Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old October 29, 2009, 01:29 PM
CMetaphor's Avatar
Quadfather
 
Join Date: May 2007
Location: Montreal, Canada
Posts: 5,002

My System Specs

Default

I should do some folding... dunno if i can afford the power bills tho, lol.
__________________
"Backed by common sense and physics!" -Squeetard
Opteron Server for Sale! http://www.hardwarecanucks.com/forum...ade-ideas.html
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old October 29, 2009, 01:36 PM
Arinoth's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Halifax
Posts: 8,604

My System Specs

Default

I do believe this image linking is not enabled on all accounts below admin/moderators
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old October 29, 2009, 04:20 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,679

My System Specs

Default

To those that tried and "failed", please try again following the revised method as shown in the original thread.
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old October 29, 2009, 04:26 PM
somecanadianguy's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Mar 2009
Location: somecanadiancity
Posts: 1,118

My System Specs

Default

Reply With Quote
  #15 (permalink)  
Old October 29, 2009, 04:38 PM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Mar 2008
Location: Montreal
Posts: 1,358

My System Specs

Default

Yay, good job, its nice to see those
Reply With Quote
  #16 (permalink)  
Old October 29, 2009, 04:46 PM
fefox's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Manitoba N50 15.5944', W101 2.2833'
Posts: 324

My System Specs

Default

Very Nice!
__________________
Reply With Quote
  #17 (permalink)  
Old October 29, 2009, 04:49 PM
geokilla's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Aug 2008
Location: Toronto
Posts: 3,635

My System Specs

Default

Either I'm doing something wrong or it's not working for me. I tried:

HTML Code:
[foldingstats]XXXXXX[/foldingstats]
... where geokilla is my folding Username. But it says user not found. I guess it's only for people who fold for HWC?
__________________
Reply With Quote
  #18 (permalink)  
Old October 29, 2009, 04:57 PM
headsh0t's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Winnipeg, MB
Posts: 2,568

My System Specs

Default

Cool, now I just have to get folding again so my stats don't look so crappy. For some reason when I fold on my cpu it BSOD's the system but not when GPU folding. I can also run P95 for hours with no fail and gaming is a piece of cake. Must be a problem with my VM's or something. Just gonna wait 'til I got my new system up and running to start CPU folding and I'll be back in the game :D
Reply With Quote
  #19 (permalink)  
Old October 29, 2009, 04:58 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,679

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by geokilla View Post
Either I'm doing something wrong or it's not working for me. I tried:

HTML Code:
[foldingstats]XXXXXX[/foldingstats]
... where geokilla is my folding Username. But it says user not found. I guess it's only for people who fold for HWC?
Yes, indeed since the code has a hidden data: the team number.

Time to start folding for us, Geo.
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #20 (permalink)  
Old October 29, 2009, 05:03 PM
Sagath's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Feb 2009
Location: Petawawa, ON
Posts: 2,586

My System Specs

Default

THIS IS AWSOME, I tried to do this just yesterday with the sig proggy from that other nameless site, only to remember no images on HWC (which is a good thing IMO).

Now I get to do it anyways. GOD BLESS YOU CHARLIE
__________________
Quote:
Originally Posted by Lpfan4ever View Post
AKG shot the hamsters, and then Perineum drove his Mustang with summer tires into the server.
My Disclaimer to any advice or comment I make;
Quote:
Originally Posted by CroSsFiRe2009 View Post
I'm a self certified whizbang repair technician with 20 years of professional bullshit so I don't know what I'm talking about
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How can I enable driver signature enforcement with Windows 7 lanken123 Troubleshooting 1 October 27, 2009 08:06 PM
[beta]tron signature CTA Off Topic 6 September 27, 2009 05:02 PM
Check your F@H stats... 4DoorGTZ HardwareCanucks F@H Team 4 January 12, 2009 05:29 PM
Antec Signature Series MpG Power Supplies 3 May 9, 2008 05:43 AM
New Stats Hack Gav Suggestions & Feedback 4 January 17, 2007 12:32 PM