Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old July 4, 2009, 11:07 PM
geokilla's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Aug 2008
Location: Toronto
Posts: 3,632

My System Specs

Default Windows 7 Service

So I installed Windows 7 RC and I'm just about finished with installing my programs. However I can't seem to run the Windows SMP and GPU client as a service. Does anyone know if there's a fix to make it run as a service? I know it didn't work in Vista before, but I thought it's been fixed now since it's been so long.

Also even though I'm on Windows 7 64 bit, I won't be able to run the Notfred client right?
__________________
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old July 4, 2009, 11:28 PM
Top Prospect
 
Join Date: Aug 2007
Location: North York
Posts: 50
Default

Notfred's client with vmware player works in win 7. I just installed win 7 myself and no problems so far.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old July 5, 2009, 08:58 AM
geokilla's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Aug 2008
Location: Toronto
Posts: 3,632

My System Specs

Default

My E7200 can't run Virtualization, thus no Notfred client.

So anyone know how to get Folding run as a service?
__________________
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with Windows Installer Service on Vista Jakkel O/S's, Drivers & General Software 2 September 29, 2008 10:20 AM
Microsoft Windows XP Service Pack 3 Final Hardware Canucks Press Releases & Tech News 1 April 24, 2008 06:23 PM
directcanada.com service story. floyd27 Off Topic 6 April 19, 2008 08:48 AM
Crucial service - Outstanding JayDee RAM 5 July 18, 2007 09:57 AM