Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old September 11, 2009, 07:38 AM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Mar 2008
Location: Montreal
Posts: 1,360

My System Specs

Default Folding problem ?

Hello,

Yesterday I started folding with my GPU and everything was going fine. My room transfered into a sauna, really everything was fine. I did my first "task", my 2nd one too(I think). But afterwards, I was having problems Fahmon was showing as yellow. Often the folding stopped (not GPU activity).

Is there anything I forgot somewhere ?

The folding rig in my sig.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old September 11, 2009, 08:57 AM
badatcards's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Jan 2009
Location: Orillia ont
Posts: 858

My System Specs

Default

how much PPD are you getting?I'v seen mine yellow to and everything was ok.As long as your PPD is good everything is good.F@H uses 100% of your GPU and will heat up,just watch your temps.Its a great way to heat your house in the winter,and a great way to lose weight in the summer.
__________________
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old September 11, 2009, 09:04 AM
Prof. Dr. Silver's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Toronto, ON
Posts: 1,187
Default

Fahmon does that every now and then. Yellow means that it's updating the data. Try GPU-Z to monitor your GPU for a bit. See what your temperatures are. Maybe raise your fanspeed a bit?
__________________
Hardcore Folding at it's BEST! HWC - TPU.... There can be only one team in front! TPU, can you smell our *sses already?
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old September 11, 2009, 09:22 AM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Mar 2008
Location: Montreal
Posts: 1,360

My System Specs

Default

My GPU temps don't worry me, I adjusted my fan accordingly already. But I was having the problem where after a bit, the GPU activity dropped to 0% and stayed there.

When it was working I was getting 3000-3500 PPD, when it was not: 0.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old September 11, 2009, 10:26 AM
Dead Things's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2008
Location: Centre of the Universe
Posts: 1,677

My System Specs

Default

Open FahMon, select the problem client, then go to View -> Show/Hide FAHlog. Paste it here inside CODE tags.

You can do it. We can help.
__________________
Think you can overclock? Then show us what you got!
Join the Hardware Canucks Overclocking team today!

Follow my benching, folding, mining and miscellaneous shenanigans @dt_oc
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old September 12, 2009, 07:34 AM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Mar 2008
Location: Montreal
Posts: 1,360

My System Specs

Default

Same problem today. Fahmon is yellow, stuck at 1%, F@H also shows 1% (100/10000). Did what Dead Things suggested, so here is the log:

--- Opening Log file [September 12 13:52:50 UTC]


# Windows GPU Console Edition #################################################
################################################## #############################

Folding@Home Client Version 6.23

Folding@home - Main

################################################## #############################
################################################## #############################

