Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #41 (permalink)  
Old April 19, 2009, 09:17 PM
arekieh's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Oct 2008
Location: Edmonton
Posts: 819
Default

just recruiot barnettworks and hell single handedly pull in 4x as much ppd :)
__________________
Mobo: Asus P6T Deluxe | CPU: i7 940 | Ram: 3x2 GB | HSF: CM V8 | GPU: HD 6950 | PSU: PCP&C 750W | ]HDD: WD 500gb x3, 120GB Vertex 2 | Case: Antec 1200 | Monitor: 3x Asus VE247H | OS: Win7 Ultimate x64
My Trading Rep:
HWC
OCN
Heat
Ebay

Reply With Quote
  #42 (permalink)  
Old April 19, 2009, 09:24 PM
LCB001's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Feb 2008
Location: Aylmer QC.
Posts: 1,774

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by arekieh View Post
just recruiot barnettworks and hell single handedly pull in 4x as much ppd :)
barnettworks and his coworker clamatowas would make a heck of a Team on their own, over 2.3 million ppd between them is crazy...
__________________
Folding For Team 54196

Reply With Quote
  #43 (permalink)  
Old April 19, 2009, 09:33 PM
chrisk's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Jul 2008
Location: GTA, Ontario
Posts: 7,410

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by LCB001 View Post
barnettworks and his coworker clamatowas would make a heck of a Team on their own, over 2.3 million ppd between them is crazy...
Wow **Chris' folding farm seems inadequate**

No 511s here yet, although I had one last week. Got the prifinity and vmware stuff sorted out I believe (noticed the GPU client starved for cycles today, and when I looked they were using the '14' core, so they were not recognized by the affinity program).

My rigs together seem to be getting ~31000 PPD, not including the PS3. The vmware client setup was key as I have not had such consistently high PPD, and right now my GTX 285s are doing ~8200PPD, which is a bit lower than in the past.

If you have not tried the vmware setup yet (and are not Boincing), you really got to try this: Boost Your PPD with VMWare - Look inside for easy guides! I'm getting ~4700PPD on my Q6600 running at 3.0GHZ.
__________________
Fold for team #54196
Reply With Quote
  #44 (permalink)  
Old April 19, 2009, 09:35 PM
arekieh's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Oct 2008
Location: Edmonton
Posts: 819
Default

lol barnettworks is only useing 9 of 24 blade servers atm

hes planning on bring up the other 15 in the next couple days and should single handedly break 2mil ppd
__________________
Mobo: Asus P6T Deluxe | CPU: i7 940 | Ram: 3x2 GB | HSF: CM V8 | GPU: HD 6950 | PSU: PCP&C 750W | ]HDD: WD 500gb x3, 120GB Vertex 2 | Case: Antec 1200 | Monitor: 3x Asus VE247H | OS: Win7 Ultimate x64
My Trading Rep:
HWC
OCN
Heat
Ebay

Reply With Quote
  #45 (permalink)  
Old April 19, 2009, 09:57 PM
LCB001's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Feb 2008
Location: Aylmer QC.
Posts: 1,774

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by chriskwarren View Post
Wow **Chris' folding farm seems inadequate**

No 511s here yet, although I had one last week. Got the prifinity and vmware stuff sorted out I believe (noticed the GPU client starved for cycles today, and when I looked they were using the '14' core, so they were not recognized by the affinity program).

My rigs together seem to be getting ~31000 PPD, not including the PS3. The vmware client setup was key as I have not had such consistently high PPD, and right now my GTX 285s are doing ~8200PPD, which is a bit lower than in the past.

If you have not tried the vmware setup yet (and are not Boincing), you really got to try this: Boost Your PPD with VMWare - Look inside for easy guides! I'm getting ~4700PPD on my Q6600 running at 3.0GHZ.
Only 31,000 ppd, I can't find the exact quote right now but I seem to remember someone stating he would never be able to keep up with the big boys, or something to that effect.

I'm probably going to try that newfangled VM thingy this week, hopefully you folks have all the bugs ironed out. At one point today I had those WU's on all three of my GPU's, it's getting harder to keep ahead of you guys and your constant upgrading to feed your habit...

