Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old August 24, 2007, 01:41 PM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,793

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by pscout View Post
Is the firewall on vista enabled? Maybe it is interfering?

There was also a hung server at stanford today which appears fixed now ( server .64) but that should not be why you have queued wu's on your smp rig. In fact, they may be expired now since smp wu's have short 3-4 day final deadlines (after final deadline no points are credited).

Were all these queued wu's crunched under vista? or did they get moved from w2k?
Heh.... my main rig gacked yesterday and I kept trying to reload / refresh but was getting that server every time..... :(

Everything appears to be fine now.
__________________
MSI Z87I Gaming AC / i7 4770K / 2X 8G Gskill 1866 Sniper / XFX XTR 750 / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / Seagate Barracuda 1TB
Inwin 904 / Swiftech MCP655-b / Alphacool NexXxos XT45 120 Rad / 2X Scythe GT AP-15 / EK Supreme HF / Dell UltraSharp U2412M

Asrock AM1H-ITX / AM1 Athlon 5350 / 2X4G Gskill PC3-14900 / Intel 6235 Wi-Fi / 90W Targus Power Brick / 250G Samsung 840 Series SSD / Mini-Box M350 / 1X 22" Dell IPS / 1X 22" HP
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old August 24, 2007, 04:28 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,679

My System Specs

Default

Yup, all 3 WUs are sent - it was a server problem. But I did change the firewall settings, just to be on the safe side.

Did you know that Vista has 2 firewalls?

"Windows Vista includes two firewalls?" from the Ask Dave Taylor! Tech Support Blog

I didn't.

And I did loose the points of 2 WUs, both 2653s.

Last edited by 3.0charlie; August 24, 2007 at 08:23 PM.
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old August 24, 2007, 07:50 PM
Fallen Folder
F@H
 
Join Date: Mar 2007
Location: folding in GTA
Posts: 375
Default

Wow, I guess 1 firewall isn't enuf

I guess the problem with such 'great' security is than most people will turn it all off after a bit of frustration, especially if you can't remember how to find it next time you need to touch settings.

Sorry to hear about the lost wu's
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old August 24, 2007, 08:27 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,679

My System Specs

Default

Actually, it's quite easy to find it: just type "firewall" in the search box of the Start icon and that's it. It's one aspect of Vista that is a nice evolution from XP.

As for the WUs, I guess I lost the points, but the fact remains that Stanford did receive the crunched units. And that what's counts.

John
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can I connect my 360 to my pc? Balfrat Audio 6 January 15, 2008 04:45 PM
New system, first OC results Spblue Overclocking, Tweaking and Benchmarking 10 January 5, 2008 01:43 PM
Cannot Connect To Internet SCW Networking 0 October 26, 2007 08:25 PM
oc results so far Jim CPU's and Motherboards 7 July 25, 2007 01:52 PM