Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old September 11, 2009, 08:38 AM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Mar 2008
Location: Montreal
Posts: 1,358

My System Specs

Default Folding problem ?

Hello,

Yesterday I started folding with my GPU and everything was going fine. My room transfered into a sauna, really everything was fine. I did my first "task", my 2nd one too(I think). But afterwards, I was having problems Fahmon was showing as yellow. Often the folding stopped (not GPU activity).

Is there anything I forgot somewhere ?

The folding rig in my sig.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old September 11, 2009, 09:57 AM
badatcards's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Jan 2009
Location: Orillia ont
Posts: 858

My System Specs

Default

how much PPD are you getting?I'v seen mine yellow to and everything was ok.As long as your PPD is good everything is good.F@H uses 100% of your GPU and will heat up,just watch your temps.Its a great way to heat your house in the winter,and a great way to lose weight in the summer.
__________________
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old September 11, 2009, 10:04 AM
Prof. Dr. Silver's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Toronto, ON
Posts: 1,187
Default

Fahmon does that every now and then. Yellow means that it's updating the data. Try GPU-Z to monitor your GPU for a bit. See what your temperatures are. Maybe raise your fanspeed a bit?
__________________
Hardcore Folding at it's BEST! HWC - TPU.... There can be only one team in front! TPU, can you smell our *sses already?
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old September 11, 2009, 10:22 AM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Mar 2008
Location: Montreal
Posts: 1,358

My System Specs

Default

My GPU temps don't worry me, I adjusted my fan accordingly already. But I was having the problem where after a bit, the GPU activity dropped to 0% and stayed there.

When it was working I was getting 3000-3500 PPD, when it was not: 0.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old September 11, 2009, 11:26 AM
Dead Things's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2008
Location: Centre of the Universe
Posts: 1,572

My System Specs

Default

Open FahMon, select the problem client, then go to View -> Show/Hide FAHlog. Paste it here inside CODE tags.

You can do it. We can help.
__________________
Follow my folding, mining & benching shenanigans @dt_oc!

Think you can overclock? Then show us what you got!
Join the Hardware Canucks Overclocking team today!
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old September 12, 2009, 08:34 AM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Mar 2008
Location: Montreal
Posts: 1,358

My System Specs

Default

Same problem today. Fahmon is yellow, stuck at 1%, F@H also shows 1% (100/10000). Did what Dead Things suggested, so here is the log:

--- Opening Log file [September 12 13:52:50 UTC]


# Windows GPU Console Edition #################################################
################################################## #############################

Folding@Home Client Version 6.23

Folding@home - Main

################################################## #############################
################################################## #############################

