Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks [email protected] Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old April 18, 2009, 03:58 PM
Soultribunal's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2008
Location: Mississauga
Posts: 8,237

My System Specs

Default CPU's Down for the Count??

Can't get either of my CPU Clients to get a WU, no matter what I do.
Anyone else or is this just isolated to me?

ST
__________________




"We know not why he calls for us, only that when he does we must answer" - DMP 2009

"Dear Iceberg, I am sorry to hear about global warming. Karma is a bitch. Signed - Titanic"

I would rather believe and find god doesn't exist than to not believe and find that he does.

www.realhardwarereviews.com
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old April 18, 2009, 04:01 PM
LCB001's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Feb 2008
Location: Aylmer QC.
Posts: 1,772

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Soultribunal View Post
Can't get either of my CPU Clients to get a WU, no matter what I do.
Anyone else or is this just isolated to me?

ST
Which client are you running and what does the log say...
__________________
Folding For Team 54196

Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old April 18, 2009, 04:03 PM
Soultribunal's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2008
Location: Mississauga
Posts: 8,237

My System Specs

Default

Console Client for both.

+ News From [email protected]: Welcome to [email protected]
[23:03:05] Loaded queue successfully.
[23:03:05] - Couldn't send HTTP request to server
[23:03:05] + Could not connect to Work Server
[23:03:05] - Attempt #1 to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.


Sorry LCB, I should have known better than to make a Post without info.

ST
__________________




"We know not why he calls for us, only that when he does we must answer" - DMP 2009

"Dear Iceberg, I am sorry to hear about global warming. Karma is a bitch. Signed - Titanic"

I would rather believe and find god doesn't exist than to not believe and find that he does.

www.realhardwarereviews.com
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old April 18, 2009, 04:13 PM
LCB001's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Feb 2008
Location: Aylmer QC.
Posts: 1,772

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Soultribunal View Post
Console Client for both.

+ News From [email protected]: Welcome to [email protected]
[23:03:05] Loaded queue successfully.
[23:03:05] - Couldn't send HTTP request to server
[23:03:05] + Could not connect to Work Server
[23:03:05] - Attempt #1 to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.


Sorry LCB, I should have known better than to make a Post without info.

ST
As long as it's not your Firewall/Antivirus blocking it, it's usually means the [email protected] server your clients are using is down or overloaded. The log should show which server your linked to, check it here; [email protected] server status .

I usually let it try to reconnect a couple of times, if it dosn't connect fairly quickly sometime restarting the client will let it connect to another server, it should do that automatically, but this is Stanford after all...
__________________
Folding For Team 54196

Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old April 18, 2009, 05:55 PM
Chilly's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Sep 2007
Location: Ontario
Posts: 2,629
Default

Crunch with Rosetta on your CPU instead?

*runs and hides*
__________________
"Let's face it, we're not changing the world. We're building a product that helps people buy more crap - and watch porn."
Bill Watkins, CEO Seagate Technology

Dual Xeon X5650 @ 4.1GHz | EVGA Classified SR-2
2x4GB G.Skill at 1496MHz (9-9-9-24) | XFX 4890 XXX 1GB at 1000/1000MHz
Intel SSD X25-M 80GB Gen2 | Western Digital 1TB Black | SilverStone Zeus 1200W
Sound Blaster X-Fi XtremeMusic | Sony MDR-V700 | Windows Seven x64


Stuff for Sale! You must buy it, you can't look away!
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old April 18, 2009, 10:40 PM
Jon_di2's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Jul 2008
Location: Toronto, Ontario
Posts: 895
Default

Quote:
Originally Posted by Chilly View Post
Crunch with Rosetta on your CPU instead?

*runs and hides*

ahaha +1 for that!
__________________
EVGA780i FTW|[email protected]|2x2GB Mushkin Redline 8000|GTX 260 Core 216 65nm|Corsair TX750|Antec 900|Acer 22|Antec Multimedia Premier|WD 640GB|Seagate 500GB|Logitech G15|Vista64
EVGA790i FTW|[email protected]|4x1GB Aeneon Xtune DDR3-1866|2xGTX 260 55nm|CM 750W| CM690|Viewsonic 25.5|Seagate 500GBx2|Logitech G5|Razer Lycosa|Scythe Kaze Master 5.25|Win7 & XP
Dell XPS M170|Pentium M @2.00|2GB DDR2 @667MHz|Nvidia GeForce Go 7800 GTX|120GB|17" WUXGA|XP32
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old April 18, 2009, 10:46 PM
LCB001's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Feb 2008
Location: Aylmer QC.
Posts: 1,772

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Jon_di2 View Post
ahaha +1 for that!
Wait till they have a Rosetta contest, lots of people will be switching over real quick...
__________________
Folding For Team 54196

Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old April 19, 2009, 02:43 PM
Soultribunal's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2008
Location: Mississauga
Posts: 8,237

My System Specs

Default

*Sigh* Well lost 36 hours worth of CPU units....
But they are taking WU's again guys.
Guess I had a run of bad luck with it.

Thanks for the help,

ST
__________________




"We know not why he calls for us, only that when he does we must answer" - DMP 2009

"Dear Iceberg, I am sorry to hear about global warming. Karma is a bitch. Signed - Titanic"

I would rather believe and find god doesn't exist than to not believe and find that he does.

www.realhardwarereviews.com
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old April 19, 2009, 04:40 PM
marcons's Avatar
Rookie
 
Join Date: Mar 2009
Location: Nova Scotia
Posts: 27
Default

i think i lost some time working because of this too, off to a rough start here.
__________________
Heatware
Ebay
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old April 19, 2009, 05:34 PM
LCB001's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Feb 2008
Location: Aylmer QC.
Posts: 1,772

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Soultribunal View Post
*Sigh* Well lost 36 hours worth of CPU units....
But they are taking WU's again guys.
Guess I had a run of bad luck with it.

Thanks for the help,

ST
Did you figure out what the problem was...
__________________
Folding For Team 54196

Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
would one 9800 gx2 count as sli? triumph Video Cards 1 July 25, 2008 09:53 PM
Processor Core Count Change with OC Shredder Troubleshooting 10 May 23, 2008 06:57 PM
CPU use @ 57% and inactive processe use 93% of the CPu WTH ebdoradz Off Topic 6 February 26, 2008 07:34 PM