Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old May 10, 2009, 02:18 PM
Apollo4g's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Jul 2007
Location: Montreal
Posts: 876
Default WU Stuck!

Hey all ive got a WU stuck for about 3 days not, i think its was due to a crash i had.
I remember something about deleting a file in F@H folder to get a new WU.

How do i fix this?

Thanks.
__________________
800D | i7 920 | EVGA Classified LE | 5970 EK Waterblock | 12GB - 1600 Dominators DDR3 | Silverstone Decathlon 1200W | Vertex 120GB |
ASUS Xonar HDAV1.3 | Heatkiller 3.0 | Thermochill PA.120.3 | Freezone Elite | 2x655's with EK Dual D5 Top | T-Virus Res |



Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old May 10, 2009, 02:21 PM
BT!'s Avatar
BT! BT! is offline
Allstar
F@H
 
Join Date: Sep 2008
Location: Muskoka
Posts: 855
Default

delete the queue.dat and work folder and you should get a new WU. :)
__________________

Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old May 10, 2009, 02:27 PM
Apollo4g's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Jul 2007
Location: Montreal
Posts: 876
Default

thx alot BT
__________________
800D | i7 920 | EVGA Classified LE | 5970 EK Waterblock | 12GB - 1600 Dominators DDR3 | Silverstone Decathlon 1200W | Vertex 120GB |
ASUS Xonar HDAV1.3 | Heatkiller 3.0 | Thermochill PA.120.3 | Freezone Elite | 2x655's with EK Dual D5 Top | T-Virus Res |



Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old May 10, 2009, 05:12 PM
BT!'s Avatar
BT! BT! is offline
Allstar
F@H
 
Join Date: Sep 2008
Location: Muskoka
Posts: 855
Default

np :D
__________________

Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WU is stuck punk_zappa HardwareCanucks F@H Team 6 April 5, 2009 07:32 PM
stuck sensor? kyle_L Troubleshooting 2 March 14, 2009 12:13 AM
Stuck Multiplier DK2 Troubleshooting 5 August 24, 2008 05:22 PM
oc stuck at 405mhz djnocide Overclocking, Tweaking and Benchmarking 16 March 29, 2008 09:24 AM
Need some help , stuck at 2.77 on e6400 bushwickbill Overclocking, Tweaking and Benchmarking 6 July 22, 2007 07:55 PM