Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old September 11, 2009, 10:13 AM
Unknownm's Avatar
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Aug 2009
Location: New Westminster, B.C
Posts: 209

My System Specs

Default Problem Setting up SMP

This is what happens..




I can't run the smp client. I type "fah -configonly -smp" and nothing startsup or runs.. BTW: I renamed the exe to fah.exe so it's easier to type
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old September 11, 2009, 10:17 AM
Jake_HT's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2008
Location: Calgary, AB
Posts: 1,985

My System Specs

Default

Download this and run this as the application! (make your shortcuts to this)


http://www.stanford.edu/~kasson/fold...-Win32-x86.exe
__________________
http://jakeht.deviantart.com/
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old September 11, 2009, 10:22 AM
Unknownm's Avatar
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Aug 2009
Location: New Westminster, B.C
Posts: 209

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Jake_HT View Post
Download this and run this as the application! (make your shortcuts to this)


http://www.stanford.edu/~kasson/fold...-Win32-x86.exe
Quote:
Microsoft Windows [Version 6.0.6002]
Copyright (c) 2006 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Users\Matthew>cd C:\Users\Matthew\Desktop\SMP FOLDING

C:\Users\Matthew\Desktop\SMP FOLDING>fah1 -configonly -smp

Note: Please read the license agreement (fah1 -license). Further
use of this software requires that you have read and accepted this agreement.

Folding@Home User Configuration

2 cores detected
Unable to connect to 'Matthew-PC:8676',
sock error: generic socket failure, error stack:
MPIDU_Sock_post_connect(1228): unable to connect to Matthew-PC on port 8676, exh
austed all endpoints (errno -1)
MPIDU_Sock_post_connect(1275): unable to connect to Matthew-PC on port 8676, No
connection could be made because the target machine actively refused it. (errno
10061)
[17:21:57] Error running mpiexec. Please check your configuration and re-run in
stall.bat if necessary

C:\Users\Matthew\Desktop\SMP FOLDING>

.........
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old September 11, 2009, 10:23 AM
Putz's Avatar
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Sep 2009
Location: Stratford, Ontario
Posts: 116
Default

the new ex worked for me i only used the -smp switch
__________________
Samsung 305t+ 30"
i7 920 @ 3.875 1.20v /EVGA Classified/12gb gskill1600/Two EVGA gtx285 SC 2gb SLI
2xIntel x-25-m SSD Raid 0 / Antec 1200 / Corsair 1000w / Win7 RTM /Auzentech Forte
QNAP TS-209II 2x1TB Raid 1 NAS
heat: http://heatware.com/eval.php?id=244

Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old September 11, 2009, 10:27 AM
Unknownm's Avatar
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Aug 2009
Location: New Westminster, B.C
Posts: 209

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Putz View Post
the new ex worked for me i only used the -smp switch
When I run with just -smp I still get the same error

Quote:
Unable to connect to 'Matthew-PC:8676',
sock error: generic socket failure, error stack:
MPIDU_Sock_post_connect(1228): unable to connect to Matthew-PC on port 8676, exh
austed all endpoints (errno -1)
MPIDU_Sock_post_connect(1275): unable to connect to Matthew-PC on port 8676, No
connection could be made because the target machine actively refused it. (errno
10061)
[17:21:57] Error running mpiexec. Please check your configuration and re-run in
stall.bat if necessary
I do have a router and I did port forward 8676 and nothing still
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old September 11, 2009, 10:27 AM
Jake_HT's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2008
Location: Calgary, AB
Posts: 1,985

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Unknownm View Post
.........
Do you have a password for your windows log in?
__________________
http://jakeht.deviantart.com/
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old September 11, 2009, 10:28 AM
Unknownm's Avatar
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Aug 2009
Location: New Westminster, B.C
Posts: 209

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Jake_HT View Post
Do you have a password for your windows log in?
Indeed I do
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old September 11, 2009, 10:29 AM
Jake_HT's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2008
Location: Calgary, AB
Posts: 1,985

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Unknownm View Post
Indeed I do
Then I have no idea.... lol
__________________
http://jakeht.deviantart.com/
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old September 11, 2009, 10:36 AM
Unknownm's Avatar
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Aug 2009
Location: New Westminster, B.C
Posts: 209

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Jake_HT View Post
Then I have no idea.... lol
I guess restarting fixed it

Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old September 11, 2009, 12:49 PM
Unknownm's Avatar
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Aug 2009
Location: New Westminster, B.C
Posts: 209

My System Specs

Default

Now it's giving the same error again.. UGH I'm giving up and just going on Single core folding for each processor it works better
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SMP help Soultribunal HardwareCanucks F@H Team 9 May 28, 2009 06:57 PM
problem setting up raid0 kyle_L Troubleshooting 7 May 15, 2009 02:15 PM
SMP client help phil3_66666 HardwareCanucks F@H Team 17 April 24, 2009 09:34 PM
Need help setting up SMP client Alwaysrun HardwareCanucks F@H Team 7 February 8, 2009 06:47 PM
Setting up GMail in Windows Mail problem Rusty Nutz Troubleshooting 7 November 5, 2008 02:54 PM