Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old October 18, 2009, 11:21 PM
fefox's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Manitoba N50 15.5944', W101 2.2833'
Posts: 324

My System Specs

Default Bad 1888's

wow just bit into a bad batch of 1888's they all failed right away...

got 3 of them... just after midnight central.

picked up 3 x 353's to replace so lets hope we don't see anymore of these later tonight.
__________________
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old October 19, 2009, 04:15 AM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,628

My System Specs

Default

[crosses fingers]

Still fine here, minus the fact that core #2 on GX2 #2 stil won't fold....
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old October 19, 2009, 10:44 AM
fefox's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Manitoba N50 15.5944', W101 2.2833'
Posts: 324

My System Specs

Default

anyone else have any failures last night? now I got a bunch of bad 787's all around 06:15 this morning..

same thing.. work units completed fine, went to get new ones and they just die right away... argh..
__________________
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old October 19, 2009, 01:10 PM
Jake_HT's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2008
Location: Calgary, AB
Posts: 1,984

My System Specs

Default

1888s have always given me problems.. I've only had a few that actually completed...
__________________
http://jakeht.deviantart.com/
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old October 19, 2009, 01:14 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,628

My System Specs

Default

5 787s being folded as I type this, no issues.
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old October 19, 2009, 04:20 PM
Silvgearx's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Sep 2008
Location: Toronto
Posts: 2,106

My System Specs

Default

anyone getting NAN errors at 30% with 353PTs?
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old October 19, 2009, 07:36 PM
fefox's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Manitoba N50 15.5944', W101 2.2833'
Posts: 324

My System Specs

Default

haven't seen anymore yet today, mine dump out right away.. before the first log update so not even 1%
__________________
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old October 19, 2009, 08:07 PM
headsh0t's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Winnipeg, MB
Posts: 2,568

My System Specs

Default

I completed the 1888 point WU my client downloaded yesterday just fine. Although the only update in points I've seen for myself today is 353 points and my rig's been folding for 8 hours!!! Actually I just checked and I got another 353 points on update.
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old October 19, 2009, 08:53 PM
Silvgearx's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Sep 2008
Location: Toronto
Posts: 2,106

My System Specs

Default

damn it, i keep getting stupid NAN error.

not my day

just got 4 WUs done (100% completion) and the seems to be 7xx WUs

anyone have some input?
or is it just gpu overclock failed?


Code:
 
[18:56:52] Project: 5787 (Run 16, Clone 569, Gen 0)
[18:56:52] 
[18:56:52] Assembly optimizations on if available.
[18:56:52] Entering M.D.
[18:56:59] Working on Protein
[18:57:00] Client config found, loading data.
[18:57:00] Starting GUI Server
[18:58:45] Completed 1%
[19:00:30] Completed 2%
[19:02:15] Completed 3%
[19:04:01] Completed 4%
[19:05:46] Completed 5%
[19:07:31] Completed 6%
[19:09:16] Completed 7%
[19:11:01] Completed 8%
[19:12:46] Completed 9%
[19:12:46] mdrun_gpu returned 
 [19:12:46] NANs detected on GPU
[19:12:46] 
[19:12:46] Folding@home Core Shutdown: UNSTABLE_MACHINE
[19:12:48] CoreStatus = 7A (122)
[19:12:48] Sending work to server
[19:12:48] Project: 5787 (Run 16, Clone 569, Gen 0)
[19:12:48] - Error: Could not get length of results file work/wuresults_04.dat
[19:12:48] - Error: Could not read unit 04 file. Removing from queue.
[19:12:48] - Preparing to get new work unit...
[19:12:48] + Attempting to get work packet
[19:12:48] - Connecting to assignment server
[19:12:49] - Successful: assigned to (171.64.65.106).
[19:12:49] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[19:12:49] Loaded queue successfully.
[19:12:51] + Closed connections

 
[19:12:56] Folding@Home GPU Core - Beta
[19:12:56] Version 1.19 (Mon Nov 3 09:34:13 PST 2008)
[19:12:56] 
[19:12:56] Compiler  : Microsoft (R) 32-bit C/C++ Optimizing Compiler Version 14.00.50727.762 for 80x86 
[19:12:56] Build host: amoeba
[19:12:56] Board Type: Nvidia
[19:12:56] Core      : 
[19:12:56] Preparing to commence simulation
[19:12:56] - Looking at optimizations...
[19:12:56] - Created dyn
[19:12:56] - Files status OK
[19:12:56] - Expanded 63283 -> 348420 (decompressed 550.5 percent)
[19:12:56] Called DecompressByteArray: compressed_data_size=63283 data_size=348420, decompressed_data_size=348420 diff=0
[19:12:56] - Digital signature verified
[19:12:56] 
[19:12:56] Project: 5798 (Run 0, Clone 578, Gen 0)
[19:12:56] 
[19:12:56] Assembly optimizations on if available.
[19:12:56] Entering M.D.
[19:13:02] Working on Protein
[19:13:03] Client config found, loading data.
[19:13:03] Starting GUI Server
[19:14:48] Completed 1%
[19:16:33] Completed 2%
[19:16:33] mdrun_gpu returned 
 [19:16:33] NANs detected on GPU
[19:16:33] 
[19:16:33] Folding@home Core Shutdown: UNSTABLE_MACHINE
[19:16:36] CoreStatus = 7A (122)
[19:16:36] Sending work to server
[19:16:36] Project: 5798 (Run 0, Clone 578, Gen 0)
[19:16:36] - Error: Could not get length of results file work/wuresults_05.dat
[19:16:36] - Error: Could not read unit 05 file. Removing from queue.
[19:16:36] - Preparing to get new work unit...
[19:16:36] + Attempting to get work packet
[19:16:36] - Connecting to assignment server
[19:16:36] - Successful: assigned to (171.64.65.106).
[19:16:36] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[19:16:36] Loaded queue successfully.
[19:16:38] + Closed connections