Launch directory: C:\Users\Nicolas\AppData\Roaming\Folding@home-gpu


[13:52:50] - Ask before connecting: No
[13:52:50] - User name: Kilauea (Team 54196)
[13:52:50] - User ID: 511AC99001FBA3AA
[13:52:50] - Machine ID: 2
[13:52:50]
[13:52:50] Loaded queue successfully.
[13:52:51] Initialization complete
[13:52:51]
[13:52:51] + Processing work unit
[13:52:51] Core required: FahCore_11.exe
[13:52:51] Core found.
[13:52:51] Working on queue slot 08 [September 12 13:52:51 UTC]
[13:52:51] + Working ...
[13:52:51]
[13:52:51] *------------------------------*
[13:52:51] Folding@Home GPU Core - Beta
[13:52:51] Version 1.24 (Mon Feb 9 11:00:12 PST 2009)
[13:52:51]
[13:52:51] Compiler : Microsoft (R) 32-bit C/C++ Optimizing Compiler Version 14.00.50727.762 for 80x86
[13:52:51] Build host: amoeba
[13:52:51] Board Type: AMD
[13:52:51] Core :
[13:52:51] Preparing to commence simulation
[13:52:51] - Looking at optimizations...
[13:52:51] - Files status OK
[13:52:51] - Expanded 98578 -> 492188 (decompressed 499.2 percent)
[13:52:51] Called DecompressByteArray: compressed_data_size=98578 data_size=492188, decompressed_data_size=492188 diff=0
[13:52:51] - Digital signature verified
[13:52:51]
[13:52:51] Project: 5735 (Run 0, Clone 56, Gen 322)
[13:52:51]
[13:52:51] Assembly optimizations on if available.
[13:52:51] Entering M.D.
[13:52:58] Will resume from checkpoint file
[13:52:58] Tpr hash work/wudata_08.tpr: 3178094790 1089291152 2998011568 807965410 2424654972
[13:52:59] Working on Protein
[13:53:01] Client config found, loading data.
[13:53:02] Starting GUI Server
[13:53:06] Resuming from checkpoint
[13:53:06] fcCheckPointResume: retreived and current tpr file hash:
[13:53:06] 0 3178094790 3178094790
[13:53:06] 1 1089291152 1089291152
[13:53:06] 2 2998011568 2998011568
[13:53:06] 3 807965410 807965410
[13:53:06] 4 2424654972 2424654972
[13:53:06] Verified work/wudata_08.log
[13:53:06] Verified work/wudata_08.edr
[13:53:06] Verified work/wudata_08.xtc
[13:53:06] Completed 1%
[13:53:06] mdrun_gpu returned
[13:53:06] Calculated & specified T inconsisitent
[13:53:06]
[13:53:06] Folding@home Core Shutdown: UNSTABLE_MACHINE
[13:53:09] CoreStatus = 7A (122)
[13:53:09] Sending work to server
[13:53:09] Project: 5735 (Run 0, Clone 56, Gen 322)
[13:53:09] - Error: Could not get length of results file work/wuresults_08.dat
[13:53:09] - Error: Could not read unit 08 file. Removing from queue.
[13:53:09] - Preparing to get new work unit...
[13:53:09] + Attempting to get work packet
[13:53:09] - Connecting to assignment server
[13:53:10] - Successful: assigned to (171.64.65.102).
[13:53:10] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[13:53:10] Loaded queue successfully.
[13:53:11] + Closed connections
[13:53:16]
[13:53:16] + Processing work unit
[13:53:16] Core required: FahCore_11.exe
[13:53:16] Core found.
[13:53:16] Working on queue slot 09 [September 12 13:53:16 UTC]
[13:53:16] + Working ...
[13:53:16]
[13:53:16] *------------------------------*
[13:53:16] Folding@Home GPU Core - Beta
[13:53:16] Version 1.24 (Mon Feb 9 11:00:12 PST 2009)
[13:53:16]
[13:53:16] Compiler : Microsoft (R) 32-bit C/C++ Optimizing Compiler Version 14.00.50727.762 for 80x86
[13:53:16] Build host: amoeba
[13:53:16] Board Type: AMD
[13:53:16] Core :
[13:53:16] Preparing to commence simulation
[13:53:16] - Looking at optimizations...
[13:53:17] - Created dyn
[13:53:17] - Files status OK
[13:53:17] - Expanded 98578 -> 492188 (decompressed 499.2 percent)
[13:53:17] Called DecompressByteArray: compressed_data_size=98578 data_size=492188, decompressed_data_size=492188 diff=0
[13:53:17] - Digital signature verified
[13:53:17]
[13:53:17] Project: 5735 (Run 0, Clone 56, Gen 322)
[13:53:17]
[13:53:17] Assembly optimizations on if available.
[13:53:17] Entering M.D.
[13:53:22] Tpr hash work/wudata_09.tpr: 3178094790 1089291152 2998011568 807965410 2424654972
[13:53:22] Working on Protein
[13:53:23] Client config found, loading data.
[13:53:24] Starting GUI Server
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old September 12, 2009, 07:44 AM
Prof. Dr. Silver's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Toronto, ON
Posts: 1,187
Default

Apparently there are more people with that similar issue: Check out this thread on Folding Forums. So the questions is: 'Did you also get an Error Message: STOP 0x000000EA THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER?'

What OS/drivers are you currently using?
__________________
Hardcore Folding at it's BEST! HWC - TPU.... There can be only one team in front! TPU, can you smell our *sses already?
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old September 12, 2009, 12:31 PM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Mar 2008
Location: Montreal
Posts: 1,360

My System Specs

Default

I did not get any errors, I am using Win 7 64bit RC 7100. I am getting Catalyst 9.9 drivers, I had the previous version.
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old September 12, 2009, 01:10 PM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Mar 2008
Location: Montreal
Posts: 1,360

My System Specs

Default

Got the latest drivers. At first nothing was working, but for now it works. For how long, I can't tell, but at least something's right for now.
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old September 14, 2009, 01:04 PM
Dead Things's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2008
Location: Centre of the Universe
Posts: 1,677

My System Specs

Default

Still good Kilauea, or getting errors again?
__________________
Think you can overclock? Then show us what you got!
Join the Hardware Canucks Overclocking team today!

Follow my benching, folding, mining and miscellaneous shenanigans @dt_oc
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Absolute best Folding GPU for Folding CasheKicker HardwareCanucks F@H Team 21 February 14, 2012 10:54 AM
What Are YOU Folding With? Mr. Gruntsworthy HardwareCanucks F@H Team 66 April 7, 2009 10:58 PM
Hardware problem or HAL problem? andynerd Troubleshooting 1 March 7, 2009 09:03 PM
Folding problem B_A_Hines HardwareCanucks F@H Team 12 March 3, 2009 06:22 PM
Enough for 24/7 folding ??? crazyhorsejohnny Power Supplies 5 February 21, 2009 06:28 AM