Launch directory: C:\Users\Nicolas\AppData\Roaming\Folding@home-gpu


[13:52:50] - Ask before connecting: No
[13:52:50] - User name: Kilauea (Team 54196)
[13:52:50] - User ID: 511AC99001FBA3AA
[13:52:50] - Machine ID: 2
[13:52:50]
[13:52:50] Loaded queue successfully.
[13:52:51] Initialization complete
[13:52:51]
[13:52:51] + Processing work unit
[13:52:51] Core required: FahCore_11.exe
[13:52:51] Core found.
[13:52:51] Working on queue slot 08 [September 12 13:52:51 UTC]
[13:52:51] + Working ...
[13:52:51]
[13:52:51] *------------------------------*
[13:52:51] Folding@Home GPU Core - Beta
[13:52:51] Version 1.24 (Mon Feb 9 11:00:12 PST 2009)
[13:52:51]
[13:52:51] Compiler : Microsoft (R) 32-bit C/C++ Optimizing Compiler Version 14.00.50727.762 for 80x86
[13:52:51] Build host: amoeba
[13:52:51] Board Type: AMD
[13:52:51] Core :
[13:52:51] Preparing to commence simulation
[13:52:51] - Looking at optimizations...
[13:52:51] - Files status OK
[13:52:51] - Expanded 98578 -> 492188 (decompressed 499.2 percent)
[13:52:51] Called DecompressByteArray: compressed_data_size=98578 data_size=492188, decompressed_data_size=492188 diff=0
[13:52:51] - Digital signature verified
[13:52:51]
[13:52:51] Project: 5735 (Run 0, Clone 56, Gen 322)
[13:52:51]
[13:52:51] Assembly optimizations on if available.
[13:52:51] Entering M.D.
[13:52:58] Will resume from checkpoint file
[13:52:58] Tpr hash work/wudata_08.tpr: 3178094790 1089291152 2998011568 807965410 2424654972
[13:52:59] Working on Protein
[13:53:01] Client config found, loading data.
[13:53:02] Starting GUI Server
[13:53:06] Resuming from checkpoint
[13:53:06] fcCheckPointResume: retreived and current tpr file hash:
[13:53:06] 0 3178094790 3178094790
[13:53:06] 1 1089291152 1089291152
[13:53:06] 2 2998011568 2998011568
[13:53:06] 3 807965410 807965410
[13:53:06] 4 2424654972 2424654972
[13:53:06] Verified work/wudata_08.log
[13:53:06] Verified work/wudata_08.edr
[13:53:06] Verified work/wudata_08.xtc
[13:53:06] Completed 1%
[13:53:06] mdrun_gpu returned
[13:53:06] Calculated & specified T inconsisitent
[13:53:06]
[13:53:06] Folding@home Core Shutdown: UNSTABLE_MACHINE
[13:53:09] CoreStatus = 7A (122)
[13:53:09] Sending work to server
[13:53:09] Project: 5735 (Run 0, Clone 56, Gen 322)
[13:53:09] - Error: Could not get length of results file work/wuresults_08.dat
[13:53:09] - Error: Could not read unit 08 file. Removing from queue.
[13:53:09] - Preparing to get new work unit...
[13:53:09] + Attempting to get work packet
[13:53:09] - Connecting to assignment server
[13:53:10] - Successful: assigned to (171.64.65.102).
[13:53:10] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[13:53:10] Loaded queue successfully.
[13:53:11] + Closed connections
[13:53:16]
[13:53:16] + Processing work unit
[13:53:16] Core required: FahCore_11.exe
[13:53:16] Core found.
[13:53:16] Working on queue slot 09 [September 12 13:53:16 UTC]
[13:53:16] + Working ...
[13:53:16]
[13:53:16] *------------------------------*
[13:53:16] Folding@Home GPU Core - Beta
[13:53:16] Version 1.24 (Mon Feb 9 11:00:12 PST 2009)
[13:53:16]
[13:53:16] Compiler : Microsoft (R) 32-bit C/C++ Optimizing Compiler Version 14.00.50727.762 for 80x86
[13:53:16] Build host: amoeba
[13:53:16] Board Type: AMD
[13:53:16] Core :
[13:53:16] Preparing to commence simulation
[13:53:16] - Looking at optimizations...
[13:53:17] - Created dyn
[13:53:17] - Files status OK
[13:53:17] - Expanded 98578 -> 492188 (decompressed 499.2 percent)
[13:53:17] Called DecompressByteArray: compressed_data_size=98578 data_size=492188, decompressed_data_size=492188 diff=0
[13:53:17] - Digital signature verified
[13:53:17]
[13:53:17] Project: 5735 (Run 0, Clone 56, Gen 322)
[13:53:17]
[13:53:17] Assembly optimizations on if available.
[13:53:17] Entering M.D.
[13:53:22] Tpr hash work/wudata_09.tpr: 3178094790 1089291152 2998011568 807965410 2424654972
[13:53:22] Working on Protein
[13:53:23] Client config found, loading data.
[13:53:24] Starting GUI Server
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old September 12, 2009, 08:44 AM
Prof. Dr. Silver's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Toronto, ON
Posts: 1,187
Default

Apparently there are more people with that similar issue: Check out this thread on Folding Forums. So the questions is: 'Did you also get an Error Message: STOP 0x000000EA THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER?'

What OS/drivers are you currently using?
__________________
Hardcore Folding at it's BEST! HWC - TPU.... There can be only one team in front! TPU, can you smell our *sses already?
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old September 12, 2009, 01:31 PM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Mar 2008
Location: Montreal
Posts: 1,358

My System Specs

Default

I did not get any errors, I am using Win 7 64bit RC 7100. I am getting Catalyst 9.9 drivers, I had the previous version.
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old September 12, 2009, 02:10 PM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Mar 2008
Location: Montreal
Posts: 1,358

My System Specs

Default

Got the latest drivers. At first nothing was working, but for now it works. For how long, I can't tell, but at least something's right for now.
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old September 14, 2009, 02:04 PM
Dead Things's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2008
Location: Centre of the Universe
Posts: 1,572

My System Specs

Default

Still good Kilauea, or getting errors again?
__________________
Follow my folding, mining & benching shenanigans @dt_oc!

Think you can overclock? Then show us what you got!
Join the Hardware Canucks Overclocking team today!
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Absolute best Folding GPU for Folding CasheKicker HardwareCanucks F@H Team 21 February 14, 2012 10:54 AM
What Are YOU Folding With? Mr. Gruntsworthy HardwareCanucks F@H Team 66 April 7, 2009 11:58 PM
Hardware problem or HAL problem? andynerd Troubleshooting 1 March 7, 2009 09:03 PM
Folding problem B_A_Hines HardwareCanucks F@H Team 12 March 3, 2009 06:22 PM
Enough for 24/7 folding ??? crazyhorsejohnny Power Supplies 5 February 21, 2009 06:28 AM