Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old September 11, 2009, 07:11 AM
Putz's Avatar
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Sep 2009
Location: Stratford, Ontario
Posts: 116
Default Quadro fx770m Cuda enabled byt GPU clinet wont run

Its the mobile version, it says its cuda enabled... latest drivers


but my gpu is unsupported?
__________________
Samsung 305t+ 30"
i7 920 @ 3.875 1.20v /EVGA Classified/12gb gskill1600/Two EVGA gtx285 SC 2gb SLI
2xIntel x-25-m SSD Raid 0 / Antec 1200 / Corsair 1000w / Win7 RTM /Auzentech Forte
QNAP TS-209II 2x1TB Raid 1 NAS
heat: http://heatware.com/eval.php?id=244

Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old September 11, 2009, 08:07 AM
Putz's Avatar
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Sep 2009
Location: Stratford, Ontario
Posts: 116
Default

got it

-forcegpu nvidia_g80 switch made it run :)
__________________
Samsung 305t+ 30"
i7 920 @ 3.875 1.20v /EVGA Classified/12gb gskill1600/Two EVGA gtx285 SC 2gb SLI
2xIntel x-25-m SSD Raid 0 / Antec 1200 / Corsair 1000w / Win7 RTM /Auzentech Forte
QNAP TS-209II 2x1TB Raid 1 NAS
heat: http://heatware.com/eval.php?id=244

Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Folding with SLI enabled and no dummy plug/second monitor! chrisk HardwareCanucks F@H Team 57 April 29, 2010 02:31 PM
TMPGEnc 4.0 Xpress update adds CUDA support ! DarKStar O/S's, Drivers & General Software 2 November 4, 2008 07:48 PM
NVIDIA CUDA driver and Windows Home Server Xilikon Video Cards 1 October 9, 2008 01:40 PM
Geforce + Quadro enzeo Video Cards 2 September 30, 2008 07:24 PM
nVidia to Support CUDA and PhysX in ATI Radeon Spaceman-Spiff Video Cards 6 July 10, 2008 02:01 PM