Quote:
Originally Posted by arekieh View Post
lol barnettworks is only useing 9 of 24 blade servers atm

hes planning on bring up the other 15 in the next couple days and should single handedly break 2mil ppd
Kind of incredible when you think it's all done with CPU's, even if they are servers. I wonder if clamatowas will try and match him, man I'm glad they are on different teams...
__________________
Folding For Team 54196

Reply With Quote
  #46 (permalink)  
Old April 19, 2009, 11:01 PM
Allstar
F@H
 
Join Date: Mar 2007
Location: Calgary, AB
Posts: 661

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by arekieh View Post
lol barnettworks is only useing 9 of 24 blade servers atm
Correction, RACKS of blade servers.... multiply that out to I dunno 20-30 blades in a rack???
__________________
QuadZilla & The Four Horsemen

Have an A-1 day!
Reply With Quote
  #47 (permalink)  
Old April 20, 2009, 02:52 AM
Eagle Eye's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2007
Location: Kleinburg, ON
Posts: 2,069

My System Specs

Default

Hey guys just configured the Q9550 with the SMP console client, so thats 4 cores @ 100% plus my GTX280. Pulling near 400watts from the wall as we speak with both clients running, power hungry goodness. I'd rather not imagine how much power it would be consuming if my CPU was overclocked.

Fahspy has yet to give me a total PPD, any idea what I should expect now with my configuration?

It finally put up some numbers, does 1835 PPD sound about right for a stock clocked Q9550?

Regards,

EE

Last edited by Eagle Eye; April 20, 2009 at 03:12 AM.
Reply With Quote
  #48 (permalink)  
Old April 20, 2009, 07:45 AM
arekieh's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Oct 2008
Location: Edmonton
Posts: 819
Default

Quote:
Originally Posted by 4DoorGTZ View Post
Correction, RACKS of blade servers.... multiply that out to I dunno 20-30 blades in a rack???
my bad
its something like this:

Quote:
Originally Posted by barnettworks View Post
Sorry, 9 out of 24 chassis's 12 blades per chassis. 2 quad core CPU's per blade, 8 - 16 GB RAM 2 146Gb SAS drives.
Enjoys
__________________
Mobo: Asus P6T Deluxe | CPU: i7 940 | Ram: 3x2 GB | HSF: CM V8 | GPU: HD 6950 | PSU: PCP&C 750W | ]HDD: WD 500gb x3, 120GB Vertex 2 | Case: Antec 1200 | Monitor: 3x Asus VE247H | OS: Win7 Ultimate x64
My Trading Rep:
HWC
OCN
Heat
Ebay

Reply With Quote
  #49 (permalink)  
Old April 20, 2009, 08:46 AM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,684

My System Specs

Default

I just wet my pants.
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #50 (permalink)  
Old April 20, 2009, 09:01 AM
Sagath's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Feb 2009
Location: Petawawa, ON
Posts: 2,602

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Eagle Eye View Post
It finally put up some numbers, does 1835 PPD sound about right for a stock clocked Q9550?

Regards,

EE

No. It doesnt...unless you're running the windows client. Set up the VMware client as per the sticky. 2 copies, 2 cores per copy.

My Q6600 at 3.4 pulls in 5400ish now. The windows version I was pulling 2400 iirc.
__________________
Quote:
Originally Posted by Lpfan4ever View Post
AKG shot the hamsters, and then Perineum drove his Mustang with summer tires into the server.
My Disclaimer to any advice or comment I make;
Quote:
Originally Posted by CroSsFiRe2009 View Post
I'm a self certified whizbang repair technician with 20 years of professional bullshit so I don't know what I'm talking about
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HWC Breaks 200,000 24hr Avg PPD LCB001 HardwareCanucks F@H Team 128 February 18, 2011 03:23 PM
We Broke #150 top spots barrier Mr. Gruntsworthy HardwareCanucks F@H Team 15 March 31, 2009 12:45 PM
HWC Breaks 300,000 24hr Avg PPD 3.0charlie HardwareCanucks F@H Team 13 March 20, 2009 09:36 PM
HP breaks 24hr laptop battery barrier Jon_di2 Mobile Computing 4 September 19, 2008 04:28 PM
AVG 8.0 Update Problem Killswitch O/S's, Drivers & General Software 11 August 28, 2008 12:09 PM