 04:41 AM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,613

My System Specs

Default

Good to see! Keep on folding!
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #35 (permalink)  
Old October 30, 2007, 07:45 AM
Eldonko's Avatar
Hardware Canucks Reviewer
 
Join Date: Apr 2007
Location: Calgary, AB
Posts: 5,445
Default

Quote:
Originally Posted by Apollo4g View Post
Well did a fresh reinstall and set no to IE settings.
Just finished my first WU since the reinstall and package sent

Thanks everyone for the help!

My quad is now folding for team HWC at 3.6Ghz
It should get us a little closer to that 400 mark
Excellent, GJ. :)
__________________
Donkeys kill more people annually than plane crashes or shark attacks.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fs Quad Core Q6600 elec999 Buy/Sell & Trade 10 January 26, 2008 08:02 PM
Dual or Quad?? BALISTX CPU's and Motherboards 4 November 22, 2007 12:36 AM
Why do You Fold? Supergrover HardwareCanucks F@H Team 4 August 28, 2007 05:02 PM
C2D vs Quad vs Xeon enaberif CPU's and Motherboards 9 August 9, 2007 10:40 PM
Quad Kore Masters Shredder Troubleshooting 3 March 21, 2007 08:42 PM