Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old September 10, 2009, 05:02 PM
fefox's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Manitoba N50 15.5944', W101 2.2833'
Posts: 324

My System Specs

Default Fahmon Glitch need advice.

Got some more folding hardware up and running today. just one hangup...

Fahmon was all working fine for weeks, then added two more GPU's on the remote machine it worked fine for a few mins, and then reported HUNG for all of them on that box..
altho it is still updating the % done

tried running fahmon on the remote machine and its reporting correctly..

anyone seen this before?

btw should be cranking out about 60k ppd now
__________________
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old September 10, 2009, 05:14 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,613

My System Specs

Default

Damn... nice ppd.

If it's a remote and it's showing Hung, it means that the clocks on both computers are different. Simply check "something" clocks in the Options. Sorry, can't be more precise I use Fahspy.
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old September 10, 2009, 05:21 PM
fefox's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Manitoba N50 15.5944', W101 2.2833'
Posts: 324

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by 3.0charlie View Post
Damn... nice ppd.

If it's a remote and it's showing Hung, it means that the clocks on both computers are different. Simply check "something" clocks in the Options. Sorry, can't be more precise I use Fahspy.

Thanks 3.0charlie... found it.. was under Fahmon - Preferences -- monitoring then checked off Ignore asynchronous clocks..
__________________
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hackintosh - Finder menu graphical glitch? zoob O/S's, Drivers & General Software 3 July 16, 2009 09:10 PM
cant get fahmon to work. kyle_L HardwareCanucks F@H Team 7 April 23, 2009 07:46 PM
FaHMON: Cannot Connect To Server SKYMTL HardwareCanucks F@H Team 25 January 16, 2009 10:13 AM
Microsoft Says YouTube Blocking Was a Glitch Hardware Canucks Press Releases & Tech News 0 May 12, 2008 02:47 PM
Avoid G84 and G86 until glitch fixed: Inquirer Babrbarossa Rumor Mill 3 April 2, 2007 08:46 PM