Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old November 2, 2009, 12:13 PM
stoanee's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2007
Location: Lacombe Alberta
Posts: 3,228

My System Specs

Default 171.64.65.56 not responding

Anyone else having trouble sending or receiving wu's for their vm's?
__________________
heatware
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old November 2, 2009, 12:30 PM
Arinoth's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Richmond Hill
Posts: 8,539

My System Specs

Default

I was off and on it seemed last night and this morning but my computer took some viagara and the trouble sending/receiving wu's cleared up.

On a serious note, yes i have encountered this problem last night and this morning except i was having trouble sending and no problems receiving. It seems to have cleared up, for now
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old November 2, 2009, 02:27 PM
stoanee's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2007
Location: Lacombe Alberta
Posts: 3,228

My System Specs

Default

Mine is good now......
__________________
heatware
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old November 2, 2009, 02:43 PM
chrisk's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Jul 2008
Location: GTA, Ontario
Posts: 7,396

My System Specs

Default

Just checked and mine were not connecting either. I just reset them and they seem fine now.
__________________
Fold for team #54196
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old November 2, 2009, 03:06 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Sep 2009
Location: Montreal, QC
Posts: 5,415

My System Specs

Default

There have been some pretty big issues starting yesterday. Both of my SMP clients had periods where they were out of work for many hours, and I've heard reports of people having issues with GPU servers as well.
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old November 5, 2009, 08:25 AM
bwm bwm is offline
Allstar
F@H
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 799

My System Specs

Default

That one is showing all normal this morning.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Crysis has stopped responding NightRain Gaming 1 June 29, 2009 02:11 PM
New virus redirector 209.85.171.79 Nodscene O/S's, Drivers & General Software 13 April 24, 2009 12:47 PM
ATIKMDAG Stopped Responding Infiniti Video Cards 24 December 9, 2008 08:01 PM
Assassin's creed stops responding... CraigHf Gaming 13 April 29, 2008 01:57 PM
Video Driver Stops Responding vintank Video Cards 10 March 13, 2008 08:54 PM