Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old November 1, 2009, 12:10 PM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Mar 2008
Location: Montreal
Posts: 1,358

My System Specs

Default Couldn't get work instructions

Hi,

I've had a little problem with my Internet connection. When it was fixed all my folding wouldn't work. I managed to fix the CPU folding with the VMware, but the GPU client keeps on getting "Couldn't get work instructions. I have tried uninstalling the F@H GPU and reinstalling, but I haven't had any success in getting it to work. I have also deleted all the files in the folder.

Here is the log file

Quote:
[18:59:45] - Ask before connecting: No
[18:59:45] - User name: Kilauea (Team 54196)
[18:59:45] - User ID: 511AC99001FBA3AA
[18:59:45] - Machine ID: 2
[18:59:45]
[18:59:48] Work directory not found. Creating...
[18:59:48] Could not open work queue, generating new queue...
[18:59:48] Initialization complete
[18:59:48] - Preparing to get new work unit...
[18:59:48] + Attempting to get work packet
[18:59:48] - Connecting to assignment server
[18:59:49] + No appropriate work server was available; will try again in a bit.
[18:59:49] + Couldn't get work instructions.
[18:59:49] - Attempt #1 to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[18:59:59] + Attempting to get work packet
[18:59:59] - Connecting to assignment server
[19:00:00] + No appropriate work server was available; will try again in a bit.
[19:00:00] + Couldn't get work instructions.
[19:00:00] - Attempt #2 to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[19:00:21] + Attempting to get work packet
[19:00:21] - Connecting to assignment server
[19:00:22] + No appropriate work server was available; will try again in a bit.
[19:00:22] + Couldn't get work instructions.
[19:00:22] - Attempt #3 to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[19:00:50] + Attempting to get work packet
[19:00:50] - Connecting to assignment server
[19:00:51] + No appropriate work server was available; will try again in a bit.
[19:00:51] + Couldn't get work instructions.
[19:00:51] - Attempt #4 to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[19:01:38] + Attempting to get work packet
[19:01:38] - Connecting to assignment server
[19:01:38] + No appropriate work server was available; will try again in a bit.
[19:01:38] + Couldn't get work instructions.
[19:01:38] - Attempt #5 to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[19:03:07] + Attempting to get work packet
[19:03:07] - Connecting to assignment server
[19:03:08] + No appropriate work server was available; will try again in a bit.
[19:03:08] + Couldn't get work instructions.
[19:03:08] - Attempt #6 to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[19:05:58] + Attempting to get work packet
[19:05:58] - Connecting to assignment server
[19:05:58] + No appropriate work server was available; will try again in a bit.
[19:05:58] + Couldn't get work instructions.
[19:05:58] - Attempt #7 to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
Can anybody help me get this client back on track.

Also, I am not sure why but since this problem occured, my CPU temps went down drastically (6-10 degrees) even if I am currently folding with the CPU.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old November 1, 2009, 01:32 PM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Mar 2008
Location: Montreal
Posts: 1,358

My System Specs

Default

After the 10th attempt, it finally worked. The case is closed.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old November 1, 2009, 01:36 PM
stoanee's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2007
Location: Lacombe Alberta
Posts: 3,258

My System Specs

Default

I'm thinking something has gone wonky with Stanford. I had my gpu's on my main rig "hanging" last night and one of my vm's downloaded an "a1" core which uses less resources, delivers less points and produces less heat. I tried but failed to delete it and get an a2 core so I guess I will let it run its course to see what happens next.
__________________
heatware
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old November 1, 2009, 02:17 PM
badatcards's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Jan 2009
Location: Orillia ont
Posts: 858

My System Specs

Default

Last night one of my GPU client said "hung" or something like that, Had to delete it and get a new WU. and one of my VMware clients DLed 2156 credit WU for the first time and my ppd dropped for 1500-1800ppd to 900-1100ppd with a eta of just over 2days, I'm just going to let if finish and hope not to get any more of those. And for some reason all for cpu cores are running at 85%-95% instead of 100%( 2 Vmware clients with 2 cores each) System Idel Process 5-10%. Oh well, At least their working.
__________________
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
can this work? hohohee Off Topic 16 May 27, 2009 06:50 PM
BIOS edit, lost SSE instructions on AXP CPU trodas Troubleshooting 5 February 13, 2009 11:43 AM
Will This Work? Infiniti Video Cards 2 July 21, 2008 12:54 PM
will this work Jhayman O/S's, Drivers & General Software 1 July 3, 2008 01:59 AM
Will This Work? stormkiller22 Troubleshooting 9 March 5, 2008 06:02 PM