Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #71 (permalink)  
Old July 6, 2009, 09:17 AM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,658

My System Specs

Default

Either the OC is too high and unstable, or the WU was corrupted. It happens.
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #72 (permalink)  
Old July 6, 2009, 10:04 AM
chrisk's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Jul 2008
Location: GTA, Ontario
Posts: 7,406

My System Specs

Default

I would slightly roll back the OC (~50mhz). There are OCs that will pass the other WUs, pass OCCT/ATITools/Furmark, but fail on a 511.

I personally don't consider a GPU OC stable until it can handle a couple of 511s no problems.
__________________
Fold for team #54196
Reply With Quote
  #73 (permalink)  
Old July 6, 2009, 05:45 PM
somecanadianguy's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Mar 2009
Location: somecanadiancity
Posts: 1,118

My System Specs

Default

Running strong again... haven't gotten another 511 yet though so who knows?
I was trying 648/1688/1166 with fan @ 85% and temp was around 75c.
I haven't thoroughly tested my card with these settings so it very well may be unstable.
Well, too unstable for the 511s anyway.
I don't know much about OCing a vid card... I'll keep messing with it though.
Right now it's @ 666/1688/1199, fan @ 85%, temp 60 - 64c doing a 1888pt WU.

I've dropped my OC to around 3.5GHz until I see how it handles folding.

Realtemp shows my cores around 60c...

Everest Ultimate shows...
Northbridge: 49c
CPU: 44c
Motherboard:45c

I'm curious how long I can expect my rig to survive running like this.
Normally it gets a fair amount of use rendering and stuff, but this is pushing my hardware quite a bit harder for longer periods than normal.
I want to help, but I need my computer to live a while too.

Last edited by somecanadianguy; July 6, 2009 at 05:52 PM.
Reply With Quote
  #74 (permalink)  
Old July 6, 2009, 05:48 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,658

My System Specs

Default

Don't worry, it will survive. It's made for running at 100%.
Indeed, FAH pushes a rig like like any other app out there. And it will find out very rapidly if it's unstable - and forget the 511s. A lot were bugged.
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #75 (permalink)  
Old July 6, 2009, 06:54 PM
Soultribunal's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2008
Location: Mississauga
Posts: 8,068

My System Specs

Default

Those Temps are good, so don't worry too much.
The GPU stuff, Charlie Knows best in that field.
I keep my Cards Dialed in nicely.

In the end, Folding will make or break weak hardware.
So far, I have only killing one thing Folding, and that was my HIS2600.
Other than that, Solid so far.

ST
__________________




"We know not why he calls for us, only that when he does we must answer" - DMP 2009

"Dear Iceberg, I am sorry to hear about global warming. Karma is a bitch. Signed - Titanic"

I would rather believe and find god doesn't exist than to not believe and find that he does.

www.realhardwarereviews.com
Reply With Quote
  #76 (permalink)  
Old July 6, 2009, 08:48 PM
somecanadianguy's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Mar 2009
Location: somecanadiancity
Posts: 1,118

My System Specs

Default

Having another issue with the GPU client...

[03:41:05] + Attempting to get work packet
[03:41:05] - Connecting to assignment server
[03:41:06] - Successful: assigned to (171.64.65.106).
[03:41:06] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[03:41:06] Loaded queue successfully.
[03:41:06] - Couldn't send HTTP request to server
[03:41:06] (Got status 503)
[03:41:06] + Could not connect to Work Server
[03:41:06] - Attempt #7 to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.

What do I do?
Just wait and let it keep trying?
Reply With Quote
  #77 (permalink)  
Old July 6, 2009, 08:56 PM
LCB001's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Feb 2008
Location: Aylmer QC.
Posts: 1,774

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by somecanadianguy View Post
Having another issue with the GPU client...

[03:41:05] + Attempting to get work packet
[03:41:05] - Connecting to assignment server
[03:41:06] - Successful: assigned to (171.64.65.106).
[03:41:06] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[03:41:06] Loaded queue successfully.
[03:41:06] - Couldn't send HTTP request to server
[03:41:06] (Got status 503)
[03:41:06] + Could not connect to Work Server
[03:41:06] - Attempt #7 to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.

What do I do?
Just wait and let it keep trying?
Stanford has problems with their servers, they are switching over to a new system.
It will eventualy connect, but since the intervals between connecting attempts get quite long after the 7th or 8th try you can try restarting the client to keep the interval shorter.

Status 503 usually means a problem at their end...
__________________
Folding For Team 54196

Reply With Quote
  #78 (permalink)  
Old July 6, 2009, 08:57 PM
somecanadianguy's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Mar 2009
Location: somecanadiancity
Posts: 1,118

My System Specs

Default

Seems to be working fine now...
I was starting to get impatient.
Reply With Quote
  #79 (permalink)  
Old July 6, 2009, 09:03 PM
LCB001's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Feb 2008
Location: Aylmer QC.
Posts: 1,774

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by somecanadianguy View Post
Seems to be working fine now...
I was starting to get impatient.
One of the many ways Stanford likes to keep us entertained...
__________________
Folding For Team 54196

Reply With Quote
  #80 (permalink)  
Old July 6, 2009, 09:59 PM
chrisk's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Jul 2008
Location: GTA, Ontario
Posts: 7,406

My System Specs

Default

Same issue on my end last time I could get at the computer.
__________________
Fold for team #54196
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I Started Folding Tonight. Spikemaul HardwareCanucks F@H Team 34 May 22, 2009 10:34 PM
MCR320 started leaking LooseCannon Water Cooling 10 February 20, 2009 03:14 PM
AVG notice just started popping up saying it's discontinued.... Misoprostol O/S's, Drivers & General Software 19 January 6, 2008 09:12 AM
The hall thing started from a cd... omgwtf Off Topic 6 November 15, 2007 03:48 PM