 
 

[19:16:43] *------------------------------*
[19:16:43] Folding@Home GPU Core - Beta
[19:16:43] Version 1.19 (Mon Nov 3 09:34:13 PST 2008)
[19:16:43] 
[19:16:43] Compiler  : Microsoft (R) 32-bit C/C++ Optimizing Compiler Version 14.00.50727.762 for 80x86 
[19:16:43] Build host: amoeba
[19:16:43] Board Type: Nvidia
[19:16:43] Core      : 
[19:16:43] Preparing to commence simulation
[19:16:43] - Looking at optimizations...
[19:16:43] - Created dyn
[19:16:43] - Files status OK
[19:16:43] - Expanded 64473 -> 348420 (decompressed 540.4 percent)
[19:16:43] Called DecompressByteArray: compressed_data_size=64473 data_size=348420, decompressed_data_size=348420 diff=0
[19:16:43] - Digital signature verified
[19:16:43] 
[19:16:43] Project: 5798 (Run 14, Clone 578, Gen 0)
[19:16:43] 
[19:16:43] Assembly optimizations on if available.
[19:16:43] Entering M.D.
[19:16:49] Working on Protein
[19:16:50] Client config found, loading data.
[19:16:50] Starting GUI Server
[19:18:35] Completed 1%
[19:20:20] Completed 2%
[19:22:05] Completed 3%
[19:23:50] Completed 4%
[19:25:35] Completed 5%
[19:27:20] Completed 6%
[19:29:05] Completed 7%
[19:30:50] Completed 8%
[19:32:35] Completed 9%
[19:34:20] Completed 10%
[19:36:05] Completed 11%
[19:37:49] Completed 12%
[19:39:34] Completed 13%
[19:41:19] Completed 14%
[19:43:04] Completed 15%
[19:44:49] Completed 16%
[19:46:34] Completed 17%
[19:48:19] Completed 18%
[19:50:04] Completed 19%
[19:51:49] Completed 20%
[19:53:34] Completed 21%
[19:55:19] Completed 22%
[19:57:04] Completed 23%
[19:58:49] Completed 24%
[20:00:34] Completed 25%
[20:02:19] Completed 26%
[20:04:04] Completed 27%
[20:05:49] Completed 28%
[20:07:34] Completed 29%
[20:09:19] Completed 30%
[20:11:04] Completed 31%
[20:12:49] Completed 32%
[20:14:34] Completed 33%
[20:16:19] Completed 34%
[20:18:04] Completed 35%
[20:19:32] Completed 36%
[20:19:32] mdrun_gpu returned 
 [20:19:32] NANs detected on GPU
[20:19:32] 
[20:19:32] Folding@home Core Shutdown: UNSTABLE_MACHINE
[20:19:35] CoreStatus = 7A (122)
[20:19:35] Sending work to server
[20:19:35] Project: 5798 (Run 14, Clone 578, Gen 0)
[20:19:35] - Error: Could not get length of results file work/wuresults_06.dat
[20:19:35] - Error: Could not read unit 06 file. Removing from queue.
[20:19:35] - Preparing to get new work unit...
[20:19:35] + Attempting to get work packet
[20:19:35] - Connecting to assignment server
[20:19:36] - Successful: assigned to (171.64.65.106).
[20:19:36] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[20:19:36] Loaded queue successfully.
[20:19:37] + Closed connections


 
 
