Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old July 31, 2009, 09:19 AM
Taz's Avatar
Taz Taz is online now
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Dec 2008
Location: Caledon, Canada
Posts: 72

My System Specs

Default

Good and bad news:

I tried entering the ip address of the VMware, which is 192.168.1.105, and Fahmon says something's wrong with it and shows a black square beside it, this is the error "[31/07/09 - 11:15:28.065] X Directory 192.168.1.105\ does not exist or cannot be read!"

Good news: My core temps on my cpu run from 55-65C, and my GPU is pretty steady around 70-72C, so it looks good that way! I feel so "leet" talking about my temperatures, ahahaha.
__________________
Case: Antec Sonata III 500 (w/1 TriCool fan and an Earthwatts 500 PS)
CPU: Core 2 Quad Q8400 @ 2.66Ghz
MOBO: Asus P5Q Pro Turbo (P45 chipset)
Ram: OCZ PC2-8500 DDR2 Reaper 2x2GB
VID: EVGA GeForce GTS 250 1Gb 256bit GDDR3
HDD: Western Digital 640Gb 7200rpm Black
DVD: LG DVDRW 22x
Monitor: LG W2353 23" LCD (Full HD)
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old July 31, 2009, 09:21 AM
Taz's Avatar
Taz Taz is online now
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Dec 2008
Location: Caledon, Canada
Posts: 72

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by somecanadianguy View Post
I can't post the info you want for some reason...
If I type it in it disappears when I post, or gives me an error.
Here's a screenshot...



Just replace the xxx.xxx.x.xxx with the IP from your VMware window.
The same IP used to configure the client.
Weird, it wasn't showing until just now, I'll try that, thanks... I thought, when I was looking through that tutorial, that the "etc" part meant I had to put in "\users\taz\" and I was running out of room, I didn't realize I'm actually supposed to put that word for word with my ip, I'll give it a go now and report back. Thanks!
__________________
Case: Antec Sonata III 500 (w/1 TriCool fan and an Earthwatts 500 PS)
CPU: Core 2 Quad Q8400 @ 2.66Ghz
MOBO: Asus P5Q Pro Turbo (P45 chipset)
Ram: OCZ PC2-8500 DDR2 Reaper 2x2GB
VID: EVGA GeForce GTS 250 1Gb 256bit GDDR3
HDD: Western Digital 640Gb 7200rpm Black
DVD: LG DVDRW 22x
Monitor: LG W2353 23" LCD (Full HD)
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old July 31, 2009, 09:30 AM
Taz's Avatar
Taz Taz is online now
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Dec 2008
Location: Caledon, Canada
Posts: 72

My System Specs

Default

Woot woot! Have I told this community lately that I love you? No? Well... I love you! Thanks!

__________________
Case: Antec Sonata III 500 (w/1 TriCool fan and an Earthwatts 500 PS)
CPU: Core 2 Quad Q8400 @ 2.66Ghz
MOBO: Asus P5Q Pro Turbo (P45 chipset)
Ram: OCZ PC2-8500 DDR2 Reaper 2x2GB
VID: EVGA GeForce GTS 250 1Gb 256bit GDDR3
HDD: Western Digital 640Gb 7200rpm Black
DVD: LG DVDRW 22x
Monitor: LG W2353 23" LCD (Full HD)
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old July 31, 2009, 11:42 AM
somecanadianguy's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Mar 2009
Location: somecanadiancity
Posts: 1,118

My System Specs

Default

Glad you got it sorted out
HWC rules indeed!!!

Reply With Quote
  #15 (permalink)  
Old July 31, 2009, 12:55 PM
Taz's Avatar
Taz Taz is online now
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Dec 2008
Location: Caledon, Canada
Posts: 72

My System Specs

Default

Lol, it does indeed indeed! I am wondering though, and I know this isn't where I should wonder this I suppose, but I wonder anyway why I went from a "Rookie" to a "Top Prospect" because I seem to only ask questions and have problems and seem to be one of, if not the biggest, newbs on here, lol.
__________________
Case: Antec Sonata III 500 (w/1 TriCool fan and an Earthwatts 500 PS)
CPU: Core 2 Quad Q8400 @ 2.66Ghz
MOBO: Asus P5Q Pro Turbo (P45 chipset)
Ram: OCZ PC2-8500 DDR2 Reaper 2x2GB
VID: EVGA GeForce GTS 250 1Gb 256bit GDDR3
HDD: Western Digital 640Gb 7200rpm Black
DVD: LG DVDRW 22x
Monitor: LG W2353 23" LCD (Full HD)
Reply With Quote
  #16 (permalink)  
Old July 31, 2009, 01:31 PM
badatcards's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Jan 2009
Location: Orillia ont
Posts: 858

My System Specs

Default

you have posted more than 50 times. List of User Ranks here is how it breaks down
__________________
Reply With Quote
  #17 (permalink)  
Old July 31, 2009, 02:24 PM
Taz's Avatar
Taz Taz is online now
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Dec 2008
Location: Caledon, Canada
Posts: 72

My System Specs

Default

Ahh, I getcha... so I could be a super newb and have a high rank later in the future, lol.

Anyway, another folding question: I am using VMware, the ones in the screenshot, and I had to restart my computer (playing around with some other programs) and when I restarted the VMware and Fahmon, the 2 VMware clients on Fahmon have yellow squares beside them and don't appear to be increasing in percentage done. I've tried restarting the VMware and my computer and tried refreshing the clients, but there's no change. I have to leave in about 40 minutes, and I really want them to run for the next 2 weeks, any help? The GPU client has the normal green square beside it and is increasing in percentage done.
__________________
Case: Antec Sonata III 500 (w/1 TriCool fan and an Earthwatts 500 PS)
CPU: Core 2 Quad Q8400 @ 2.66Ghz
MOBO: Asus P5Q Pro Turbo (P45 chipset)
Ram: OCZ PC2-8500 DDR2 Reaper 2x2GB
VID: EVGA GeForce GTS 250 1Gb 256bit GDDR3
HDD: Western Digital 640Gb 7200rpm Black
DVD: LG DVDRW 22x
Monitor: LG W2353 23" LCD (Full HD)
Reply With Quote
  #18 (permalink)  
Old July 31, 2009, 02:57 PM
somecanadianguy's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Mar 2009
Location: somecanadiancity
Posts: 1,118

My System Specs

Default

Should be fine...
It usually goes green after a few frames.

MonitoringClients - FahMon - Trac
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SMP client help phil3_66666 HardwareCanucks F@H Team 17 April 24, 2009 10:34 PM
Need help setting up SMP client Alwaysrun HardwareCanucks F@H Team 7 February 8, 2009 07:47 PM
Goodbye SMP client ! BrainEater HardwareCanucks F@H Team 3 November 2, 2008 05:17 PM
SMP client errored BrainEater HardwareCanucks F@H Team 8 October 9, 2008 06:50 PM
Hlpwith SMP client magictorch HardwareCanucks F@H Team 4 April 7, 2008 08:50 PM