Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old September 13, 2009, 11:52 AM
bissa's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2009
Location: Kelowna BC
Posts: 1,160

My System Specs

Default Manually downloading WUs

the network connection on my main folding rig has gone down, is it possible to manually upload the finished WU then download a new one by transferring the files over on a thumb drive.
__________________
Strong like hummingbird, swift like oak.

I'm sorry july, I couldn't see you behind all that feruary.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old September 13, 2009, 12:21 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Sep 2009
Location: Montreal, QC
Posts: 5,415

My System Specs

Default

No. What you can do is copy the entire F@H folder over to a computer with an internet connection and run it off a thumb drive. Then it'll upload the finished work and download a new unit. However, you have to run it on a computer that can support the same client version. For example, if you're running a Windows SMP client, you have to use a computer that is already set up with the SMP client, otherwise it won't download an SMP unit once the old one has been uploaded.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old September 13, 2009, 12:58 PM
bissa's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2009
Location: Kelowna BC
Posts: 1,160

My System Specs

Default

damn, the one thing I am worried about is my GPU and I don't have any access to another computer with an Nvidea card in it.
__________________
Strong like hummingbird, swift like oak.

I'm sorry july, I couldn't see you behind all that feruary.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old September 13, 2009, 02:53 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Sep 2009
Location: Montreal, QC
Posts: 5,415

My System Specs

Default

Then unfortunately you're pretty much SOL. I suggest you get your network issue fixed as soon as possible.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old September 13, 2009, 02:57 PM
headsh0t's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Winnipeg, MB
Posts: 2,565

My System Specs

Default

Ya get that connection back up cracka!! You'll have to eventually fix it anyways. Should'nt be too hard to fix. I'm assuming it's just down on your folding rig? Is it on wireless? Did it just crap out while using? Try reseting(power cycle) modem/router.
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old September 13, 2009, 03:16 PM
bissa's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2009
Location: Kelowna BC
Posts: 1,160

My System Specs

Default

I am connected to the same network as my laptop, it has access to the Internet but my main rig can't do anything on the Internet. yes it is wireless but it is my neighbors network so I can't manually reset it and there is no option in the GUI to just reset. I cant really figure out why it happened, it was fine when I went to school and when I got back my anti virus was complaining that it could not update. I am the unofficial net admin of the network since they apparently have no clue how to edit settings.
__________________
Strong like hummingbird, swift like oak.

I'm sorry july, I couldn't see you behind all that feruary.
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old September 13, 2009, 04:34 PM
Dashock's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Toronto
Posts: 1,938
Default

Quote:
Originally Posted by bissa View Post
I am connected to the same network as my laptop, it has access to the Internet but my main rig can't do anything on the Internet. yes it is wireless but it is my neighbors network so I can't manually reset it and there is no option in the GUI to just reset. I cant really figure out why it happened, it was fine when I went to school and when I got back my anti virus was complaining that it could not update. I am the unofficial net admin of the network since they apparently have no clue how to edit settings.

tisk tisk taking from yer neighbour isnt that one of the commandments.....
__________________
Intel Xeon E3110 @ 3.0ghz
XFX 8800 GT Alpha Dog Edition
Asus P5Q-E
Mushkin Ascent Redline 8000 4gb DDR2 @ 1066 5-5-5-15 2.05v
OCZ 600W GameXstream
Seagate 7200.11 500gb
Seagate 7200.10 320gb
Antec Spot Cool
Logitech X-230
Samsung 32" 720P HDTV



Coolermaster Cosmos S/
Swiftech Mcp655/ MCR-320-QP/ 6X Noctua NF-P12'S/ Swiftech Apogee GT/ Swiftech Mcw-60/ Swiftech Micro-Res.

Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old September 13, 2009, 08:41 PM
bissa's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2009
Location: Kelowna BC
Posts: 1,160

My System Specs

Default

I'm not Christian, so i don't really pay attention the the lesser of those the ones I do follow are just because of common sense.
__________________
Strong like hummingbird, swift like oak.

I'm sorry july, I couldn't see you behind all that feruary.
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old September 15, 2009, 10:33 AM
bissa's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2009
Location: Kelowna BC
Posts: 1,160

My System Specs

Default

I had forgotten that my ethernet NIC was turned on so I could support a file share, but when that is on I cant access the internet. I turned that off and my internet came back and my space heater is back on.
__________________
Strong like hummingbird, swift like oak.

I'm sorry july, I couldn't see you behind all that feruary.
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old September 15, 2009, 10:37 AM
CMetaphor's Avatar
Quadfather
 
Join Date: May 2007
Location: Montreal, Canada
Posts: 4,994

My System Specs

Default

It's almost a shame that F@H doesnt support this... It would probably make for more efficient folding farms if there was only one system connecting to the internet to download/upload WUs and distribute them amongst the "workers" like a cluster. Then things like antivirus and much more could be completely turned off of those workers, freeing up cpu time for more foldingness... Oh well.
__________________
"Backed by common sense and physics!" -Squeetard
Opteron Server for Sale! http://www.hardwarecanucks.com/forum...ade-ideas.html
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Is downloading music from P2P services illegal in Canada? squilliam Off Topic 29 August 8, 2009 07:32 AM
Can no longer overclock 2900XT manually Varroa Video Cards 4 December 17, 2008 09:17 AM
How do I manually disable DirectDraw? mrlie3 O/S's, Drivers & General Software 4 June 4, 2008 07:40 PM
Manually load files into RAM? Thund3rball RAM 6 February 4, 2008 11:52 AM
Reinstall over due, bittorrent files still downloading Mysteryous O/S's, Drivers & General Software 2 November 7, 2007 02:54 PM