[20:19:42] 
[20:19:42] + Processing work unit
[20:19:42] Core required: FahCore_11.exe
[20:19:42] Core found.
[20:19:42] Working on queue slot 07 [October 19 20:19:42 UTC]
[20:19:42] + Working ...
[20:19:42] 
[20:19:42] *------------------------------*
[20:19:42] Folding@Home GPU Core - Beta
[20:19:42] Version 1.19 (Mon Nov 3 09:34:13 PST 2008)
[20:19:42] 
[20:19:42] Compiler  : Microsoft (R) 32-bit C/C++ Optimizing Compiler Version 14.00.50727.762 for 80x86 
[20:19:42] Build host: amoeba
[20:19:42] Board Type: Nvidia
[20:19:42] Core      : 
[20:19:42] Preparing to commence simulation
[20:19:42] - Looking at optimizations...
[20:19:42] - Created dyn
[20:19:42] - Files status OK
[20:19:42] - Expanded 63945 -> 350744 (decompressed 548.5 percent)
[20:19:42] Called DecompressByteArray: compressed_data_size=63945 data_size=350744, decompressed_data_size=350744 diff=0
[20:19:42] - Digital signature verified
[20:19:42] 
[20:19:42] Project: 5791 (Run 15, Clone 580, Gen 0)
[20:19:42] 
[20:19:42] Assembly optimizations on if available.
[20:19:42] Entering M.D.
[20:19:49] Working on Protein
[20:19:50] Client config found, loading data.
[20:19:50] Starting GUI Server
[20:21:35] Completed 1%
[20:23:20] Completed 2%
[20:25:05] Completed 3%
[20:26:51] Completed 4%
[20:28:36] Completed 5%
[20:30:21] Completed 6%
[20:32:07] Completed 7%
[20:33:52] Completed 8%
[20:35:37] Completed 9%
[20:37:22] Completed 10%
[20:39:08] Completed 11%
[20:40:53] Completed 12%
[20:42:38] Completed 13%
[20:44:23] Completed 14%
[20:46:09] Completed 15%
[20:47:54] Completed 16%
[20:49:39] Completed 17%
[20:51:24] Completed 18%
[20:53:10] Completed 19%
[20:54:55] Completed 20%
[20:56:40] Completed 21%
[20:58:25] Completed 22%
[21:00:11] Completed 23%
[21:01:56] Completed 24%
[21:03:41] Completed 25%
[21:05:26] Completed 26%
[21:07:12] Completed 27%
[21:08:57] Completed 28%
[21:10:42] Completed 29%
[21:12:27] Completed 30%
[21:12:27] mdrun_gpu returned 
 [21:12:27] NANs detected on GPU
[21:12:27] 
[21:12:27] Folding@home Core Shutdown: UNSTABLE_MACHINE
[21:12:30] CoreStatus = 7A (122)
[21:12:30] Sending work to server
[21:12:30] Project: 5791 (Run 15, Clone 580, Gen 0)
[21:12:30] - Error: Could not get length of results file work/wuresults_07.dat
[21:12:30] - Error: Could not read unit 07 file. Removing from queue.
[21:12:30] - Preparing to get new work unit...
[21:12:30] + Attempting to get work packet
[21:12:30] - Connecting to assignment server
[21:12:31] - Successful: assigned to (171.67.108.11).
[21:12:31] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[21:12:31] Loaded queue successfully.
[21:12:32] + Closed connections

 
 
[22:23:16] Folding@Home GPU Core - Beta
[22:23:16] Version 1.19 (Mon Nov 3 09:34:13 PST 2008)
[22:23:16] 
[22:23:16] Compiler  : Microsoft (R) 32-bit C/C++ Optimizing Compiler Version 14.00.50727.762 for 80x86 
[22:23:16] Build host: amoeba
[22:23:16] Board Type: Nvidia
[22:23:16] Core      : 
[22:23:16] Preparing to commence simulation
[22:23:16] - Looking at optimizations...
[22:23:16] - Created dyn
[22:23:16] - Files status OK
[22:23:16] - Expanded 67315 -> 350744 (decompressed 521.0 percent)
[22:23:16] Called DecompressByteArray: compressed_data_size=67315 data_size=350744, decompressed_data_size=350744 diff=0
[22:23:16] - Digital signature verified
[22:23:16] 
[22:23:16] Project: 5787 (Run 22, Clone 562, Gen 5)
[22:23:16] 
[22:23:16] Assembly optimizations on if available.
[22:23:16] Entering M.D.
[22:23:22] Working on Protein
[22:23:23] Client config found, loading data.
[22:23:23] Starting GUI Server
[22:25:06] Completed 1%
 [22:25:06] mdrun_gpu returned 
 [22:25:06] NANs detected on GPU
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old October 20, 2009, 11:30 AM
Silvgearx's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Sep 2008
Location: Toronto
Posts: 2,106

My System Specs

Default

^ ok problem solved

it seems that my GPU are way too overclocked for 353PT

i had no problem with 5 hours with furmark stress test and no gaming crashes either but all the 353PT seem to fail during F@H
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Very bad situation! mailaw Troubleshooting 32 April 28, 2009 05:23 PM
DC - All that bad? JD Off Topic 16 December 24, 2008 07:27 AM
Bad Ram?? Jarod_g29 RAM 9 February 26, 2008 10:33 AM
your bad day? Il Duce Off Topic 5 February 8, 2008 06:08 PM